fishon81 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 O co chodzi ? co karają że za blisko wody parkują czy co? Wysłane z mojego Nokia 3.2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajan Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Chyba chodzi o parkingi płatne przy plaży od Borzygniewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chooseno Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Witam, Mam takie pytanko, czy na mietkowie można trollingować?Gdzieś słyszałem, że nie, ale w regulaminie nie ma takiej wzmianki.Jedyne dodatkowe info do łowiska to zakaz łowienia w pobliżu wysp w danym okresie itp Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Jeśli nie ma wzmianki o zakazie to mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Przepisy dotyczące obwodów rybackich ( zbiorniki zaporowe i rzeki ) strona 7 Rejestr amatorskiego połowu ryb okręgu PZW Wrocłam na 2020 rok... 1.Na rzece Odrze dopuszcza się wędkowanie metodą trollingową w okresie od 1 czerwca do 31 października ( na innych wodach zakaz trolingu ). Także w okręgu Wrocław trollingować można tylko na rzece Odrze i to od 1 czerwca do 31 października. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Nie poszaleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Otworzyli już slip przy pirsie od barek, czy trzeba bujać, od Francuza po tych dziurach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 tydzień temu jeszcze był zamknięty ciekawe komu to przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishon81 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 A mają go otworzyć? Z tego co słyszałem to nie otworzą... Wysłane z mojego Nokia 3.2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zamkniecie slipu to inicjatwa Rybaczowki bo nie zarabiaja nic .A Slip tam taki ze rece opadają jak mniejsza woda to po piachu pionowo w gore sie jedzie l,lepiej pare metrów pojechać dalej od francuza się zwodowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Lepiej pojechać do MANIOWA i skręcic w prawo omijasz dziury ,wyjezdzasz pod samą zaporą u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Lepiej pojechać do MANIOWA i skręcic w prawo omijasz dziury ,wyjezdzasz pod samą zaporą u góryFaktycznie. Ostatni raz byłem od tamtej strony chyba że 30 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Faktycznie. Ostatni raz byłem od tamtej strony chyba że 30 lat temu.Hej. I tam jest jakiś ogólnodostępny slip? Nigdy tam nie dojechałem dlatego pytam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Hej z plaży sie wodować trzeba ale jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Ujade tam przednionapędowcem? Czy traktor trzeba wzywać w razie W?Dawno temu jak się wodowalem na pochylni tam od strony pirsu na piachu to kolega @KODZAK1234 mnie wyciągał :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Pamiętam od francuza powinieneś rady bo dość twardo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Smutna wiadomość.Szlaban od FRANCUZA zamkiety ,do slipowania pozostało DOMANICE albo plaża za lasem po wypożyczlni U ZENKA .DZIADOWNIA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishon81 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Co za cwelostwo o co tu chodzi!!! Wysłane z mojego Nokia 3.2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Chodzi im o to zeby się w Stanicy wodować i kase płacic bo im ciągle mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishon81 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Od Domanice już miałem kilka akcji z grunciarzami którzy mają w d...e miejsce slipu ... I akurat tam muszą się rozłożyć... Raz prawie doszło do rękoczynów ... Masakra .... A jak ta nędzna rybaczowka wyobraża sobie najazd np 1 Czerwca???? Ile tam jednostek z autami wejdzie??? Zastanawiam się czy zamknięcie tego szlabanu jest legalne... On jest chyba rzgw i czy aby ( na pewno) nie uniemożliwia dojazdu do wody ...? Wysłane z mojego Nokia 3.2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishon81 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Jeszcze niech od Domanice zamkną i zostanie slip z helikoptera albo wędkowanie z drona zastanawiam się za co my płacimy .. Za zarybianie raczej nie za w miarę dogodne wędkowanie też a i co z 3 metrowym pasem pomiędzy pirsem a portem który też można by wykorzystać do slipu a który jest też nie legalnie zastawiony jak się w....e to zadzwonię i poczekam te zapewne kilka godzin na pały i zapytam na miejscu..! Wysłane z mojego Nokia 3.2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Dokladnie, zostanie nam desant z samolotu ze spadochronem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 ten slip od Domanic nie jest taki zły pod warunkiem ze "turyści- plażowicze" nie rozbiją sobie namiotów centralnie na zjeździe. Trzeba też uważać zeby jakiś człowiek nie oberwał śrubą bo ludzie potrafili wypłynać wpław spory kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Slipowanie na stanicy-czy aby przypadkiem nie powinno być bezpłatne dla członków pzw? Było nie było składaliśmy się na budowę stanicy.Nie chodzi o te parę zł ale...Dla jasności bliżej mi do slipu w Domanicach,więc tam się woduję,lecz późną jesienią był tak niski poziom wody,że od Domanic spuszczenie łajby było ryzykowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi