prze-m Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Oczywiście że pokazuje ale też bardzo dobrze czuć sygnał w dłoni.Kosa po prostu.Jestem szczęśliwy że już za kilkanaście dni sam będę mógł się o tym przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Hersa w tej chwili nie mam ale jest coś z XFPostaram się jutro coś wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Joza,mamy razem z @Bass-74 Hersy 2,75 do 30 gr dwa miesiące,zbrojone przez Krzysztofa z Fishing Art.Użytkowane intensywnie,obłowione .Powiem krótko,kije zacne,godne polecenia.Będzie czas zimą na fotki i przemyślenia,ale w innym wątku.Konrad,sorry za offa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Spoko.Też coś nie długo wrzucę ale teraz mam trochę pracy.Zbroimy teraz np. Blaas-a M SLM9022-2 , Talona 96MH3 ,100MHXF2 , Batsona XST1144F RX8 i IST1204F Rx7.Zdjęcia ugięć wrzucę jak skończymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam .Korzystając z chwili czasu wrzucę parę zdjęć moich wędek.Mam nadzieję że pełna galeria ruszy do końca roku.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam.W linku krótka prezentacja tegorocznych targów wędkarskich ''Rybomania 2014'' na których również będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tutaj jest jeszcze aktualna lista uczestników targówhttp://tinyurl.com/p2hyy5y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam.Kilka fotek MHX-a P842-2 w trochę innej odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Właśnie taki Marbling chodzi za mną,tylko nie ma na czym wykonać,chyba sobie przezbroję SHXa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Super wygląda to malowanie. Jeszcze się z tym nie spotkałem. Otwiera dla mnie zupełnie nowe możliwości w ozdabianiu wymarzonych patyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Można wiedzieć jakich farb używasz?Takie może? Nadają się?http://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Farby-do-marblingu%2C-TESTORS%2C-mieszalne-z-lakierem-do-omotek./587 Edytowane 16 Stycznia 2014 przez bardziu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Takich użyłem , ale czekam jeszcze na inne barwniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A jakie można zastosować do mieszania z lakierem? Nie wpływa to na właściwości lakieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Są też specjalne pigmenty do lakierów które są bardziej neutralne , ale jestem na etapie poszukiwania .Jak znajdę to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A jakie można zastosować do mieszania z lakierem? Nie wpływa to na właściwości lakieru? Ja mam z tych:http://www.mudhole.com/Rod-Building/Paints-Pigments/CRB-Pearl-Metallic-Powder-Marbling-Pigment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Oj chodzi za mną temat od dłuższego czasu Armatka z 25lb byłaby już odpowiednia do delikatnej dekoracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ale z tego co widze to tylko Metaliki a kolory zwykłe tylko w zestawach. Fatalnie.Można to gdzies kupić w naszym kraju? bo sprowadzać całe zestawy to troche drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ale z tego co widze to tylko Metaliki a kolory zwykłe tylko w zestawach. Fatalnie.Można to gdzies kupić w naszym kraju? bo sprowadzać całe zestawy to troche drogo. Spytaj sie Roberta z BRC, on ciagle cos tam sciaga z Mudhola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Super wygląda to malowanie. Jeszcze się z tym nie spotkałem. Otwiera dla mnie zupełnie nowe możliwości w ozdabianiu wymarzonych patyków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam.Zapraszam wszystkich forumowiczów do odwiedzania naszego profilu na facebooku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam wszystkich forumowiczów.Na stronie pracowni www.northrods.pl pojawiła się oferta nowych blanków Fishing Art-u.BLAAS SLIM , BLAAS F 1skład , BLAAS XF 1skład.Osoby które nie miały okazji obejrzeć blanków na ostatnim pokazie a będą na targach w Poznaniu, zapraszam na nasze stoisko.Będzie również zorganizowany oddzielny pokaz w marcu.Dokładną datę i miejsce podam niebawem.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Konrad a jak jest Twoim zdaniem istotna różnica pomiędzy blankami SLIM a XF w mocy około 20lb.Macałeś może oba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 jeszcze nie miałem okazji bo właśnie się dla mnie robią.Jak będę je miał w pracowni to napiszę coś o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 W związku z awarią formularza kontaktowego, proszę o przesyłanie zapytań bezpośrednio na adres e-mail znajdujący się w zakładce kontakt na stronie www.northrods.plZa utrudnienia przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Konrad, będziesz miał jakieś gotowe wędki na blankach jednoczęściowych blass XF oraz na silmach ? Interesowałby mnie slim 15lb 7,6" Edytowane 4 Lutego 2014 przez Manniek66 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi