Skocz do zawartości

wiesci z Mietkowa

dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Kwintesencja wędkarstwa made in poland :)

W sumie nie trolluję, ale tym razem mi się zdarzyło intencjonalnie, bo chciałem sprawdzić kto pierwszy wyskoczy z czymś podobnym.

Jak mieli cie kontrolować jak o ok 13 splyneli a ty mówisz ze o zmroku splywales...

A skąd mogę wiedzieć o której spłynęli? Kręciłem się koło nich od samego początku i nie podpłynęli...

Trzeba będzie zatem zakupić pneumatyczna. Żeby nie krepowala ruchów.

Zrobiłem tak samo i kupiłem pneumatyczną, bo te ratunkowe, pomarańczowe to pół miejsca zajmują na pontonie. I co ciekawe. W lipcu była kontrol na Pilchowicach i mnie ukarał policjant za kamizelkę asekuracyjną, a na Mietkowie tylko pouczenie. Widać policja może robić jak chce.

Panowie zero info po tak pogodnej niedzieli?

Skoro będąc w pojedynkę "na płytkiej" (swoją drogą fajnie, wrażenie jakbym miał cały zbiornik dla siebie) wchodziły fajne krąpie

36402a7f67d8.jpg

To spodziewałem się, że wlecą tu foty co najmniej metrówek spod zapory skoro 30 jednostek stoi prawie ramię w ramię w jednej linii ????????

Nawet pod wieczór...w sensie koło 16 chyba "kontrolę" widziałem...chyba, bo trzech panów z SUV'a w mundurach, z kajdankami itp pytało jak efekty...ale polecieli do grunciarzy od strony Domanic..

• Like 1

• 4 tygodnie później...

Jakby ktoś miał ochotę pooznaczać sobie fajne miejcówki na lato, to teraz jest dobry moment. Cała linia kolejowa z mostkiem na wierzchu, wszystkie karcze i pozostałości po słupach. Łódek w sobotę raptem pare sztuk, pochylnia zastawiona pogłębiarką i rurami i chyba jest tylko jeden kawałek wolnego zjazdu żeby się zwodować.

W tych małych kałużach oczywiście masa narybku, ale kto by się tym przejmował.

Wędkarsko bez rewelacji.0f754a0b65f8d5082df185dac8adcbfe.jpg159e62b6862e976b4f2a9cd3a2d3ab56.jpg6c8749da6d0e545f8ad37648757e27ce.jpgb054e8ce73d681f59832fbd9252e2400.jpg

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

To trochę późno zaczęły brać bo już po wigilii :) , ale dla wyznawców C&R czyli catch and reklamówka to nie problem - zamrażarka czeka ;)

Karp to raczej szlachetny gatunek na stawach Milickich.Z etycznego punktu lipnie to wyglada ale czy to nasz domowy gatunek? Oj ten hejcik hejcik

Kompromitacja.. czyli w końcu jest to przymierze czy go nie ma ? Jestem ze Świdnicy - PZW Wałbrzych ,będę mógł na mietkowie legalnie wędkować czy trzeba coś dopłacać ? Co do rejestru połowu to mieliście kiedyś coś takiego że ktoś się czepiał o to ? Przecież wpisane jest nie powinno być problemu ..

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka