CLAUDIO Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 A mam takie pytanko do Was!?Na Mietkowie juz sie nie odbywaja zawody GRAND PRIX MIETKOWA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 W tym roku się odbyły ( i to z dobrymi wynikami ), ale w 2010 nie są planowane. Z tego, co wiem to, co dwa lata planują organizować.Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dzieki Danek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 A to mam jeszcze jedno pytanko w takim razie,czy mozna te zawody gdzies obejrzec w internecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 JELI CHODZI CI O WYNIKI Z ZAWODÓW i nformację na ten temat to; http://www.rybobranie.pl/wiadomosci_pzw/20070/0/xvi_dolnosla ski_puchar_mietkowapozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UXvTIvoBcW4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 i co wy na to? tak mozna sobie dzien spierd....... kto chce niech oglada........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 No to spier... mi niedzielę i chyba wszystkim tym co znają Mietków . świetna muzyka oddaje klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 slyszalem ze w pszyszlym roku zbiornik bedzie zamkniety niewiecie cos o tym (jakies ploty) jak widze teraz ten zbiornik to rece opadaja normalnie niemozliwe teraz doszly te mrozy jak lud szybko nie pusci to wszystko sie podusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dzisiejsze fotki z Mietkowa. Wrażliwi niech nie patrzą, bo chłopaki z ciężkim sprzętem jadą z koksem ostro. Kierownik wykopalisk tudzież rozpierduchy mówił,że w 2010 zbiornik będzie napełniony do maksymalnej pojemności, a o tym zamknięciu domniemanym nic nie słyszał. W kilku oczkach porozlewany olej napędowy - niechlujstwo straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 panoramki z tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Gdzie została woda w zbiorniku skoro nie ma jej przy tamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Bez paniki, to białe to lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Nie wiem czy panika to odpowiednie określenie,ale na pewno można się poczuć zaniepokojonym takim widokiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Taki obrazek zaobserwowałem dzisiaj nad rzeką poniżej zapory.Martwych kaczek widziałem kilkanaście,na odcinku 50metrów,kilka płynęło z nurtem,część nadjedzona przez zwierzęta.Próbowałem dzwonić do SR,ale nikt nie odbierał.Co o tym myślicie,jaka może być przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 zgroza !! a ryb nie widziales snietych? niedlugo mietkow bedzie jak smentarz dla zwierzat podobno to park krajobrazowy ?? najlepiej pobudowac tam markety .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Na szczęście ryb nie widziałem,ale żadna to pociecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Może mrozu nie przetrzymały? Czy jest to mało realna opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Myślę,że przymarzły na wodzie Oby to nie ten olej, który widziałem rozlany. Ja w moich rodzinnych stronach zauważylem łabędzia, który również przymarzł - telefon do straży pożarnej i byli w 10 minut i go uwolnili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 a ja sie dzisiaj dowiedziel od wedkarzy ze te kaczki padniete to sprawa mysliwych . na zbiorniku pod samym spustem wody tez leza 3 sztuki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 mam pytanie,czy na mietkowie mozna plywac z silnikiem spalinowym,i czy wolno lowic w nocy z np.pontonu.wybieram sie latem,po raz pierwszy i niewiem jak sie przygotowac,interesuje mnie sandacz i sum,dziekuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam wszystkich kolegów po kiju, jestem nowy na JERKBAIT.Mietków jest podstawowym celem moich wypadów na ryby.odp na pytanie kolegi oczywiście można pływać na silniku spalinowym i wędkować w nocy,sum jest rzadkim przyłowem ,choć w ubiegłym sezonie kilka zostało złowionych przez moich znajowych do 160cm, ja pużnym wieczorem trafiłem 98cm. Sandacz brał naprawde pięknie praktycznie cały sezon ,do momentu kiedy zaczeli zrzucać wode.Jak będzie w tym roku jestem pełen obaw, jeżeli masz zamiar przyjechać pierwszy raz to proponuje na kilka dni, aby troche poznać zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 szczeze to niewiem czy w tym roku bedzie sie cos dzialo na mietkowie .jak zaczna napelniac zbiornik to ryba zgupieje i bedzie jak 2 lata temu (jak to co zostalo przezyje po zimie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Doszły mnie słuchy ze mietkow ma byc zamkniety przez 3 lata czy to prawda? czy tylko jakies durna historyjke ktos wymyslil?wiecie cos koledzy na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi