Odzyskać konto Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Jeszcze taki mały szczegół, przecież nikt nie zauważy...https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=653739508083781&id=393373574120377 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ale doje....li .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Dzisiaj w kole, przy opłatach powiedziano mi, że jezioro będzie wyłączone po Lini prostej od Bozygniewu do Francuza. Prawda to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Masz link do fb powyżej przeczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nie działa na tapatalk. Przynajmniej mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Dzisiaj w kole, przy opłatach powiedziano mi, że jezioro będzie wyłączone po Lini prostej od Bozygniewu do Francuza. Prawda to?A widziałeś może jakąś mapkę co jak i gdzie? Ciekaw jestem czy miejsce do wodowania od strony Borzygniewu będzie czynne. Macie jakieś info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nic. Pływali z odpowiedzią kiedy pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Sebo z tym boleniem to dobrze zrobili ,tylko skoro wiedzieli ze jest go za dużo to po h..j go wpuszczali jeszcze na jesień.Do tego przyjechali i w porcie wpuścili szczupaka takiego około wymiaru i ludziska wszystko do reklamówek ładowali przed świętami ręce opadły brały na wszystko PZW dla mnie to amatorzy ,rybę powinni wpuszczać w bezpiecznym miejscu ,a nie pod nogi ludziskomZ sandałem jeśli znieśli wymiar ,to dla mnie deb..e całkiem , na mietku jest sporo ryby takiej 80 + i trzeba je chronić Edytowane 5 Stycznia 2018 przez KODZAK1234 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Sebo z tym boleniem to dobrze zrobili ......Pomyliłeś chyba fora.... więcej nie komentuje nie mam zamiaru po raz kolejny wciągnąć się...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ja to walę ! i na Mietków się nie palę. Przecież to są dobre zmiany Czy coś to zmieni, że ...? Za naturę trzeba będzie płacić panowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Typowo mięsiarskie:Wymiar okonie 15 cm z 18Brak górnego wymiaru SandaczaNo i perełka brak okresu Bolenia i brak limitu ilościowego. Od nowinki od kur.. okręgu wrocławPewnie jeszcze to nie koniec sylwestrowych petard w wykonaniu Wrocławskiego Okręgu...Nie zdziwiłbym się jakby zakazali jeszcze silników spalinowych wokół tego obszaru...:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dla zainteresowanych: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) A ten oznaczony teren to wogole z pływania jest wyłączony czy tylko z wędkowania? Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Hermano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 A ten oznaczony teren to wogole z pływania jest wyłączony czy tylko z wędkowania?Zakaz pływania i wędkowania ze środków pływających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 A z brzegu też nie wolno łowić, przebywać bo nie wiem czy im to przejdzie ,już tablice nieraz stały ale tylko tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 To skoro tam nie wolno pływać to gdzie będziemy wodować łajby jak od strony Borzygniewu nie będzie możliwości? Co kopalnia udostępni ten betonowy slip boczny co przez chwile był otwarty dla wszystkich pod koniec roku 2016? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odzyskać konto Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Tu masz wyraźniejsze zdjęcie, ta strefa nie obejmuje slipow , i borzygniewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 W końcu mewy wysrają się spokojnie. Ptaszkom nie przeszkadzało brak wody , wesołe miasteczko w Borzygniewie, koparka co jęczy na 10 km, setki namiotów i camperów , disco polo 24h . Przeszkadza szum plecionki na przelotkach ! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Strefa ciszy na terenie kopalni, to jakaś paranoja....... Ale wygląda na to że ptaszki są ważniejsze niż rybki bo tymi nikt sięnie przejmuje np.:http://radio.opole.pl/100,224166,kolejna-katastrofa-ekologiczna-w-otmuchowie-setk Kolejny raz giną ryby ,a RZGW ma to w d...ie......ale ptaszki są ważniejsze........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Widać ktoś inny zajmuje się ptakami i ktoś inny kwestią ryb. I ten od ptaków radzi sobie dużo lepiej w dopinaniu i pilnowaniu swoich spraw. Eh szkoda słów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Mam wrażenie że oni nam swoje ptaszki wsadzają w nasze wędkarskie dupy i sprawdzają co my na to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 W regulaminie podana została informacja: zakaz wędkowania w odległości 100 m od wysp... mają zamiar tą strefę jakoś fizycznie oddzielić, czy będzie to "płynna" granica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ku temu chyba te boje sluza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 "granica strefy ciszy" czyli na wiosłach lub elektryku można pływać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 nie zdziwie się jak straż i policja bedą pływac z dalmomierzami w celu weryfikacji odległości od wyspy. Rzeczywiście z tym zbiornikiem dzieją się jakieś dziwne niewyjaśnione rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi