Skocz do zawartości

wiesci z Mietkowa

dragon

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Przepisy dotyczące obwodów rybackich ( zbiorniki zaporowe i rzeki ) strona 7 Rejestr amatorskiego połowu ryb okręgu PZW Wrocłam na 2020 rok... 1.Na rzece Odrze dopuszcza się wędkowanie metodą trollingową w okresie od 1 czerwca do 31 października ( na innych wodach zakaz trolingu ). Także w okręgu Wrocław trollingować można tylko na rzece Odrze i to od 1 czerwca do 31 października. Pozdro

• Like 1

Od Domanice już miałem kilka akcji z grunciarzami którzy mają w d...e miejsce slipu ... I akurat tam muszą się rozłożyć... Raz prawie doszło do rękoczynów ... Masakra .... A jak ta nędzna rybaczowka wyobraża sobie najazd np 1 Czerwca???? Ile tam jednostek z autami wejdzie??? Zastanawiam się czy zamknięcie tego szlabanu jest legalne... On jest chyba rzgw i czy aby ( na pewno) nie uniemożliwia dojazdu do wody ...?

Wysłane z mojego Nokia 3.2 przy użyciu Tapatalka

Jeszcze niech od Domanice zamkną i zostanie slip z helikoptera albo wędkowanie z drona zastanawiam się za co my płacimy ..

Za zarybianie raczej nie za w miarę dogodne wędkowanie też a i co z 3 metrowym pasem pomiędzy pirsem a portem który też można by wykorzystać do slipu a który jest też nie legalnie zastawiony jak się w....e to zadzwonię i poczekam te zapewne kilka godzin na pały i zapytam na miejscu.

.!

Wysłane z mojego Nokia 3.2 przy użyciu Tapatalka

Slipowanie na stanicy-czy aby przypadkiem nie powinno być bezpłatne dla członków pzw? Było nie było składaliśmy się na budowę stanicy.Nie chodzi o te parę zł ale...Dla jasności bliżej mi do slipu w Domanicach,więc tam się woduję,lecz późną jesienią był tak niski poziom wody,że od Domanic spuszczenie łajby było ryzykowne.