PiotrekF Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Dziś na Mietkowie jedno branie z belly bota, za mgła przepiękna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 A jak woda na Mietkowie, zakwit lekko odpuścił, czy dalej dramat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 A jak woda na Mietkowie, zakwit lekko odpuścił, czy dalej dramat?Chyba już odpuścił, aż tak zielono nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Byłem dziś na Mietku.. Woda bardo wysoka, nie sądzę żeby w tym roku była kiedykolwiek tak wysoka i zielona niestety. Smród potworny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Witam, słyszałem informację, że zbiornik przejęły Wody Polskie czy ktoś coś słyszał?Kopalnia i pracujące koparki wycofały się z wydobycia żwiru już końcem roku 2022, obecnie wysokie brzegi wokół jeziora są wyrównywane (obecnie okolice ujścia), to dobra informacja dla wędkarzy i turystów, będzie spokój na wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Witam, słyszałem informację, że zbiornik przejęły Wody Polskie czy ktoś coś słyszał?Kopalnia i pracujące koparki wycofały się z wydobycia żwiru już końcem roku 2022, obecnie wysokie brzegi wokół jeziora są wyrównywane (obecnie okolice ujścia), to dobra informacja dla wędkarzy i turystów, będzie spokój na wodzie.W obecnym zezwoleniu zbiornik jest ramach składki Okręgu Wrocław.Jeśli prawdziwą jest informacja którą podałeś, to może być podobna sytuacja jak w Bielsku. Obecnie tam zbiorniki wróciły pod jurysdykcję PZW z powodu orzeczenia zabezpieczenia sądowego. Ciekawa sprawa.A co do zakładu przemysłowego to jego działalność lub jej brak ze zmianą użytkownika rybackiego związku nie ma żadnego. Dla mnie to bajoro jest studnią zwykłą, miejscem wędkarskiej patologii i omijam je najdalej jak tylko się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Informacje otrzymałem od jednego kapitana sportowego (ponoć okręg nie wypełnił formalności dotyczących przedłużenia dzierżawy - informacji nigdzie nie znalazłem w necie).A jeśli chodzi o wycofanie się kopalni z wody to nie pisz, że nie ma to żadnego związku z rybostanem i atmosferą na wodzie. Przez kogo zbiornik był w ostatnich latach spuszczany na maxa by wydobycie żwiru prowadzić z dna zbiornika.A brak koparek i barek na wodzie na pewno umili pobyt nad wodą bez odgłosów, skrzypień i pisków starych i przestarzałych urządzeń do wydobycia żwiru. A jeśli Daniel masz ciekawsze łowisko to tylko pozazdrościć i pilnuj by jak najmniej osób się o nim dowiedziało. Jak dla mnie to piękny zbiornik pod Ślężą i wracają dobre lata takie jak ty pamiętasz a mnie nauczyłeś łowić. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) Informacje otrzymałem od jednego kapitana sportowego (ponoć okręg nie wypełnił formalności dotyczących przedłużenia dzierżawy - informacji nigdzie nie znalazłem w necie).A jeśli chodzi o wycofanie się kopalni z wody to nie pisz, że nie ma to żadnego związku z rybostanem i atmosferą na wodzie. Przez kogo zbiornik był w ostatnich latach spuszczany na maxa by wydobycie żwiru prowadzić z dna zbiornika.A brak koparek i barek na wodzie na pewno umili pobyt nad wodą bez odgłosów, skrzypień i pisków starych i przestarzałych urządzeń do wydobycia żwiru. A jeśli Daniel masz ciekawsze łowisko to tylko pozazdrościć i pilnuj by jak najmniej osób się o nim dowiedziało. Jak dla mnie to piękny zbiornik pod Ślężą i wracają dobre lata takie jak ty pamiętasz a mnie nauczyłeś łowić. PozdroCześć, WaldkuCałe 28 lat modliłem się żeby ten złom znikną z tej wody Fajnie cofnąć się do pierwszych stron wątku i poczytać..http://jerkbait.pl/t...sci-z-mietkowa/ jakie to było eldorado. Allee.. wracamy z nowym sezonem do boju Daniel z Wrocławia Edytowane 9 Lutego 2023 przez didiunik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Ale to co nie będą czerpać zwiru? Co syndyk? Coś mi się nie chce wierzyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Ale to co nie będą czerpać zwiru? Co syndyk? Coś mi się nie chce wierzyć..Kopalnia kończy wydobycie,ponieważ skończyły się pokłady żwiru.A od Domanic wspomniana kopalnia,zobowiązała się wybrać brzeg aż do wału,podobno martwili się tym,że zostawało w kałużach zbyt dużo narybku przy spuszczaniu wody.Z dobrych info,mają utwardzić i wyrównać drogę i slip oraz wykonać jakiś parking.Ale to,pożyjemy, zobaczymy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Czterech spinningistów wędkowało od świtu na Mietkowie, kontaktu z drapieżnikami brak. Nie było widać nawet boleni. Woda klarowna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Potwierdzam...bryndza...[emoji22]Brak oznak życia w wodzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 (edytowane) A te przedsiebiorstwo wybralo ten brzeg do walu od Domanic czy na deklaracjach sie skonczylo? Pozdrawiam Edytowane 14 Maja 2023 przez papierzakilures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 A te przedsiebiorstwo wybralo ten brzeg do walu od Domanic czy na deklaracjach sie skonczylo? PozdrawiamTak,ale szczerze spodziewałem się czegoś więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Czemu w ogóle ma/miało służyć to wybranie i wyrównanie brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Już po 1 czerwca, a tu taka cisza? Był ktoś na tej wodzie na otwarciu sezonu sandaczowego? Dużo jednostek pływało i jak wyniki? Pozdro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zielono już? Kałuża śmierdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zielono i smierdzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Co sie dziwić? Płynie praktycznie wcale. Woda 23 stopnie. Wokół kamper przy kamperze - wszyscy sypią i nawet wolę nie myślec co tam jeszcze robią. To kwitnie.Jeszcze troche podtrzymają No kill na Odrze to Mietków padnie jak kawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Coś drgnęło na Mietku,bo dawno nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Mam wrażenie że interpunkcja zakłóca przekaz. No chyba, że coś drgnęło na Mietka bo dawno nie byłeś. A chetńie bym się dowiedział jak jest i gdzie jutro uderzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Najlepiej jak pojedziesz i sam sie przekonasz i potem dasz znać co i jak. Mnie akurat najbardziej interesuje czy zielony gruby budyń jest na wodzie czy może nie ma tragedii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 (edytowane) Wszyscy szukają królika doświadczalnego A kto ma najbliżej? Ze swojej norki? Edytowane 1 Września 2023 przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Zakwit trochę wywiało, wędkarzy też Da się łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi