ROBERTsandacz Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Zasada jest taka , że nieznajomość prawa , nie zwalnia z odpowiedzialności... więc jeśli niema czegoś na piśmie od danej instytucji to mozna gdybacNie rozumiem waszego gdybania,jak wcześniej pisałem zakaz dotyczy jednostek załogowych,więc paplanie o nieznajomość prawa jest kompletnie bez sensu. Poza tym wątek dotyczy spina,a chyba nikt z nas nie łowi z łódki zanętowej. No chyba,że forum zmienia się w kółko przyjaźni karpiarzy,leszczarzy czy żywcowo-trupkowców,ale wtedy trzeba będzie opuścić szanowne grono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Psr jest instytucja państwowa, jeśli wystosujesz oficjalne pismo to.musza na nie odpowiedzieć. Kiedyś pisalem do policji , rZgw I innych i odpisali. Także nie farmazon a poprostu napisz polecony listSzkoda na znaczek. Powie ktoś skąd pobrać zezwolenie na Wrocław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Witam pytanko czy faktycznie na wszystkich dojazdach nad czasze wody stają szlaban, bo takie pismo znalazłem w neci z 20 marca tego roku. Czyli został tylko slip PZW i od zachodniej strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Na to wygląda że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishon81 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Zrobiłem dziś objazdowke i szlabany są zamknięte od strony południowej czyli 2 na rogu od maniowa ale jest już objazdowka ale na wyższe auto... i od Domanic ten pierwszy od strony chwalowa no i oczywiście port zamknięty reszta bez zmian tyle że woda wysoka i kamperow pełno tam gdzie można dojechać także że slipowaniem będzie trudno... Nawiasem mówiąc mam pyt do kolegów z okręgu Legnica czy słup też zaszlabanowali? Bo z tego co widzę to inicjatywa rzgw( czy jakiejś podobnej instytucji) w Legnicy . Co za głąb to wymyślil że jak zamkną szlabany i ci weekendowi turyści będą musieli nieść torby z wałową kilkaset metrów to po grillowaniu zabiorą je ze sobą z powrotem skoro wcześniej ciężko było im włożyć torby ze śmieciami do zaparkowanego o 2 metry dalej auta...[emoji15] A PZW to też jest dobre niech powiedzą co ile wywożą kontenery że smiecmi ... Ten od Dzikowa stał chyba z rok Wysłane z mojego Nokia 3.2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Na Słupie będę w przyszłym tygodniu dam znać, a z tego co czytałem te pismo o szlabanach to instytucja chroniąca "Natura 2000" a PZW pisało o zniesienie szlabanów oni odpisali że nie i h.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Zobaczcieodpowiedz_pgw_wp__zz_w_legnicy.pdfpismo_pzw_okreg_we_wroclawiu.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Jak zbiornik osuszyli ,to gdzie była Natura 2000 ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Gdzie na słupie są szlabany? , chyba tylko od wiatraka strony , od wioski nie ma . Są dwa slipy , przy tamie i przy brzózkach, po drugiej stronie od wyspy tez jest slip , ale niewiem czy przy takim stanie wody da radę tam się zwodowac z lodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Czy ktoś mógłby powiedzieć lub narysować na mapce Google miejsce dojazdu i slipu, gdzie można komfortowo zrzucić łódź?P.s nie byłem ani razu na mietkowie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishon81 Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Na Mietku nie jest łatwo ... Duża łódź wysokie auto? Wysłane z mojego Nokia 3.2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Łódka 4 metry, auto niskie niestety - c3 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Łódka 4 metry, auto niskie niestety - c3 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaKolego,jak to wyżej dość dużo napisano,większość zbiornika jest niedostępna (szlabany) jeśli masz niskie auto, nie kombinuj jedź na stanicę wędkarską od strony Borzygniewu. Slip betonowy a koszt to około 15 zł z parkingiem. Ja zazwyczaj woduję od Domanic,ale mam auto 4x4 a, przy tak wysokim stanie wody może być problem bez napędu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishon81 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Dokładnie jak napisano wyżej jest jeszcze slip na OSiR też betonowy tylko że będzie zapewnie ogólnie problem bo miejsc mało a chętnych sporo... Wysłane z mojego Nokia 3.2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Dzięki koledzy za informację Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishon81 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 A i o jednej rzeczy zapomniałem napisać uwaga kradną katalizatory nad wodą Wysłane z mojego Nokia 3.2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Sądzisz ze PSR coś Ci na piśmie da? Adaś, zejdź na ziemię [emoji6]I tu kolego byś się zdziwił.wysłałem zapytanie do PSR Wrocław o zbiorniki z oznaczeniem P1,wiadomo elektryk albo wiosła ,zakaz pływania spalinówką ,ale nie ma zakazu posiadania.Lecz zdarzało się,że straż rybacka kazała spłynąć tym którzy mieli zamontowane spaliny na stałe. (ja tak mam kierownica sterociągi,logiczne ,że nie będę tego demontował) I szybka odp.oczywiście miałem rację nikt nie ma prawa się czepiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Na słupie nie ma szlabanów jest po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio2020 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 I tu kolego byś się zdziwił.wysłałem zapytanie do PSR Wrocław o zbiorniki z oznaczeniem P1,wiadomo elektryk albo wiosła ,zakaz pływania spalinówką ,ale nie ma zakazu posiadania.Lecz zdarzało się,że straż rybacka kazała spłynąć tym którzy mieli zamontowane spaliny na stałe. (ja tak mam kierownica sterociągi,logiczne ,że nie będę tego demontował) I szybka odp.oczywiście miałem rację nikt nie ma prawa się czepiać.Chyba bym się turlał po pokładzie ze śmiechu jak by mi jakiś powiedział, że mam spłynąć bo mam spaline na pawęży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Witam byłem w niedzielę slipowałem się od strony borzygniewa tam przy dużym kontenerze na śmieci.Brania marne. brak ryby przy dnie. Dopiero na trola jeden sandał 55cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 To można trolingowac na mietku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 A NO NIE MOŻNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Nie , ale morał taki ze w toni siedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpila Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 (edytowane) Kutwa faktycznie ..... nie stety nie dopatrzenie z mojej strony .... sory Mietków Edytowane 15 Czerwca 2021 przez szpila 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Kilka ostatnich wyjazdów potwierdziło że i troll i żywiec to na Mietkowie norma, znów te same łodzie jak co roku....Z info kontrola pływa tylko w weekend i trzepie dziadków o koło ratunkowe, bosak i silnik spalinowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi