ROBERTsandacz Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 A to z wczoraj,niestety powiększane wychodzą trochę zamazane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 JUTRO TRZA PATYKI POMOCZYC ZANETA PACHNIE SZCZYTOWKI JUZ SIE DOCZEKAC NIE MOGA !!! NIE MA TO JAK PODBIERAK KTURY SMIERDZI RYBĄ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Byłem dzisiaj przez godzinę,okoni nadal nie było,ale na cztery puknięcia dwa krótkie sandaczyki wyjąłem Czyli jest szansa,że rybostan nie uległ znacznemu pogorszeniu.Było kilku moczykijów z długimi patykami,ale bez brań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 okonie faktycznie nie biora ale widziałem w niedzielę jak brały ryby na koszyk (leszcze)i podobno ktoś karpia złowił a jak u Was z rybami na mietkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Słyszałem że mietków zarybili karpiem.ponoć sporo tego nawpuszczali.wiecie coś na ten temat?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jak to powiadająna bezrybiu i rak ryba A swoją drogą puknął w gumę jak rasowy sandaczyk.Okonie nadal nie współpracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuTomek Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Witam, czy ktoś ma jakieś wiadomości co sie dzieje na zbiorniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Byłem dzisiaj około 6g,niestety nie stwierdziłem żadnej aktywności drapieżników było też kilku grunciarzy,też bez efektów.Nie wiem jak od Domanic,ja byłem od strony portu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam kolegów ,Mietków możemy sobie darować na parę lat.Byłem wczoraj ,byłem dzisiaj i nic nawet okonie nie odprowadzały gumki.Koledzi z żywcami mieli też 0 .Czarna rozpacz mnie bierze ,bo dla mnie to byl zbiornik - eldorado -30 km od domu i prawie zawsze sandacz gryzł . Teraz nie widać nawet oznak żerowania drapieżnika . Obym się mylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 może ryby są skołowane wahaniem ciśnienia i odpuszczają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 jak z zywcami ???????? przeciez tam jest zakaz parwdopodobnie do 1 czerwca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Jaki zakaz ? dziadki siedzą z bojkami . Ja swoją drogą żadnych tablic nie widzialem w necie brak o tym informacji - chyba że przegapilem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 a co oni tam lowia na zywca teraz? przciez szczupak od 1 czerwca. na mietkowie wprowadzili taki okres ochronny i dobrze bo w maju zamiat szczupakow na zywcowki sanadcze zagryzaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Piotr to że sandacze zagryzały żywca to nic !!!! ale za to jak ości chrupały pod zębami zamrażarki aby 2 w domu duże zapełnić w wielkości sklepowych to trzeba od maja pociskać sandacza aby zdążyć do listopada zapełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 a co oni tam lowia na zywca teraz? przciez szczupak od 1 czerwca. na mietkowie wprowadzili taki okres ochronny i dobrze bo w maju zamiat szczupakow na zywcowki sanadcze zagryzaly A skąd takie dane? Pierwsze słyszę. Pływać nie można od 01.01 do 31.05 - ale nic innego chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Regulamin odnośnie okresów ochronnych nie zmienił się na Mietkowie .Prawdopodobnie napuścili szczupaczka,w weekend wydłubałem sześć w przedziale 50-60,ale straszne chudzinki.Gorzej ma się sprawa z poziomem wody,znowu zaczęli zrzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 TO Sorki w takim razie mam zle INFO !!!!a juz myslalem ze wreszcie zaczeli u gory myslec , i znowu sie myliulem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Regulamin odnośnie okresów ochronnych nie zmienił się na Mietkowie .Prawdopodobnie napuścili szczupaczka,w weekend wydłubałem sześć w przedziale 50-60,ale straszne chudzinki.Gorzej ma się sprawa z poziomem wody,znowu zaczęli zrzuty Widzę , że jestem cienias -ja nie miałem brania . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Z Mietkowem sprawa ma się naprawde nie za fajnie. Straty w rybostanie napewno są ogromne mimo zapewnień ze strony PZW że nic się nie stało. Jesli chodzi o wodę to sprawa wygląda tak że kiedy jej nie było to ptaki założyły gniazda i podczas napuszczania wody gniazda zostają zalewane wodą i zatapiane, a pamietać należy że zbiornik mietkowski to specjalny obszar ochrony ptaków sieci Natura 2000 i to co sie tam dzieje to kolejny dowód na to w jakim my kraju żyjemy ! Już nie wspomne o nielegalnych polowaniach na terenie zbiornika (zimowisko ptaszków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Cześć.Wybieram się w sobotę nad Mietków .Jak tam woda od strony Bożygniewu?? Był ktoś ? W ubiegłym roku o tej porze połapałem trochę leszcza.Niewiem czy teraz jest sens jechać tam czy lepiej może od domanic pojechac od strony kontenera.Też fajne miejsce oczywiście jeżeli jest tam woda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Był kolega mówił,że od Domanic już prawie niema wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz46 Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Wiecie moze co sie dzieje na Mietkowie??zaczeło juz cos skubac czy kompletnie klapa;((pozdr. wszystkich wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 czesc skubią ale mewy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 hehheh, dobre Piotrek, dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Nie prawda,w tym roku nie złapałem jeszcze żadnej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi