siarq Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Tak , mają być ratunkowe. Asekuracyjne mi kiedyś powiedzieli że.można na basenie przy nauce pływania używać... w sumie mają racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Trzeba będzie zatem zakupić pneumatyczna. Żeby nie krepowala ruchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Kwintesencja wędkarstwa made in poland W sumie nie trolluję, ale tym razem mi się zdarzyło intencjonalnie, bo chciałem sprawdzić kto pierwszy wyskoczy z czymś podobnym. Jak mieli cie kontrolować jak o ok 13 splyneli a ty mówisz ze o zmroku splywales...A skąd mogę wiedzieć o której spłynęli? Kręciłem się koło nich od samego początku i nie podpłynęli... Trzeba będzie zatem zakupić pneumatyczna. Żeby nie krepowala ruchów.Zrobiłem tak samo i kupiłem pneumatyczną, bo te ratunkowe, pomarańczowe to pół miejsca zajmują na pontonie. I co ciekawe. W lipcu była kontrol na Pilchowicach i mnie ukarał policjant za kamizelkę asekuracyjną, a na Mietkowie tylko pouczenie. Widać policja może robić jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 W sobote brało a wczoraj sie zes,,,,,,,o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 wczoraj też brało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 W piątek trzy łodzie na wodzie a brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 A dzisiaj 20 lodzi na wodzie i te co widziałem to nic wymiarowego nie mieli a nie na jednej byla siatka w wodzie ale w 3 osoby to szansa x 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 To może lepiej ze nie gryzły dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropshot Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Panowie, straż przymknie oko na silnik 6 konny czy będzie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Panowie, straż przymknie oko na silnik 6 konny czy będzie problem? Spokojnie, ja pływałem z 15 i było spoko, jak plynolem spokojnie nienacalej Pi...e Tak więc te Twoje 6 k to luzik Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Prędzej przyczepią się o gaśnice lub brak kamizelki ratunkowej bo asekuracyjna nie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sez Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Panowie zero info po tak pogodnej niedzieli?Skoro będąc w pojedynkę "na płytkiej" (swoją drogą fajnie, wrażenie jakbym miał cały zbiornik dla siebie) wchodziły fajne krąpie To spodziewałem się, że wlecą tu foty co najmniej metrówek spod zapory skoro 30 jednostek stoi prawie ramię w ramię w jednej linii ???????? Nawet pod wieczór...w sensie koło 16 chyba "kontrolę" widziałem...chyba, bo trzech panów z SUV'a w mundurach, z kajdankami itp pytało jak efekty...ale polecieli do grunciarzy od strony Domanic.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek37 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Ja tam miałem kilka maluchów i 2/3 brania nie wcięte i nie widziałem żeby ktoś coś wyjął... Ale pogoda była przepiękna ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sez Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Jakby ktoś miał ochotę pooznaczać sobie fajne miejcówki na lato, to teraz jest dobry moment. Cała linia kolejowa z mostkiem na wierzchu, wszystkie karcze i pozostałości po słupach. Łódek w sobotę raptem pare sztuk, pochylnia zastawiona pogłębiarką i rurami i chyba jest tylko jeden kawałek wolnego zjazdu żeby się zwodować.W tych małych kałużach oczywiście masa narybku, ale kto by się tym przejmował.Wędkarsko bez rewelacji. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 dlaczego tak spuszczają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajan Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Biorą karpie na Mietkowie ale tylko pełnołuskie, które ponoć bardzo ciężko się skrobie. Jeden starszy Pan w gumofilcach mówił dzisiaj, że musiał ze skórą zdejmować łuski z tych karpi. Dajcie spokój...takie liche te karpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush111 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 To trochę późno zaczęły brać bo już po wigilii , ale dla wyznawców C&R czyli catch and reklamówka to nie problem - zamrażarka czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 To trochę późno zaczęły brać bo już po wigilii , ale dla wyznawców C&R czyli catch and reklamówka to nie problem - zamrażarka czeka Karp to raczej szlachetny gatunek na stawach Milickich.Z etycznego punktu lipnie to wyglada ale czy to nasz domowy gatunek? Oj ten hejcik hejcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Troche poza tematem , ale chyba sie porozumienie wysypalo http://www.pzw.org.pl/legnica/wiadomosci/199223/60/porozumienie_czy_nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Chciałem to wrzucić w wątku wrocławskim. Dziwiło mnie, że nikt tego jeszcze nie ruszył na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dziś płacąc składkę w Krokodylu, na pytanie o porozumienie usłyszałem: wszystko po staremu, ale rejestr należy "wyrwać" z zaprzyjaźnionych okręgów. Łyknąłem jak młody pelikan...????????♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 To samo usłyszałem w swoim okręgu. Jestem z Legnicy i po zezwolenie muszę jechać do Środy Śląskiej albo Wrocławia. Taka sytuacja???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Kompromitacja.. czyli w końcu jest to przymierze czy go nie ma ? Jestem ze Świdnicy - PZW Wałbrzych ,będę mógł na mietkowie legalnie wędkować czy trzeba coś dopłacać ? Co do rejestru połowu to mieliście kiedyś coś takiego że ktoś się czepiał o to ? Przecież wpisane jest nie powinno być problemu .. Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Przymierze jest, tylko trzeba sobie skołować rejestr w okręgach.Tak mi powiedziano w kole w którym opłacałem składki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Porozumienie z Wrocławiem się wysypało ale z racji tego, że Wrocław i Legnica należą do Strefy 1 można wędkować z tym, że tak jak koledzy wspominali po rejestr trzeba sobie samemu pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi