popper Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Nie wiem, czy miejsce właściwe. Wydaje się, że tak. A to pracownia, jednego z naszych kolegów: http://www.northrods.pl/ PS.Powodzenia Konrad Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam .Jak kolega Popper napisał zapraszam do nowo otwartej pracowni NORTH RODS w Gdyni. www.northrods.plDo początku przyszłego tygodnia strona będzie w pełni sprawna i będą tam wszystkie niezbędne dla was informacje takie jak cenniki itd.część informacji jest już dostępna.Oficjalne pracownia rusza od poniedziałku .Serdecznie zapraszam-Konrad Wiśniewski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Gratulacje!!! Stronka niczego sobie i wybór blanków konkretny powodzenia Panowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 No no kolejna pracownia na pomorzu. Zaczyna się mała konkurencja?;] Dla nas to tylko lepiej.. Powodzenia i wytrwałości w marudzeniach wymagających klientów ;]! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Życzę samych zadowolonych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dzięki Panowie za komentarze i dobre słowo. Będziemy dokładać wszelkich starań aby wszyscy klienci byli zadowoleni.Pozdrawiam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 moje uznanie życze moc zadowolonych klientów bo jest w czym wybierać))))pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Bardzo ladna stronka, kojarzy mi sie z taka atmosfera wrecz kameralna ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Bardzo ladna stronka, kojarzy mi sie z taka atmosfera wrecz kameralna ;]Dopiero zauważyłem. Ten Opinel.... Klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Widać, że mimo weekendu strona się rozrasta Fajnie, że pojawiła się zakładka taka jak testy prócz galerii, o nas itp...3mam kciuki by za jakiś czas się systematycznie wypełniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Proponuję zmienić tytuł wątku na zawierający nazwę pracowni. Powodzenia! Pozdrawiam.Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Cześć,Mi na stronie najbardziej spodobało się to zdanie: Nasze wędki zbroimy w komponenty wiodących na ryku firm, takich jak między innymi: Fuji, Batson, Pacific Bay, Forecast, oraz omotki najlepszych firm dostępnych na rynku. :D Pozdrawiam i życzę wiele sukcesów Edytowane 3 Listopada 2013 przez Rhyacophila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 :D Dopiero teraz zauważyłem.W najbliższych dniach wszystkie treści będę edytował , Stronę przygotowuje firma zewnętrzna i nie zawsze w 100% znają zagadnienie.Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Fajna, klimatyczna stronka.Czy wybór blankow bedzie się powiększać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 W przyszłym roku pojawi się nowa seria blanków ,która będzie dostępna tylko w naszej pracowni.O szczegółach napiszę więcej po nowym roku. Do końca roku pozostaniemy przy tym co jest teraz na stronie.Biorąc pod uwagę zbliżający się sezon pstrągowo- trociowy gorąco polecam ofertę Fishing Artu , bo jest naprawdę bogata.Co będzie dalej to zweryfikuje rynek czyli Wy klienci , bo pracownia to miejsce przede wszystkim dla Was. O wszystkich nowościach będziemy was informować na bieżąco na naszej stronie w zakładce aktualności .Pozdrawiam-Konrad Wiśniewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Wrzucę do ulubionych i będę podglądać jak sie rozwija:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 W najbliższych dniach wszystkie treści będę edytował , Stronę przygotowuje firma zewnętrzna i nie zawsze w 100% znają zagadnienie. To jeszcze w gwarancji w pkt. 2, stoi "datyy". Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Już poprawione, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 wow, to do pracowni będę miał jakieś 700 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Za około dwa tygodnie spodziewam się większej dostawy blanków , także zapraszam.W związku ze zbliżającym się sezonem,spory wybór będzie w blankach pstrągowych i trociowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 To że macie lub będziecie mieli blisko bardzo mnie cieszy. Zawsze można zobaczyć to co się kupuje z bliska a często jest tak że upatrzymy sobie jakiś blank , na miejscu okazuje się że bardziej nam leży coś innego.Oczywiście wysyłka i załatwienie sprawy przez tel. to też nie jest problem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Witam, to może ja z grubej rury.... jaki blank polecałbyś pod wahadłówki na rzekę Wartę, rzadziej starorzecza i jeziora. Blaszki (algi gnomy i morsy) od rozmiaru 1 do 3 czyli zakres 12-30gram, ale najczęściej na końcu zestawu będą wisieć blaszki w rozmiarze 2 czyli waga w okolicach 24gram. Wędka powinna ładnie się ładować podczas wyrzutu i pracować juz pod okołowymiarowymi szczupakami, ali nie powinna zbytnio siadać w nurcie... Takie realne CW do 35 powinno chyba styknąć. Tak sobie wytypowałem takie blanki, ale inne propozycje także mile widziane REVC68MH i REVC68H czy te blanki, a zwłaszcza ten drugi nie są kołkowate jak seriaMB np MB744CB66MH i CB70H, ale skrócony do 2m czy nie będą zbyt siadać w nurcie....jak to crankbaity Edytowane 4 Listopada 2013 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Ja bym wybierał pomiędzy REVS68MH i REVC68H. raczej ten drugiWszystko zależy od metody ,nie napisałeś czy do casta czy spiningu, w nurcie będzie lepiej się trzymać a na stojącej wodzie zapas mocy jest tylko na plus.Komfort łowienia tymi przynętami i tak pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Racja nie napisałem, że chodzi o cast, ale myślę, że w spinie wyszłoby podobnie - przynajmniej jeśli chodzi o użyteczne CW.Czy ten REVC68H będzie miał sztywniejszy dół od serii CB? Planuje do niego dać Calcuttę 101XT, bo bardzo daleko z niej wszystko lata, a dobrze ładujacy się kijek ułatwi miotanie wachadłami nawet w rozmiarze "1" czyli 12-14gram. Kiedyś myślałem nad MHX MB ale ostatnio pomacałem taki i jak dla mnie był zbyt kołkowaty podczas rzucania. Jakie ma urzyteczne i realne CW ten batson.....tak jakby opisać go na polską modłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Żeby to ocenić musiałbym połowić nimi cały dzień , co na pewno uczynię , z testów na sucho wychodzi że jest lekki zapas mocy ale nie tak duży jak w innych seriach.Dolna granica jest ok. Myślę że pełen komfort uzyskasz mniej więcej w 1/3 górnej granicy czyli koło tych 20-30gRozpiszę się na ten temat na stronie po testach. Na razie to tylko przypuszczenia ale myślę że słuszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi