ROBERTsandacz Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam,aż przykro patrzeć-tak niestety teraz wygląda Mietków zdjęcia nie najlepsze,bo robione telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Dokładnie- byłem dzisiaj żal mnie ogarnia . Rozmawiałem z ludźmi z koparek maja jeszcze wodę opuścić .danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadzior Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Mietków był i znikł... Mamy trójkąt bermudzki pod wrocławiem panowie. Ciekawe kiedy przy kałużach pojawią się amatorzy darmowej rybki z wiaderkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 to jest dramat !!!! wykoncza ten zbiornik!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Byłem 11 listopada, czy był ktoś w miedzy czasie na moim kochanym zbiorniku danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 masakra (nie zwracajcie uwagi na daty zdjecie zrobione 23.11.2009) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 No i zamordowali nam Mietków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 zygac sie chce jak sobie pomysle widac dalej jak na pustyni w arabi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie pierwszy raz, nie ostatni... smutne to oczywiście, ale ropk temu też płakaliśmy, a później był jeden z lepszych sezonów w ostatnich latach. Może i tym razem nie będzie tak źle... oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Myslicie ze w takich warunkach beda mogły przystapis sandacze do tarła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 szkoda gadac panowie macie wiecej zdjec?jesli tak to prosilbym dodajcie ..... aktualnie nie mam jak sie dostac nie mietkow bo samochod u mechanika i dlatego prosze.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 czy ktoś wie, do kiedy mają spuszczać zbiornik? i kiedy zacznie się napełnianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 wode juz spuscili miesiac temu doszly mnie sluchy ze w pszyszlym roku tez bedzie zakaz bo nie beda napuszczac wody ale niewiem czy to prawda(juz nic mnie nie zaskoczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 czy ktoś wie, do kiedy mają spuszczać zbiornik? i kiedy zacznie się napełnianie? z moich tajnych informacji to po nowym roku mają napełniaćDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witam.dzieki za zdjecia.nie trzeba ich komentowac czy pod tama lezy w wodzie samochod?czy mi sie tylo wydaje?a woda ma byc napelniana od lutego i znowu pozostaje pytanie jaka zima nas czeka .... jesli nie bedzie duzych opadow to do lata nie zdazy sie napelnic,no chyba ze jakas mala powodz jak w czerwcu.P.S jak ktos moze to niech wstawi filmiki na you tube.trzymajcie sie koledzy.po niedzieli sie tam wybiore . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ciekaw jestem czy widać jakieś konkretne roboty ziemne skoro to było konkretnym powodem spuszczenia tyle wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam Panowie Tak widac ciezki sprzet na dnie zbiornika mniej wiecej w tym samym miejscu co 2ata temu . Tak ja moge potwierdzic ze na dnie pod tama lezy spalony samochód bynajmiej na taki wyglada Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 wyglada na renault ale dwa lata temu chyba go nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 był zdjęcie zrobiłem 12.02.2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 he, a ja właśnie rok temu, po częściowym zanurzeniu obstawiałem poldka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Coś na rozluźnienie smutnego tematu....Tak się zakończyły dla mojego znajomego oględziny dna zbiornika rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witamdla zainteresowanych tematem wody w Mietkowie:spędziłem w niedzielę prawie cały dzień od 7,30-15,00 na zbiorniku i rozmawiałem z kierownikiem tej całej imprezy.Maja do świat mówił coś o 20 grudnia zwinąć zabawki a od przyszłego tygodnia zostaje napuszczana powoli woda. Od 1 stycznia pełna parą.Dokonali odkrywki 12 hektarów zbiornika( czyli zerwali warstwę 1,5 m mułu i gliny robią otwarte pole dla koparek które wchodzą juz w kwietniu.Zmiany na zbiorniku są wielkie tak więc zaskoczenie jest fajne.Co do ryb zobaczymy- chociaż widziałem spławy ryb na tafli wody.Na pytanie czy będzie powtórka za rok- uśmiechną się i powiedział że dzięki Euro 2012 to chyba tak.Ale mówił że pozwolenie mogą otrzymać co drugi rok.Muślę,że jak na ten rok moich wypraw już wystarczy tak więc zobaczymy w czerwcu.Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuTomek Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 ... a zamykajac watek motoryzacyjny to przy zaporze na dnie zbiornika leza 2 (dwa) samochody i lodka - pasazerow nie widac.przy calych minusach odkrywki to swoja droga ciekawe widziec jak bardzo ten zbiornik sie zamulil na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat. anyway, w najbliszych miesiacach na ryby czekac bedzie spory kawalek odkrytego piachu i zwiru. Pozdr. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi