adam1277 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ja w niedzielę dwie sztuki trafiłem, ale przy wyniku Danka to cienizna okrutna i nic tylko się schować pod klawiaturę... <_< to niech się w końcu pochwali nam kolega!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Martin,kolego gdzie ja mogę poczytać o zmianach w regulaminie dotyczących limitu na sandacza.Nie,że chciałbym rybki zabierać,ale jak są jakieś zmiany,to dobrze o nich wiedzieć.Przejrzałem kilka stron i wszędzie widnieje 3 sztuki na sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja w niedzielę dwie sztuki trafiłem, ale przy wyniku Danka to cienizna okrutna i nic tylko się schować pod klawiaturę... <_< to niech się w końcu pochwali nam kolega!! adam1277 Spokojnie napewno, ale na razie proszę uzbroić się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Cześc cisza w wątku a z zasiegniętych informacji wiem że coś sie dzieje na Mietkowie może ktoś sie pochwali sukcesami lub jakimiś wskazówkami pzdr Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam, jednak nie będę się za wiele rozpisywał, powiem krótko że rybki biorą pięknie i jest ich bardzo dużo.Kilka fotek żeby rozruszać wątek. c.d.n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Fotki po szkwale jaki przeszedł. Myślę że ktoś cos też dożuci- jeślinie to coś niecoś jeszcze wstawięPozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirr Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 powiem krótko że rybki biorą pięknie i jest ich bardzo dużono to jedziemy z pielgrzymką super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 powiem krótko że rybki biorą pięknie i jest ich bardzo dużono to jedziemy z pielgrzymką super!! , tak więc już nic nie napisze na tym forum w sprawie mojego Mietkowa .PozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirr Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Danek - żart!!!! jak na jakąkolwiek zaporówkę się w tym roku wybiorę to bedzie super. mam nadzieję że się uda i nie koniecznie to będzie Mietków. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 dalej biorą? bo podobno wodę z mietkowa spuścili żeby zrobić miejsce przed powodzią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 powiem krótko że rybki biorą pięknie i jest ich bardzo dużono to jedziemy z pielgrzymką super!! , tak więc już nic nie napisze na tym forum w sprawie mojego Mietkowa .PozdrawiamDanek I właśnie dlatego przestałem tu pisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 powiem krótko że rybki biorą pięknie i jest ich bardzo dużono to jedziemy z pielgrzymką super!! , tak więc już nic nie napisze na tym forum w sprawie mojego Mietkowa .PozdrawiamDanek I właśnie dlatego przestałem tu pisywać Zawsze przy takiej okazji zastanawiam się jak jedna osoba może zapanować nad drugą. Wystarczy coś napisać by druga osoba przestała się odzwyać. W rzeczywistści też tacy jesteście? Sorry panowie ale nie rozumiem. Niekiedy po prostu trzeba olać zaczepki i komentarze (zwłaszcza jeśli są nie na temat). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Może to i wygląda dziwnie,ale Remek wierz mi Jestem na Mietku bardzo często.Kiedy rozchodzi się wieść,że sandacz ruszył,zaczyna się rzeź.Dlatego wolę nie udzielać info.Kilka razy zwracałem wędkarzom uwagę,że źle postępują.Tylko dzięki swojej posturze [nie jestem ułomkiem] zawdzięczam to,że jeszcze nie miałem podbitych oczu. Danek,przy okazji fajne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Może to i wygląda dziwnie,ale Remek wierz mi Jestem na Mietku bardzo często.Kiedy rozchodzi się wieść,że sandacz ruszył,zaczyna się rzeź. Nie wygląda to dziwnie, bo jest standardem wszędzie.Wychodzę z założenia, że lepiej wrzucać fotki tylko nielicznych ryb i najlepiej ze spooooorym poślizgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Robert,Kompletnie Ciebie źle zrozumiałem - chyba się nie wyspałem Przepraszam bardzo. Myślałem, że nie lubisz w ogóle pisać na j.pl a jak teraz widzę chodzi o ogłaszanie pewnych faktów. Całkowicie się z Tobą zgodzę - o niektórych rzeczach nie warto pisać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 TEz tak mysle juz od dluzszego czasu ze nie warto pisac, mowic co gdzie kiedy i dlaczego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 za bardzo sie spinacie chłopaki z tymi informacjami ludzie nie musza czytać j.pl żeby wiedzieć co sie dzieje na danym łowisku wielu z was myśli że jak złowi pare rybek a inni sie dowiedzą to dla was zabraknie wyluzujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zapomnijcie o Mietkowie na dłuższy czas tam wodę spuścili. Sandałki poszły do Odry:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 ile spuscili tej wody? ma ktoś fotki? chyba nie jest az tak zle.znaczy sie jest ciagle pada i padac bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 wielu z was myśli że jak złowi pare rybek , -,-,-,-,,-wyluzujcie! Pozostawię to bez komentaża, - parę rybek!!!!!!!!!!!!! Jak złowisz i wypuścisz !!!!! około 350 sandaczy w sezonie to pogadamy?. Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 ile spuscili tej wody? ma ktoś fotki? chyba nie jest az tak zle.znaczy sie jest ciagle pada i padac bedzie.We wtorek stan wody był wysoki na zbiorniku i woda była jeszcze klarowna, ale w z środy na czwartek spuścili wodę około 2 m w pionie i przyjęli wodę z bystrzycy, mętną. W tej chwili woda jest o 1,5 metra większa od stanu z przed tygodnia.Zbiornik jest kawowy, a woda na tamie wali jak głupia.Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 wielu z was myśli że jak złowi pare rybek , -,-,-,-,,-wyluzujcie! Pozostawię to bez komentaża, - parę rybek!!!!!!!!!!!!! Jak złowisz i wypuścisz !!!!! około 350 sandaczy w sezonie to pogadamy?. DanekNo właśnie,niech każdy zabierze 10% złowionych to za 10 lat będziemy tylko: oglądać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 wielu z was myśli że jak złowi pare rybek , -,-,-,-,,-wyluzujcie! Pozostawię to bez komentaża, - parę rybek!!!!!!!!!!!!! Jak złowisz i wypuścisz !!!!! około 350 sandaczy w sezonie to pogadamy?. DanekNo właśnie,niech każdy zabierze 10% złowionych to za 10 lat będziemy tylko: oglądać zdjęcia. Ja tylko tyle, jęli mogę : to nie ludzie są winni tylko system, w którym zostali wychowani... P.S. GRATULUJĘ dla Danka za piękne ryby!!! I wspaniałej wody, która darzy tak pięknymi sandaczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Poszukuję mapy batometrycznej (o ile taka w ogóle istnieje) lub map terenu przed zalaniem zbiornika wodą.Będę wdzięczny za wszelkie informacje na ten temat. Chciałbym się wybrać na tą zaporówkę ale z racji tego, że będę tam 1-2 razy w roku nie chciałbym tracić czasu na kilkudniowe szukanie potencjalnych miejscówek. Mapa choć w niewielkim stopniu zawęziłaby obszar poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi