ppiotrek Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Pany, a od kiedy będzie można się wodować na Mietkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Od 1 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalc Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Od 1 czerwca to wolno sie wodowac i wedkowac ze srodkow plywajacych,natomiast jesli chodzi o samo plywanie to mozesz chocby i dzis.Przynajmiej do tej pory tak bylo.2 lata temu spokojnie plywalem w kwietniu po mietku jak robilem sobie mape czesci zbiornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 FB_IMG_1515443440507.jpgTu masz wyraźniejsze zdjęcie, ta strefa nie obejmuje slipow , i borzygniewu.Jakie biedne te ryby.Jak one teraz sobie poradzą bez wędkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Mam wrażenie że oni nam swoje ptaszki wsadzają w nasze wędkarskie dupy i sprawdzają co my na to Bardzo dobrze się stało. Może jak jeden z drugim obudzi się z ptakiem w dupie to coś w końcu dotrze do tych leniwych łbów Brawo zarząd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Nie znam wody, trochę dziwi mnie fakt że w zaistniałej sytuacji nikt nie wpadnie na pomysł budowy sztucznego tarliska. Teren wyłączony z wędkowania to i ryby będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras25 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Były robione, http://kingfisherclub.pl/forum/printthread.php?tid=169 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Krześliska były robione co roku. Rok temu można zobaczyć w linku powyżej a wcześniejsze lata na papierze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Witam kolegów.Jak tam sytuacja na Mietkowie, zbiornik jeszcze cały skuty lodem czy już są odmarznięte powierzchnie płynnej wody ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Witam , cos drgneło w koncu 60 cm i jedna sztuka, szkoda ze górny wymiar zniesiony ,jeszcze tylko kontrole z brzegu a nie tylko pływających zwłaszcza na jesien na cyplu i jest iskra nadzieji bo, na bolka wyrok zapadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) Super widzę, że nareszcie sezon na naszych ukochanych zbiornikach zaporowych się rozpoczął . Kolego możesz rozwinąć swoją wypowiedź 60cm - czego bolenia i czy to właśnie na tą rybę zniesiono górny wymiar ochronny ? Edytowane 19 Marca 2018 przez Spider1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Jakie to ma znaczenie, wypuszczaj wszystko i będziesz bezpieczny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam , cos drgneło w koncu 60 cm i jedna sztuka, szkoda ze górny wymiar zniesiony ,jeszcze tylko kontrole z brzegu a nie tylko pływających zwłaszcza na jesien na cyplu i jest iskra nadzieji bo, na bolka wyrok zapadłJest go tyle, że nawet siecią go nie odłowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Chodzi o podniesienie wymiaru ochronnego sadacza i zmniejszony limit z 2 do 1 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Chodzi o podniesienie wymiaru ochronnego sadacza i zmniejszony limit z 2 do 1 sztukiOk, ale ja pisałem o boleniu, na którym wyrok zapadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Nie rozumię tych decyzji Okręgu , Jak można znieść górny wymiar sandacza ???? Ja pier.....le , czyżby było aż tak duzo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Gdzieś wklejałem, cytat z wypowiedzi jednego z ichtiologów okręgu, uzasadniał on zniesienie górnych wymiarów w ten sposób... że duże ryby są stare i jak ich wędkarze nie od łowią to zdechna i zanieczyszcza wodę ... szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) .https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=653836521407413&id=393373574120377 Edytowane 21 Marca 2018 przez miras1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Wypuszczajmy wszystkie ryby, a wtedy będzie eldorado ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Sprawdzałem dziś czy widać tarłowe bolki w bystrzycy powyżej ale nic nie dostrzegłem. Czy ktoś wie czy to jeszcze przed, czy już po tarle?Kilka wiosennych fotek z Mietka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandi Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Jeszcze przed . Według mnie to będzie między 5 a 10 kwietnia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Wszystkich, którzy mają cos do powiedzenia na temat ilości BOLESLAWA w MIETKOWIE zapraszam na wpływ i rzekę ............ a moze jeszcze zarybic BOLKIEM a nie sandaczem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Dzisiaj będąc na Mietkowie miejscowy wędkarz poinformował mnie, że w tygodniu PZW trzepało i odławiało bolki w rzece agregatem, mam pytanko ktoś coś słyszał na ten temat??? Rzeka już opustoszała, można dostrzec jedynie pojedyńcze bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Slyszalem od kolegi ze darli na siaty w rzece i sprzedawali BOLKI ale cz to pzw czy zwykli kłusole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Chyba taki cel miała ta akcja...BIOPRĄDY Działając powierzchownie na skórę i tkane podskórną mikroprądy powodują pobudzenie metabolizmu komórkowego, w efekcie: ujędrniają, oczyszczają, niwelują zmarszczki, poprawiają wygląd skóry. Działając głębiej na poziomie mięśni mikroprądy powodują drenaż tkanek, oczyszczanie z toksyn, pobudzanie limfy oraz naczyń krwionośnych Działając bezpośrednio na mięśniu mikroprąd powoduje stymulacje mieśnia typowo liftingująco, kształtuje go, poprawia owal twarzy. Wskazania: poprawa owalu twarzyredukcja zmarszczekrozszerzone pory skórywiotkość skóryszary wygląd skórypobudzenie przepływu limfypobudzenie układu krwionośnego Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi