Skocz do zawartości

wiesci z Mietkowa

dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj w kole, przy opłatach powiedziano mi, że jezioro będzie wyłączone po Lini prostej od Bozygniewu do Francuza.

Prawda to?

A widziałeś może jakąś mapkę co jak i gdzie? Ciekaw jestem czy miejsce do wodowania od strony Borzygniewu będzie czynne.

Macie jakieś info?

Sebo z tym boleniem to dobrze zrobili ,tylko skoro wiedzieli ze jest go za dużo to po h..j go wpuszczali jeszcze na jesień.

Do tego przyjechali i w porcie wpuścili szczupaka takiego około wymiaru i ludziska wszystko do reklamówek ładowali przed świętami ręce opadły brały na wszystko 

PZW dla mnie to amatorzy ,rybę powinni  wpuszczać w bezpiecznym miejscu ,a nie pod nogi ludziskom

Z sandałem jeśli znieśli wymiar ,to dla mnie deb..e całkiem , na mietku jest sporo ryby takiej 80 + i trzeba je chronić :(

Edytowane przez KODZAK1234
  • Like 2

Typowo mięsiarskie:

Wymiar okonie 15 cm z 18

Brak górnego wymiaru Sandacza

No i perełka brak okresu Bolenia i brak limitu ilościowego.

Od nowinki od kur.. okręgu wrocław

Pewnie jeszcze to nie koniec sylwestrowych petard w wykonaniu Wrocławskiego Okręgu...Nie zdziwiłbym się jakby zakazali jeszcze silników spalinowych wokół tego obszaru...:-/

Strefa ciszy na terenie kopalni, to jakaś paranoja.......

Ale wygląda na to że ptaszki są ważniejsze niż rybki bo tymi nikt się

nie przejmuje np.:

http://radio.opole.pl/100,224166,kolejna-katastrofa-ekologiczna-w-otmuchowie-setk

Kolejny raz giną ryby ,a RZGW ma to w d...ie

......ale ptaszki są ważniejsze........

• Like 1