minecjusz Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No to czekam na testy, bo stronkę macie zacną i mam nadzięje, że będzie tam sporo artykółów o testowanych blankach i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No No zapowiada się świetnie..i oby na zapowiedział się nie skończyło A testy..super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Uuuu....Pany to i mi po drodze... niedługo zapewne wdepnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Pierwsze foto-relacje z testów będą po nowym roku.Będą to blanki Fishing Art-u , zaczniemy razem z sezonem czyli Pstrąg i Troć.Oczywiście wcześniej pojawią się również szersze informacje o ofercie i rabatach .Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i zapraszam na stronę pracowni - Konrad Wiśniewski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze-m Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Byłem dzisiaj, poznałem Konrada bardzo fajny Gość posiadający dużą wiedzę. Czekam na kijek który będzie z przeznaczeniem na grubego pstrąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 A cóż to będzie? Uchylisz rąbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze-m Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 miałem do wyboru kilka blanków i po wymacaniu padło na MHX SJ9000-2 (wiem Waldek, nie to o czym rozmawialiśmy) natomiast będzie to mój pierwszy MHX. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nie wiem jak łowisz pstrągi, ale moim zdaniem MHX SJ9000-2 to na (bardzo) dużą sztukę i raczej ciężkie przynęty. Uzywałem jakiś czas temu, głownie łowie na woblery - mi się najlepiej łowiło minnow 7 (ewentualnie 6, ale tonący). Pod mniejszymi wobkami słabo się ładuje (prawie wogóle). Realny cw to gdzies od 6g do 18-20g. Oczywiście, można sie przyzwyczaić do takiej akcji, ale na dłuższą mete cięzko. Nawiasem mówiąc, też planuje wpaść do pracowni i zobaczyć kilka blanków. Pozdrawiam,MIchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze-m Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 łowie na woblery neutralne ok. 6 do 7 cm którę ważą sporo. ma być to kijek na grubszą rybę. Na rzeki z głównie 30-kami mam inne kijki między innymi 3SC90MLF2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witajcie.Rozpoczynam przygotowania do Wczesno-wiosennych testów blanków oferty Northrods.Chciałbym także aby w nich wzięli udział forumowicze . Widzę to tak,że zaczynam zbroić kije pstrągowe i trociowe na wybranych prze zemnie blankach wyżej wymienionych i wspólnie je ''obadamy '' organoleptycznie nad wodą . Spotkanie planuję na połowę stycznia nad RedąByło by dla Mnie pomocne w wyborze miejsca abyście zgłosili chęć uczestniczenia w takim spotkaniu.Jest to szansa na poznanie się i zapoznanie również z ofertą pracowni.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Można wiedzieć jakie blanki z oferty zostały wybrane na testy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam.Trudno będzie pogodzić te dwie ryby, ale jeśli przeważa mały i średni szczupak to brał bym tego pierwszego.W poniedziałek wyślę Ci jeszcze kilka innych propozycji.Wyślij Mi swojego maila jeśli to nie problem albo napisz Mi wiadomość w komunikatorze na stroniePozdrawiam Serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Wszystkie blanki Fishing Art-u mają opisany realny c.wNie znaczy to że nie podasz tym kijem takiej przynęty ale pełen komfort uzyskasz na blanku SLXF7620-2 7'6” 10-20lb 10-35g 1,9 12,1 570,00 10-cio centymetrowa guma też ma swoją wagę więc w połączeniu z główką 10- 15 g ten pierwszy może być za delikatny.Nie wiem jak Ty, ale Ja lubię mieć lekki zapas mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Sorki że tak pózno ale miałem trochę pracy.Już odpisuję na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 hehehe moj patyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 No nie żartuj, szukałem w grafice google czegoś z uchwytem skss i już zrobiłem sobie podobnego Karabelę PST895-2, a teraz chcę identycznego króciaka Serio Pierwszy patyk jaki udalo mi sie posklejac http://jerkbait.pl/topic/23654-deltor0-moje-patyki/?p=1238059 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Eee tam grubo, chcialem cos calkiem innego. Troche taki industrialny kijek.Zreszta caly projekcik byl po to, zeby zobaczyc czy mi sie ten caly rodbuildimg spodoba Kupe drobnych bledow narobilem, ale dobrze mi sie nim lowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witam.Krótki teścik wędki okoniowej zbrojonej na blanku Fishing art-u SLF706-2 7'0” 2-6lb 2-11g Uchwyt SKSS 17 do tego KR- Concept do 5,5.Jest to doskonałe narzędzie do łowienia dużych okoni na dość energicznie prowadzone przynęty, zbrojone na główkach od 2 - 9 g, plus guma max . 5cm.Bardzo dobrze się sprawdzi przy łowieniu przynętami dropshotowymi zbrojonymi na w/w główkach.Wyczuwalna moc blanku pozwoli na spokojny hol przyłowu np. sandacza ok. 60 cm.Poniżej kilka fotek ugięcia średniej jakości , za co przepraszam. I parę zdjęć ugięciaNiestety nie miał możliwości się sprawdzić z czymś większym. Testy następnych blanków po poprawie pogody Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Po poprawie pogody postanowiłem jeszcze raz przetestować blank SLF706-2 7'0” 2-6lb w warunkach bojowych.Tym razem łowiłem główkami od 6 do 10 g plus guma .Jest to jeden z najlepszych blanków budżetowych do wykonania mocniejszej okoniówki.Podczas testu miał okazję siłować się z sandaczem 71cm i dosyć dużymi okoniami, spisał się świetnie.Poza czułością ma duży zapas mocy w dolniku który pozwala na spokojny hol przyłowu. Poniżej fotki z testu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Hej Konrad, czy szczytówka tego blanku pokazuje opad przynęt o których piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Oczywiście że pokazuje ale też bardzo dobrze czuć sygnał w dłoni.Kosa po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 coś blady ten sandacz.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 No kijek zacny,a z ciekawośći,ile pln-ów trzeba zostawić u ciebie za takie wykończenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 @Maximus a na co ci taki patyczak eeee i nie za krótki taki dla ciebie ps. ale kijek zacny, podobny w ugięciu do tej mojej starej SC Elity co zimą pójdzie do przeróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Byłbym wdzięczny gdybyś zaprezentował ugięcie blanków z serii Blaas XF i Hers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi