Skocz do zawartości

wiesci z Mietkowa

dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie broń na kaczki :)

W weekend trafiłem ławicę na głębokości  14 metrów która była przyklejona do dna i miała 3 m wysokości 23 metry długości, baardzo sporadycznie pojawiały się pojedyncze patrolujące ryby w toni na głębokości 3-4 m trudne łowienie i sens widzę raczej tylko z systemem live, inaczej trzeba mieć naprawdę anielską cierpliwość i wiarę w sens tego co się robi ;)

Zdecydowanie broń na kaczki :)

W weekend trafiłem ławicę na głębokości  14 metrów która była przyklejona do dna i miała 3 m wysokości 23 metry długości, baardzo sporadycznie pojawiały się pojedyncze patrolujące ryby w toni na głębokości 3-4 m trudne łowienie i sens widzę raczej tylko z systemem live, inaczej trzeba mieć naprawdę anielską cierpliwość i wiarę w sens tego co się robi ;)

Ta ławica to pewnie rozpióry. Jest ich zatrzęsienie. Nie raz sie trafił „na spinning”

Dzień dobry niech mi ktoś napisze kiedy w zasadzie był spuszczony ten Mietkow tzn w którym roku i czy po tym uzupelnili  rybiostan..  z góry dzięki 

Mietków był "REMONTOWANY" na przełomie 2011/2012 roku, nie chcę się wypowiadać w kwestii uzupełnienia rybostanu, ale przed remontem bywałem tam często, po remoncie zdecydowanie rzadziej  ;).  

• Like 1

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Byłem tydzień temu. Sporo Łodzi. O 4tej byłem 3ci  :blink: na slipie.

Zlowilem jednego suma, tyle. Może z jeden niezacięty pyk. Nerwowe grzbiety, pewnie rozpiorów.

Ryby raczej są jeszcze na płytkim a na razie zakaz pod wyspy na 100m.

Inni nie wiem, bo unikam tłoku. Za to woda czysta po powodzi

• Like 1

W Odrze nie widač dodatkowej ryby;)

Mietkow się nie przelał a zrzut po prostu był większy, natomiast myśle, ze taki punktowy prąd ryby potrafią omijać.

Raczej Mietków dostał prezenty z góry. Podobno jest wiecej suma, co potwierdzam moim trafieniem (pierwszy raz na Mietkowie).

• Like 1

• 4 tygodnie później...