ROBERTsandacz Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Z przykrością muszę stwierdzić,że bez zmian Coraz rzadziej,choć jeszcze zdarza mi się wyskoczyć na pirs,wyniki jednak zerowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuTomek Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 U mnie podobnie. W dodatku po ostatnich akrobacjach z lodka i noszeniem silnika, dysk mi sie byl poprzemieszczal i samemu na lodke sie juz tak chetnie nie pcham. Z pirsu natomiast powyciagalem gumami rekordowa ilosc zwojów zylek, ciezarków i starych przynet. Kontaktow z ryba brak - chyba, ze obserwacje leszczy zlowionych przez autochtonow. Na samym zbiorniku zreszta b. malo lodek - w zeszla sobote od rana do ok. 10.00 widzialem raptem jedną. Pozdr. T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witam po bardzo długiej przerwie od mojego ukochanego zbiornika postanowiłem sie z nim przeprosić, ogólnie do południa miałem 10 sandaczyków, z czego 2 miały po około 50 cm reszta to małe karguleny,po małym niedosycie odwiedziłem moją pewna metę okoniową która od lat mnie nie zawiodła:najpier były małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 A potem duże... Wiem - widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Co tam na Mietkowie ? Tylko Danek ciągnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Z piatku, kilka małych i coś co się nadawało do fotki; Pozdrawiamdaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Piękne rybki Widzę, że masz bardzo duże umiejętności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Piękne rybki Widzę, że masz bardzo duże umiejętności...Cooo ty Daniel cieńki jest on tylko udaje ze tak łapie...Dobrze ze miał takiego kolege na łódce ze te zdjęcie sandała 25cm wyszło jak by miał w ręce sandałka 69 cm hehehe Danek piękna rybka zeby na zegrzu nam takie brały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 No po dzisiejszym dniu posypią się foty z sandaczami u mnie Pilichy Złotniki brały dość dość. W tamtym tygodniu było dobrze podobno na Otmuchowie aż patelnie poszły w ruch . @danek - gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Piękne rybki. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Hey koledzy Co tam na mietkowie??? nic się nie dzieje? Mam nadzieję że wody nie zaczynają już spuszczac Żartuję oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuTomek Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Nowa jakosc na Mietkowie . Kropnal w seledynowego rippera niemalze pod łodką - w pół wody. Mam nadzieje, ze w przyszlosci bedzie sie takich atrakcji wystrzegal. Pozdr /T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Ze dwa lata temu zarybili fest boleniem łowiło się wtedy tych płotek coniemiara. dla mnie to bezsens zarybianie Mietkowa boleniem, ale nic nie mowie sumem tez ostatnio mocno zarybiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 ale za to jak szybko rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 to chyba jedyna szansa dla Mietkowa ale jak co roku będą tak popuszczać kurka to nawet bolenie nie zdążą podrosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuTomek Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 witam. Czy ktos ma jakies wiesci ze zbiornika? Woda jest jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 http://www.pogodynka.pl/hydrobiuletyn.php Często tu zaglądam i teoretycznie wody ostatnio przybywa No ale pewnie niebawem .... dobra już nic nie mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Woda się podnosi średnio o 5 cm na tydzień.Sandaczyki jeszcze się tarfiają,ale bez szaleństw,największy 70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ale cisza , jak z poziomem wody ( lodu ) na Mietkowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 W ubiegłym roku jesienią na szczęście wody nie spuszczali ,ale się cholera cieszę.Najgorsze,że pozostało ponad trzy miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 http://www.pogodynka.pl/hydrobiuletyn.php poziom wody ,ile wpada ile wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam .Czy ktoś z kolegów był ostatnio na mietkowie??Wody przybywa bardzo szybko,pewnie już od strony rzeki jest jej full.Piszcie .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 filmik z mietkowa milo popatrzec i pomazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Witam, gdzie jest ten filmik z Mietkowa? Nie mogę go znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Tutaj raz jeszcze link ferdek i spóła hehe EDIT: link usunięty, film w żaden sposób nie wpisuje się niestety w przesłanie jakie stara się kształtować jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi