saitt Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Pływać można, ale łowić i pływać już nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Pływać można, ale łowić i pływać już nieNo właśnie,ale z metr mogłoby opaść. Kopać już nie będą, to możnaby zrobić nową mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Panowie, woda trochę spadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Wody powoli ubywa, jednak dalej jest wysoki stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Żeby nie spuścili jak sie ryba wytrze … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmataxx Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 I jak stan wody? Ustabilizował sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Byłem w zeszłym tygodniu, to jeszcze sporo wody. Od francuza może że 5 wjechało i zalane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Woda wysoko. Łódek dużo. Ryb mało albo wcale. Na głębinach nie ma, na górkach też. Na płyciznach może, ale tam się nie da rzucać tyle leszczy.Powoli zaczyna się robić zupa. Woda 21*C. Przy brzegach nawietrznych już zielono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Czołem.Był ktoś z was ostatnimi dniami na Mietkowie? Jest już śmierdzący, zielony budyń na powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 HEj jak powyżej. Jak wygląda woda? Efekty może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zielono, krótki sandacze, oko ie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 (edytowane) Dzięki. Ze zielono to widziałem przez moment na Odrze jak „spust” z Mietkowa przelatywał. Ale śmierdzi i kożuch, czy tylko w masie glony są? Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Od piątku do dzisiaj siedziałem rekreacyjnie, z gruntówkami. Podpórki postawiłem w wodzie, a dzisiaj wystawały ponad metr od tafli wody. Jakieś 15-20 cm w pionie spadło lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Od piątku do dzisiaj siedziałem rekreacyjnie, z gruntówkami. Podpórki postawiłem w wodzie, a dzisiaj wystawały ponad metr od tafli wody. Jakieś 15-20 cm w pionie spadło lekko.Jakieś leszcze wpadły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 (edytowane) Od piątku do dzisiaj siedziałem rekreacyjnie, z gruntówkami. Podpórki postawiłem w wodzie, a dzisiaj wystawały ponad metr od tafli wody. Jakieś 15-20 cm w pionie spadło lekko.No mówiłem, ze kożuch wierzchem spuszczali. Dziś już Odra spoko. Bez wlewek. Chyba ze oni nocą puszczają bo w sobotę byłem rano i widziałem gluty a dzisiaj popołudnie to czysto było. Oj, wieczorem pięknie było, cisza, spokój. A przy brzegach śmierdzi na Mietkowie? Leszcza to na Mietkowie od groma a właściwie to i rozpiórów i tego drugiego prawie leszcza sapy? Często na spinning za futro się łapią tyle tego. W tym roku w czerwcu miałem dzień że z 5 wyciągnąłem. Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishon81 Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Oj śmierdzi Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishon81 Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Trzeba trochę ruszyć głową i jak jest wiatr od zachodu to trzeba się wodować od zachodu itp i wtedy jest względnie jak na Mietków w sierpniu... Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanmas Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 Witam. Ma ktoś aktualne zdjęcia lub wiadomości z nad wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 21 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 chłopaki jak tam zbiornik po dużej wodzie, ktoś coś wie, jaki stan, jakieś info. Pozdrawiam Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 21 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Nie jest po tylko w trakcie. Myśle ze teraz łowienie rybek tam byłoby przegięciem. Zbiornik dalej podlewa ludzi. poziom masz na imgw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 23 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 Nie jest po tylko w trakcie. Myśle ze teraz łowienie rybek tam byłoby przegięciem. Zbiornik dalej podlewa ludzi. poziom masz na imgw.Nie pytałem o ryby a o sytuację zbiornika czy nie jest podtopiony i wały trzymają. Wiem, że jest zakaz poruszania się na wałach, więc nie o pływanie pytałem. Proszę czytaj ze zrozumieniem, chyba że odbierasz wiadomość bo taki masz stan umysłu. Miłego dnia pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 23 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 (edytowane) Ale przecież odpowiedziałem na Twoje pytanie. Moj komentarz o łowieniu ryb był taki bo, zeszły tydzień spędziłem martwiąc się o ludzi, sporo nad wodą, głównie Oławą. Sam mieszkam w suchym miejscu ale spałem po pare godzin dziennie (i tak więcej niż większość przy rzekach) i uwierz mi nad wezbraną wodą takich z wędkami widziałem kilka razy. Koledzy też. Jeśli pytałeś o zbiornik i ludzi to super, szczególnie, ze pracujących przy worach i zalewanych bardzo bolały wycieczki selfowiczów. Edytowane 23 Września 2024 przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 (edytowane) Inna sprawa co tam zostało do łowienia i czy jakiś wyplukany ,,kisiel" nie dopełni reszty..???? Edytowane 24 Września 2024 przez papierzakilures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Przejeżdżałem dzisiaj to zajrzałem. Woda opadła slip normalnie dostępny. Zero łodzi. Jeden zawzięty łowił z brzegu przy slipie. Na drzewach ślad wody i glutów na 3m od ziemi. Musiało być tam srogo. Woda czysta. Zielone i niebieskie gluty wszędzie na trawach na brzegu. Z tamy zrzut jeszcze niemały ale już bez tragedii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Cześć, czy ktoś coś pływa po zbiorniku?Coś się dziej w wodzie, planuje weekendowy maraton i nie wiem czy brać wędki czy broń na kaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi