ROBERTsandacz Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Początek maja pokaże co tam jeszcze zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Początek maja?!? Chyba kolego czerwca!!! Od jakiegoś czasu sezon z łodzi zaczyna sie tam w czerwcu! Chyba że coś przegapiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanG Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 W poniedziałek odbyło się posiedzenie prezydium zarządu okręgu Wrocław które w wiekszości poświęcone było problemowi Mietkowa, jeszcze w tym tygodniu powinien ukazać się oficjalny komunikat na temat stanu faktycznego tego zbiornika na stronie okręgu, w przygotowaniu są raporty z ochrony tego akwenu od momentu początku spustu czyli listopad 2007 do pełnego uzupełnienia t.j pod koniec marca tego roku przez państwową straż rybacką i ssr oraz policję.Zbiornik jest cały czas monitorowany przez strażników i policję,wstępne szacunki strat spowodowanych tym spustem nie powinny znacząco wpłynąć na rybostan, ale nie wyprzedzam oficjalnego komunikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Czy oby na pewno ta mapa chodzi na Symbianie?(n95)Sprawdzałeś to Spigot? Chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 z tym Monitorowaniem zbiornika przez Policje i PSR to bym sie klucil :lol:bylem trzy razy chodzilem po pare godzin po dnie i nawet jednego dnia z wedka chodzilem i nikt sie nie pojawil.albo inaczej nawet nie widzialem zeby jakies sluzby patrolowaly te pozostalosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Sezon z łodzi i owszem zaczyna się w czerwcu-masz rację.Natomiast z brzegu z tego co pamiętam szczupak i boleń od 1-ego maja,chyba że to ja coś przegapiłem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Jest już artykuł na stronie związku. Miejmy nadzieje że podpisy pod nim są gwarancją żetelności tej namiastki sprawozdania. http://www.pzw.org.pl/wroclaw/mod.php?dir=wiadomosci&fil e=cascade&id_wiadomosci=10597&id_kategorii=1&opc ja=wiadomosc&pozycja=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Czy oby na pewno ta mapa chodzi na Symbianie?(n95)Sprawdzałeś to Spigot? Chodzi Wiem,sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Może to moja wrodzona podejrzliwość,ale to sprawozdanie jakoś dziwnie mi zalatuje. Obym się mylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 nie tylko tobie to jest totalna bzdura co oni wypisuja.gdzie te kontrole ?? za tama lowia sandacze mam takie info ze Swidnicy a jak tam mowia to wiedza haha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Nie wierze żeby obyło sie bez strat, mnie również doszły słuchy o różnych kłusowniczych procederach i o rybach które popłyneły. Miejmy nadzieje że straty nie są poważne. Wszystko okarze sie na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 bylem dzis nad zalewem sprawdzic stan wody.takze nie jest zle tak jak sie wydawalo.wody przybywa z kazdym dniem jest juz sporo i za miesiac mysle bedzie prawie norma obym sie nie mylil.pozatym to zrobilem bardzo duzo zdjec i raz film na kamerce .mam jak na dloni ciekawe miejsca oraz ukryte zaczepy sadze ze to pomoze w przyszlosci.na dnie nie ma zbyt duzo smieci i ogolnie jest ladniej niz na brzegu.szkoda tylko ze pzw nie zatrudni paru osob do posprzatania tego w koncu z naszych pieniedzy na karte mozna by odlozyc np.2-3 tysiace i dac komus prace na kilka dni .no ale jak sami nie posprzatamy po sobie i po innych to niestety tak bedzie.chcialbym kolegow wedkarzy prosic o szacunek i zachecic do zabierania tych odpadow.za tama wielu wedkarzy lowia plocie ,okonie glownie.nie widzialem nic wiekszego takze mysle ze ryb nie ucieklo za wiele .pozdrawiam wszystkich i zycze polamania kija.niebawem sie spotkamy nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ja jestem ze Świdnicy,mogę Ci zagwarantować,że masz dobre wieści Wiem,że kłusole w godzinę łapią to co kiedyś zajmowało im 5-6 godz.Kilka razy odwiedziłem Mietków,ale straży ani policji to ja tam nie widziałem!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 no ja tez byłem i jak wracałem to mijali mnie facet w suzuki jimni (podejrzewam straż rybacka) i trzy suki wiec na wycieczce to oni byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jaka jest skuteczność straży,jeżeli ja w zeszłym sezonie byłem na Mietkowie około 70-ciu razy,a kontrolowali mnie 2 razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 łatwo policzyc że skuteczność wynosi 2,86% z tym ze nalezy wziasc kilka innych czynników pod uwagę jak np to że Mietków jest dość cennym i popularnym łowiskiem więc prawdopodobnie jest lepiej strzeżony w porównaniu do innych akwenów (tak myslę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuTomek Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Fakt. Ostatnio slyszalem, ze kiedyś byly nawet plany, zeby zorganizować tam mistrzostwa świata w spinningu. Ponoć upadlo kiedy na Przystani u Francuza okazalo sie rzeczony wszystkich gosci nie pomiesci, hue hue... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 A to znaczy,że inne zbiorniki są pilnowane jeszcze gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 A to znaczy,że inne zbiorniki są pilnowane jeszcze gorzej? Dokładnie tak, a większość jest wogóle nie pilnowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Smutne,dojdzie do tego,że wkrótce zainstaluję fishsim 2 i ryby będę łowił na kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Czy ktoś był ostatnio na Mietkowie,podnosi się woda?W sprawozdaniu PZW,było napisane,że do końca marca poziom wody ma być podniesiony o 3 metry.Czy nasi możnowładcy realizują swoje obietnice?Pozdrawiam wszystkich niekłusoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 czesc wszystkim.bylem na mietkowie i poziom stopniowo sie podnosi .niektore miejsca sa ja zalane teraz po tych opadach sniegu nieco szybciej plynie bystrzyca ale zbiornik w zagorzu tez roznie wypuszcza wode.mysle ze woda napelni sie za jakies 2 miesiace do stanu ktory byl zawsze .a niebawem tarlo!!! rybki trzymajcie sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Wrzucam dla porównania dwa zdjęcia robione z tego samego miejsca w odstępie ponad dwóch miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 czesc robert szkoda ze te fotki takie male, daj jak mozesz wieksze p.s.bystrzyca calkiem bystro plynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Sprobuję pojedynczo,zdjęcie ze stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi