Kamil Z. Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Taaaaaa...i później nie ma się co dziwić, że sandacze na Mietkowe coraz mniejsze i mniej liczne...Jak każdy spływa z kompletem jak nie dwoma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Takie obrazki na mietku to niestety codzienność.No i podobno (jak co roku)zaczęła się już rzeź niewiniątek na rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Witam. Co tu taka cisza?? koledzy macie juz czym się pochwalić ?Jaka sytuacja na mietkowie ? był ktoś ? jak woda itd?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Jest ok , szczupaczki zagryzają , dziadki na ujściu polują na sandacze - norma , a woda wysoka i żyje ( ryby się spławiają )tylko czekam na czerwiec . Pozdrawiam Remik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 WitamPanowie juz za parę dni upragnione otwarcie sezonu sandaczowego <_< , moje szpaty naszykowane,czekam na sobote , grila i poranym niedzielnym świtem ruszam.A jak wasze przygotowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Wszystko przygotowane,o północy z soboty na niedzielę jak zwykle melduję się nad wodą.Mam pytanie do kolegów wędkarzy.Przeczytałem na http://www.pzw.org.pl/wroclaw/[/url] ,że dnia ^06.06.2009 odbędą się zawody spinningowe [METODĄ NA MARTWEJ RYBIE] Od kiedy zawody na martwej rybie są metodą połowu i czy nie czas skończyć z zabijaniem ryb na zawodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam.Byłem 2 dni temu na pirsie.Pogoda piekna ,mała falka.Czesałem wodę godzinę.Zaczepił sie skromny okonek.Testowałem własnej roboty wobki i blaszki.Całe szczeście że nic nie urwałem.Na pirsie leży wysuszony sandacz.drugiego widziałem w wodzie .Falka zniosła go w stronę portu.Czyli co? albo skaleczony albo coś w wodzie nie tak że padają. Piszcie jak tylko coś złowicie .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-s Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Koledzy nie wiem czy wiecie ale pływać łodkami po wodach dolnośląskich wolno dopiero od pierwszego czerwca . Sprawdzałem w ZO PZW Wrocław. Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 A ja znalazłem coś takiego w sprwie 31 maja. http://www.pzw.org.pl/wroclaw/wiadomosci/19129/60/sandacze_i _mietkow PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-s Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Masz racje dzisiaj dzwoniłem i wolno od 31.05 Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Na turawie jest to samo, ale wydaje mi sie ze to jest standard w takim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Na pogodynce podają że dziś ubyło ponad 7 mln.wody szok !! spuszczają ogromny ilości wody,może boją sie tych opadów,a może to przed zawodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Widze że paru nas będzie na Mietku jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Mam nadzieje że rybka się nie rozpierzchnie przez te wachania, jutro od świtu walczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Piekne otwarcie sezonu i piekna pogoda.Dawno nie było tak super !a teraz na powaznie Był ktoś na mietkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam, na jutro (poniedziałek 1.06) mam wolne miejce na zarezerwowanej łódce (wiosełka) - jak ktoś chce sie dołączyć do sandaczowych poszukiwań to proszę o maila na priv z podanym nr telefonu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam ja byłem ale mnie sie nie poszcześciło ale wiem że rybki padły i to jest dla mnie jak na dzisiaj optymistyczny akcent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ja na pirsie jakieś 3 godź. niestety bez kontaktu,ale na pocieszenie kolega przysłał mi fotki kompletu 70-tek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ja na zero, ale mój kompan z łodzi trafił 2 sztuki. Generalnie trochę ryb padło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ja na pirsie jakieś 3 godź. niestety bez kontaktu,ale na pocieszenie kolega przysłał mi fotki kompletu 70-tek. 3 sztuki na 1 zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ja na pirsie jakieś 3 godź. niestety bez kontaktu,ale na pocieszenie kolega przysłał mi fotki kompletu 70-tek. 3 sztuki na 1 zdjęciu? Komplet to teraz 2 Kolego...chyba, że tam obowiązują inne zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 2-3 - nieważne mam nadzieję, że to komplet w pamięci a nie na 1 focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Tak, racja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Otwarcie na wielkie 6 z + <_< , rybka pięknie gryzła na razie cisza z pochwałami, ale za dwa tygodnie cos niecoś wrzucę z niedzielnej wyprawy i nie tylko.PozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ja w niedzielę dwie sztuki trafiłem, ale przy wyniku Danka to cienizna okrutna i nic tylko się schować pod klawiaturę... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi