cometopudge Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Panowie i Panie ;]. Wiem że pewnie było gdzieś wiele razy ale od szukania już mnie głowa boli. Potrzebuję wędke pod multiplikator beczkowy z wyrzutem do około 120 gr długość raczej max 2 m. Cena im mniej tym lepiej ale póki co chciał bym abyście mi coś poradzili. Z multika co możecie powiedzieć o abu tgc ? Edytowane 1 Listopada 2013 przez cometopudge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Jaxon Inspiral Jerk Cast Dragon Millenium Fatso Jerk Cast proszę Edytowane 1 Listopada 2013 przez DanTe2491MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Mam Astrala 1,80 m, 50-120 g.Cena dwucyfrowa więc dość tanio, jak by co to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Mam Astrala 1,80 m, 50-120 g.Cena dwucyfrowa więc dość tanio, jak by co to zapraszam na priv.Też go mam, tyle że oskrobanego . 120gr. się nie boi, myślę więc, że spełni Twoje oczekiwania w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 mam noweczke st, croix premier pm63xhf 6' 3'' fast 36-80lb 3-8oz jak cos to pisz - dogadamy sie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Też go mam, tyle że oskrobanego . 120gr. się nie boi, myślę więc, że spełni Twoje oczekiwania w 100%.Jexon odpada, nienawidzę tej firmy . Deejaybialy poszukam w necie zorientuje sie co to jest w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Myślę, że do tego worka można dorzucić Dragon Thytan Casta. Kij bez większego problemu obsługuje zakres 40-120g (komfortowo moim zdaniem łowi się od około 60g), dosyć ładnie pracuje i generalnie nieźle wypada na tle konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Zdecydowałem się na daiwa team jerk 1,98 do 80 gram wyrzut. Pomachałem trochę i przypadł mi do gustu. Na pewno nie jest to kij od szczotki czego się bałem a 100 gr jerki obsługuje na luzie. Dziękuję wszystkim za propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Zdecydowałem się na daiwa team jerk 1,98 do 80 gram wyrzut. Pomachałem trochę i przypadł mi do gustu. Na pewno nie jest to kij od szczotki czego się bałem a 100 gr jerki obsługuje na luzie. Dziękuję wszystkim za propozycje. Cześć, możesz coś napisać o tym kijku? Był już nad wodą, jakieś spostrzeżenia? Miałem go w ręce, miałem trochę wrażenie jakby był za mało sztywny, a jak praca pod rybką? Z góry dzięki za info, bo też myślałem o tym kiju jakiś czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Kij był nad wodą i osobiście raczej nie stwierdził bym że jest za mało sztywny ale wiadomo to są osobiste odczucia, innym pasuje innym może nie pasować. Ja ze swojej strony bałem się żeby wędka właśnie nie była typowym tanim kijem od szczotki tylko pracowała oczywiście rozsądnie do danej metody. Chlastałem jerkiem 100 gram i na wędce nie robiło to wrażenia. Edytowane 9 Listopada 2013 przez cometopudge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 to gitarka, życze sukcesów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi