koczis Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 trout70 , sandacze z brzegu czy z łódki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 trout70 , sandacze z brzegu czy z łódki ?plywadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 dziwne że dałeś rade pływać na mietku w takim wietrze, może pływałeś na desce z prześcieradłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Z barki łowiłem ???? już dobrze?? , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Kto do wieczora zostaje temu mietek daje???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandaczyk64 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Co takiego złowiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras25 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Kicha totalna ,od 10,00 do 16,30 jeden bolek, sandacza ani widu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Trzeba dużo pływać i machać wędą a można trafić pojedyncze sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NMCNP Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Mam nadzieję, że w przyszłym roku, po podpisaniu zerowych porozumień z Wałbrzychem i Legnicą, sandaczy w Mietkowie będzie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 hahaha wraz z nalotem wędkarzy każdy z nich przywiezie ze sobą po 10 sandaczy wymiarowych co by mieli co łowić w jakim świecie żyjesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Mam nadzieję, że w przyszłym roku, po podpisaniu zerowych porozumień z Wałbrzychem i Legnicą, sandaczy w Mietkowie będzie więcej.Witam czy porozumienie jest pewne, bo słyszałem że Wrocław się wycofuje z porozumienia.Proszę o ewentualny link do strony o porozumieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NMCNP Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 hahaha wraz z nalotem wędkarzy każdy z nich przywiezie ze sobą po 10 sandaczy wymiarowych co by mieli co łowić w jakim świecie żyjesz...Widać, na żartach się nie znasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 sorry kolego aż w to porozumienie uwierzyłem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poperkoper Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Dla zainteresowanych daje link http://www.pzw.org.pl/legnica/wiadomosci/160782/61/trojprzymierze_dolnoslaskie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 A Jelenia Góra ?Pewnie będą zbulwersowani ;P ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Opcja 0 co oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Czyli co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NMCNP Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Czyli coOstanie informacje nie są dobre dla wędkarzy z Wrocławia. Porozumienie podpisały okręgi Wrocław, Legnica i Wałbrzych. Jelenia Góra (wie co robi) z tego porozumienia się wypisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 To zamiast syfiastego Mietkowa, opłaci się Jelenią Górę. Wyjdzie to samo [emoji846] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poperkoper Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Czyli bez dodatkowych opłat.Drodzy koledzy mam do was takie pytanie. W tym roku zakupiłem pierwszy mój silnik yamaha 6km. Z tego co mi wiadomo na zbiorniku jest dopuszczalne 5km. Czy służby pilnujące zbiornika mogły by się doczepić do silniczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Raczej nie kolego, do 10 - 15 km raczej nie czepiają się.Oczywiście wszystko z umiarem i rozsądkiem.Jak będziesz zasuwał na pełnym gazie w porcie to nie popuszczą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Opcja "0" znaczy - wszyscy wędkarze trzech okręgów wrócą o kiju! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Czyli bez dodatkowych opłat.Drodzy koledzy mam do was takie pytanie. W tym roku zakupiłem pierwszy mój silnik yamaha 6km. Z tego co mi wiadomo na zbiorniku jest dopuszczalne 5km. Czy służby pilnujące zbiornika mogły by się doczepić do silniczka?Wydaje mi się że do tak małego przekroczenia limitu koni mechanicznych nie będą się czepiać, ci z dużymi silnikami stosują rozwiązanie dopięcia do łódki dodatkowo elektryka lub małą spalinówkę co pozwala służbą nie czepiania się na wodzie, jednak najlepszą opcją jest przeklejenie naklejki na czapie silnika z 6 na 5 (dostępnych bez problemu w necie),pozdro Waldek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Wydaje mi się że do tak małego przekroczenia limitu koni mechanicznych nie będą się czepiać, ci z dużymi silnikami stosują rozwiązanie dopięcia do łódki dodatkowo elektryka lub małą spalinówkę co pozwala służbą nie czepiania się na wodzie, jednak najlepszą opcją jest przeklejenie naklejki na czapie silnika z 6 na 5 (dostępnych bez problemu w necie),pozdro Waldek za takie rzowaiazanie zaraz hejt bedzie to primo... Po drugie jesli przepis stanowi 5km to jest 5 a nie 6, 8 czy 10. Jak w terenie zabudowanym bedziesz jechac 60 i cie zlapia, to co? bedziesz pial ze to tylko 10km/h? na nic zda sie to. Taryfikator stanowi za to dana kare i koniec. Na wodzie nie inaczej. Jesli trafi na sluzbiste to nie bedzie zmiluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 za takie rzowaiazanie zaraz hejt bedzie to primo... Po drugie jesli przepis stanowi 5km to jest 5 a nie 6, 8 czy 10. Jak w terenie zabudowanym bedziesz jechac 60 i cie zlapia, to co? bedziesz pial ze to tylko 10km/h? na nic zda sie to. Taryfikator stanowi za to dana kare i koniec. Na wodzie nie inaczej. Jesli trafi na sluzbiste to nie bedzie zmiluj.Adaś chill out [emoji846]I tak wszyscy pływają na mocniejszych silnikach. Chociaż teraz to nie wiem, bo tylko raz w tym roku byłem na tym ścieku. Pały też ludzie i rozumieją czasem... [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi