marcinwro Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Jakie by restrykcyjne przepisy niebyły nic nie dadzą jak nie będzie kontroli i to tych niezapowiedzianych, bo jak PSR miała być na wodzie to dziwnym trafem wszystkie łodzie spłynęły na godzinkę przed .Policja szuka szybkiego mandatu za jakiś brak w wyposażeniu łajby o wędkarstwie nie mają zielonego pojęcia tym bardziej o wymiarach i limitach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Słuchajcie pany dzisiaj sie dowiedziałem od strażnika ze nasz Mądry Okręg zniósł zakaz i można łowic w nocy do konca roku ..... rece opadają Edytowane 9 Października 2019 przez jarodrozdek76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Do konca roku można łowić z łodzi w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmataxx Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Na początku sezonu, gdy sandacze dobrze żerowały i łowiło się naprawdę solidne ryby, przez chwilę wydawało się, że populacja może się odbudować. Na tą chwilę szczerze w to wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Na razie to odbudowuje się populacja mięsiarzy nawet w śród młodych pokoleń co jak wiadomo źle wróży.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Ja tam pierdo...le więcej nie wyposzczę kutas ostatnio z kabinówki zabrał 2 metrowe sandały i 80 tke,na sto procent handluje niema chuja . człowiek wypuszcza co się da żeby się populacja odbudowała ,a oni tylko korzystają i coraz więcej tych kabinówek skurw syny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 To jest twoje sumienie.Ja wypuszczam ponieważ:nie lubię ryb słodkowodnych,wiem iż mimo to że inni zabierają nie dołączam się do nich aby nie pszyspieszać i pogłębiać problemu.Mam jeszcze większy uśmiech na twarzy wypuszczając rybę niż ją patroszyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Ja tam pierdo...le więcej nie wyposzczę kutas ostatnio z kabinówki zabrał 2 metrowe sandały i 80 tke,na sto procent handluje niema chuja . człowiek wypuszcza co się da żeby się populacja odbudowała ,a oni tylko korzystają i coraz więcej tych kabinówek skurw synyNie wypuszczam bo inni jak złowią to wezmą. Jak ja to często słyszę nad wodą. Każdy postępuje według własnego sumienia i regulaminu. Ale Ty teraz sam sobie wystawiłeś świadectwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwro Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Mam jeszcze większy uśmiech na twarzy wypuszczając rybę niż ją patroszyć.Ja mam jeszcze większy jak wypuszczam na oczach miesiaży ????????Jak każdy bedzie mówił, że nie wypuszcza bo inni nie wypuszczają to naprawdę nie będzie co łowićCzy nie ma sposobu na tych z kabinówek ?! Nigdy nikogo nie podpieroliłem ale tu chyba trzeba zrobić wyjątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sez Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Czy nie ma sposobu na tych z kabinówek ?! Nigdy nikogo nie podpieroliłem ale tu chyba trzeba zrobić wyjątek Ja cały czas podziwiam niektórych optymizm ;-)Panowie już dawno i wielokrotnie byli "podpierdzielani", wszyscy naokoło o tym mówią i wiedzą jak jest... a jednak proceder trwa nadal. To tak jak w łowieniem okoni na kotwicę wielkości dłoni i 3cm twistera pod jazami na Odrze na wiosnę - wszyscy to widzą, wszyscy o tym mówią, a panowie co roku ganiają z leszczami w trawy żeby schować urobek Jako tako jeszcze można było coś ugrać jak całkiem prężnie działała u nas grupa realizacyjna ssr. Po rozmowie z p. Grzegorzem, chyba ówczesnym komendantem postawiono na wlocie Bystrzycy tablice o obrębie ochronnym, pare osób "skasowali", a dwóch dziadków wyciągających trące się rozpióry na dużą kotwicę nawet policja sprawdziła alkomatem no i tak jakoś wyszło, że jednak nie mogli prowadzić samochodu wracają do domu z rybek.Ponadto, jest kilka osób od lat przebywających na Mietkowie np. w porcie... imionami nie będę rzucał, bo to szkoda nerwów, które mimo, że znają ten zbiornik od początków jego powstania (ba, wg. artykułów w WP łowili na nim nawet sporo przed jego powstaniem, panie, wtedy to brały sztuki ) i nadal tłuką te biedne trzydziestki, czterdziestki. A kontrola nim zwoduje łajbę w porcie to już dawno jest spalona, bo panowie dziwnym trafem szybko zostają poinformowani co i jak.Takich cudów jak szybki desant od Domanic w nocy, tak kilka razy w sierpniu, wrześniu czy październiku się nie spodziewam.I mimo, że w czerwcu w krzakach od strony wpływu można osiągnąć świetne wyniki to trochę cieszyłem się z tej strefy ochronnej, może rybka odpocznie. Ale ile te bojki ograniczające tam były? Tydzień? Dwa? W tym roku naliczyłem dwie.No i nawet z tego podwyższonego stanu wody w tym roku można było się ucieszyć, a niech tam sobie pogłębiarka kopie, przynajmniej ryba ma się gdzie rozejść. No to tęgie głowy wpadł na pomysł (jeśli to prawda co wyżej jest napisane), żeby panowie sobie mogli w nocy łapać na legalu. No bo przecież ile można pływać po tym dużym rozlewisku i ryby szukać, jak tu bakisty już prawie puste.Ręce opadają.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Tak jak kolega SEZ pisze taki desant w nocy z dwa trzy razy i po pięcset mandatu raz drugi może ciś by poskutkowało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Jakie 500, 5000 przynajmniej lub całkowity zakaz na dany akwen. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Za każde wykroczenie zabierać kartę na rok ,jednemu by zabrali to drugi by się trzy razy zastanowił czy warto .Nieuchronność od kary tak jak za wielką wodą za każde wykroczenie kara jak skurwy........ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Z tego co wiem to dają po500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Cisza w eterze to znak ze bierooooom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sez Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Brać biorą, ale swoje trzeba wypływać.No i jak ma się jakieś sprawdzone miejscówki na GPSie to najczęściej się sprawdzają. Cieszy spora ilość fajnego okonia (takie z czwóreczką z przodu).Nie cieszy natomiast to co zwykle - piątek, godzina około 17:00... 99% kabinówek z portu jedna za drugą wyruszają i obstawiają cały jeden rejon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Wiemy wiemy i cieszy dużo małego znaczy 40+ 50+ a i15 są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Witam wszystkich jestem początkującym wodniakiem pływam 1 sezon... Narazie tylko po mietku ..Byłem dziś (znów) na wodzie niestety 3,5 godz tylko 1 branie i 1 zenderek 57cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 to i tak ładnie jak na mietków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Nie zwiało Cię z łódki? Podjechałem dzisiaj z żoną na pirs, prawie wyrwało mi drzwi od samochodu przy próbie wyjścia i się zawinęliśmy ????????♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Panowie z kabinówek ,w środe jeden z waszych kolegów się nażarł do syta 2 sandacze80 i duzy szczupak dostały w łeb ,a na brzegu odbiorca czekał już na rybki które sześćdiesiecioletni MIĘSIARZ mu wiózł ale na brzegu spotkała go bardzo niemiła niespodzianka.Dobrze może sie w końcu nauczą kłusole i nic wiecej .Powinni konfiskować łodzie i zakaz łowienia to zaraz na przystani by było pusto . TAK TRZYMAĆ PSR 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Po co konfiskować ? Wystarczy pierzchnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Wczoraj do południa było super Dzisiaj juz nie prawie mnie zwiało...i brania były tylko takich 30tek i nic więcej... Może jutro będzie lepiej ... Kolego kodzak mówisz ze i tak dobrze jak na Mietkow ale po obejrzeniu twoich filmów z 2019 to marne pocieszenie... Więcej łowiłem jak pływałem (czytaj walczyłem o życie) taka mala dziurawa ludka w okolicach domanic w poprzednich latach ale nic trzeba się uczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Panowie z kabinówek ,w środe jeden z waszych kolegów się nażarł do syta 2 sandacze80 i duzy szczupak dostały w łeb ,a na brzegu odbiorca czekał już na rybki które sześćdiesiecioletni MIĘSIARZ mu wiózł ale na brzegu spotkała go bardzo niemiła niespodzianka.Dobrze może sie w końcu nauczą kłusole i nic wiecej .Powinni konfiskować łodzie i zakaz łowienia to zaraz na przystani by było pusto . TAK TRZYMAĆ PSR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 A to dlatego wczoraj ani dzisiaj nie było żadnej na wodzie tylko ten ta arka noego dzisiaj wystartował ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi