maniek37 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 A to dlatego wczoraj ani dzisiaj nie było żadnej na wodzie tylko ten ta arka noego dzisiaj wystartował ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Nie było tragedii dzisiaj, pływalismy z kolegą od rana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 A ryby byly ? W macie stabilniejszą łudź bo moja to szalu nie ma... Rozumie ze ta czerwoną to wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Widziałem że jednego malucha mieliście... Tragedii nie było bo jak by była to byś juzNie pisał na jb...???? Jak dla mnie to jak sie rozbujało nie było frajdy z łowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Były dwie takie same, z czerwonym paskiem ???? ciśnienie , ostro spadło, ale kilka ryb złowilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 No to fajnie ????... ja muszę się ciągle uczyć ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Co tam panowie na pewno ktoś plywal po Mietku bo dzisiaj lodzi jak na otwarciu i żadnych wieści ja bylem od 7 do 1 i tylko jeden 47cm gadałem z kilkoma i tez bez wymiarowego jakies pojedyncze garbusy 30+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Ta jak mówicie same maluchy w niedziele brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Dobrze że są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sez Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 W niedzielę myślałem, że trafiłem na jakieś zawody... w najlepszym momencie naliczyłem ponad 30 łódek. Z czego 90% obstawiało zaporę, nieliczni zapuszczali się w stronę środka i wysp.Na pirsie ludzi więcej niż kamieni.Udało mi się wydłubać 3 sztuki w okolicach wymiaru. I o ile cały wrzesień i prawie cały październiki nie miałem wyjazdu bez co najmniej jednego słusznego okonia, tak teraz jak studnia, coś mi poznikały ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Kto dostał wczoraj mandat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Każdy kto miał więcej jak 5 koni to po 50 zł i tak byli wyrozumiali , a jak miałeś elektryka z boku to odpuszczali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Tych pierwszych w porcie kontrolowali strasznie długo. Wiadomo dlaczego?Do mnie nie podpłynęli akurat, chociaż spływałem już o zmroku.Aha i jeszcze jedno... Da się wodować na przeciwległym brzegu od Bożygniewu? Francuz chyba się nazywał kiedyś. W porcie strasznie ciasno było i szukam alternatywy, bo 3 lata na Mietkowie nie byłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Marcinku , co tu robisz na.mietkowie ? Przecież mówiłeś że tam pływać nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Słyszałem, że ryby są smaczne z powrotem. Nie jeździłem tyle, bo mięso śmierdziało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Nie jeździłem tyle, bo mięso śmierdziało. Kwintesencja wędkarstwa made in poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Tych pierwszych w porcie kontrolowali strasznie długo. Wiadomo dlaczego?Do mnie nie podpłynęli akurat, chociaż spływałem już o zmroku.Aha i jeszcze jedno... Da się wodować na przeciwległym brzegu od Bożygniewu? Francuz chyba się nazywał kiedyś. W porcie strasznie ciasno było i szukam alternatywy, bo 3 lata na Mietkowie nie byłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Jak mieli cie kontrolować jak o ok 13 splyneli a ty mówisz ze o zmroku splywales... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 mnie tak długo kontrolował wjebał mi mandat za to że silnik powyżej 100 kw musi mieć dwie gaśnice po 2 kg ,mandat przyjąłem 50 zł .Spłynąłem bo i tak do domu jechałem i se myślę kurw...... przecież ja nie mam powyżej 100 kw ,mam 130 km ale nie chciało mi się już do nich płynąć, powoli bo przecież natura 2000 i tylko 5 km można, dla nas szaraków ,barki mogą napier..... cały czas skrzypią piszczą to akurat ptaszkom nie przeszkadza Oczywiście powiedziałem panu że te 5 km mają wszyscy w dup....e ,dlatego też byli na tyle wyrozumiali że mieli to w d...... taki jest mietków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 130 km to około 105,6 kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 No własnie podpłynęli ,a ja nie zajarzyłem, mówię że zawsze potrzebna była jedna nigdy mi nikt nie mówił o dwóch .popatrzył w swoje papiery i tu jest napisane że powyżej 100 kw muszą być dwie ja na to to uuj pisz pan po dopłynięciu na brzeg myślę ,a że mózg mi zamarzł to trochę czasu zeszło przecież powiedział kw Niech stracę bo i tak nieraz się latało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras25 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 130 km to około 105,6 kWTo źle przeliczone, 130KM to 95,6kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Oczywiście, mój błąd... 1 kW = 1,36 kM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Nas kontrolowali przy splywaniu to się dorypali o kamizelki. Pokazujemy no oczywiście są. A oni, że to nie regulaminowe bo mają być ratunkowe a nie asekuracyjne. Pytali się też o gaśnice ale przy pontonie 330cm przypomnielismy im, że nie jest wymagana. Ewidentnie szukali punktów zaczepienia do mandatu, jednak splynelismy na 0 zerowym upomnienia za kamizelki. Ktoś potwierdza, że nie mogą być kamizelki asekuracyjne tylko ratunkowe? Edytowane 11 Listopada 2019 przez Spider1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi