Skocz do zawartości

wiesci z Mietkowa

dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję, że w przyszłym roku, po podpisaniu zerowych porozumień z Wałbrzychem i Legnicą, sandaczy w Mietkowie będzie więcej.

Witam czy porozumienie jest pewne, bo słyszałem że Wrocław się wycofuje z porozumienia.

Proszę o ewentualny link do strony o porozumieniu.

Czyli bez dodatkowych opłat.

Drodzy koledzy mam do was takie pytanie. W tym roku zakupiłem pierwszy mój silnik yamaha 6km. Z tego co mi wiadomo na zbiorniku jest dopuszczalne 5km. Czy służby pilnujące zbiornika mogły by się doczepić do silniczka?

Wydaje mi się że do tak małego przekroczenia limitu koni mechanicznych nie będą się czepiać, ci z dużymi silnikami stosują rozwiązanie dopięcia do łódki dodatkowo elektryka lub małą spalinówkę co pozwala służbą nie czepiania się na wodzie, jednak najlepszą opcją jest przeklejenie naklejki na czapie silnika z 6 na 5 (dostępnych bez problemu w necie),

pozdro Waldek 

• Like 1

Wydaje mi się że do tak małego przekroczenia limitu koni mechanicznych nie będą się czepiać, ci z dużymi silnikami stosują rozwiązanie dopięcia do łódki dodatkowo elektryka lub małą spalinówkę co pozwala służbą nie czepiania się na wodzie, jednak najlepszą opcją jest przeklejenie naklejki na czapie silnika z 6 na 5 (dostępnych bez problemu w necie),

pozdro Waldek 

za takie rzowaiazanie zaraz hejt bedzie to primo... Po drugie jesli przepis stanowi 5km to jest 5 a nie 6, 8 czy 10. Jak w terenie zabudowanym bedziesz jechac 60 i cie zlapia, to co? bedziesz pial ze to tylko 10km/h? na nic zda sie to.  Taryfikator stanowi za to dana kare i koniec. Na wodzie nie inaczej. Jesli trafi na sluzbiste to nie bedzie zmiluj.

za takie rzowaiazanie zaraz hejt bedzie to primo... Po drugie jesli przepis stanowi 5km to jest 5 a nie 6, 8 czy 10. Jak w terenie zabudowanym bedziesz jechac 60 i cie zlapia, to co? bedziesz pial ze to tylko 10km/h? na nic zda sie to. Taryfikator stanowi za to dana kare i koniec. Na wodzie nie inaczej. Jesli trafi na sluzbiste to nie bedzie zmiluj.

Adaś chill out [emoji846]

I tak wszyscy pływają na mocniejszych silnikach. Chociaż teraz to nie wiem, bo tylko raz w tym roku byłem na tym ścieku.

Pały też ludzie i rozumieją czasem... [emoji6]