konrad79 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Dostawa blanków jest w drodze więc jeśli starczy mi czasu to będę chciał coś pozbroić.Nie wiem czy konkretnie ten blank, bo zamówiłem po kilka sztuk z każdej serii , ale coś na pewno.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Konradzie a będziesz miał w Poznaniu jakieś krótkie patyki z Hersa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Dostawa blanków jest w drodze więc jeśli starczy mi czasu to będę chciał coś pozbroić.Nie wiem czy konkretnie ten blank, bo zamówiłem po kilka sztuk z każdej serii , ale coś na pewno.PozdrawiamSuper, a gdybyś miał ten model nieuzbrojony to będzie możliwość kupna na targach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Już wiem że z SLS-a będę miał 9010 i 9020z Hersa 7612 i 8617.Na razie tyle wiem może coś jeszcze dojdzie z tych serii.Co do sprzedaży to jak najbardziej, będzie można zakupić same blanki, tylko jeżeli chodzi o sls to musisz mi dać znać wcześniej bo będę miał tylko jedną taką sztukę.Pisz na priva jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro-sz Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dzisiaj odwiedziłem Konrada żeby pomacać, porozmawiać. Po wizycie jestem pewien że zamówię u niego kij do jerków. Zaproponował blank X-zoga Black buster, zbrojenie SIC, dorzucę do tego trochę marblingu. Bardzo fajne spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Kilka fotek Serii Revelation Batsona.Z uwagi na cenę, kijki budżetowe ale konstrukcyjnie nie odbiegają od droższych serii.Będzie można kilka tych blanków zobaczyć na targach w Poznaniu. Edytowane 7 Lutego 2014 przez Konrad-Northrods 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Konrad,a co to za korek na foregripie,fajny kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Konrad,a co to za korek na foregripie,fajny kolorek.Tygrysek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Fajny jest do obróbki i całkiem ładnie wygląda.Na zdjęciach jest dużo ciemniejszy bo zaimpregnowany, bez impregnatu ma cieplejszą barwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 SLM9617 17 lb 10-30gJakość zdjęć fatalna ale może coś wniesie.Od 20g do 1,5 kg na ostatnim zdjęciu.Bardzo fajna opcja trociowa na lekko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Bardzo ładne ugięcie a słyszałem że kije są szybkie i myślę że to może być bardzo ciekawa propozycja oraz hicior sezonu . Jak ma się sprawa z c.w. ? przeszacowane ,niedoszacowane czy poprawnie opisany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Większość modeli jest opisana poprawnie i w tym wypadku myślę że tak właśnie jest.Co do blanków ogólnie, to są bardzo dynamiczne i daleko z nich leci , że tak się wyrażę , no i dobrze trzymają rybę.Nie mogę się doczekać Slimów będą u mnie prawdopodobnie w czwartek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Był bym bardzo wdzięczny jak byś znalazł chwilkę na krótki opis blanku SLS 9010 oraz jak byś dał radę zrobić fotkę grubości ścianek oraz ugięcia. Oczywiście jak blanki dojdą do Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Nie ma sprawy .Sam jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Blanki dotarły ale ze zdjęciami trzeba będzie poczekać do jutra.Wtedy je opiszę i wrzucę fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Znalazły się w paczce hersy 12lb 7" i 7,6" ? Edytowane 12 Lutego 2014 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Są trzy sztuki.SLR7612,7617,8617 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wracając do slimów to powiem szczerze że rzeczywiście są atrakcyjneChoć mam tylko dwie sztuki ,to jeśli reszta też ma taką dynamikę i zbieżność to chylę czoła. Kilka prowizorycznych fotek SLS 9010 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Zapowiada się całkiem ciekawy kijek na tym blanku. A jeżeli można wiedzieć to w jakie przelotki będziesz zbroił tego SLS 9010? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Kuzwa, czy te scianki sa takie rowne czy mam krzywe oko...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Myślę że trzeba by polecieć lekko , czyli może Torzite albo tytanki.Co do samej konstrukcji to wygląda to extra.Naprawdę szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dzisiaj dotarł do mnie Slimek SLS 9020 ten to dopiero robi wrażenie prawdziwa trociowa rakieta na Bałtyk a ścianki proste mięsiste kijek szybki ze szczytową akcją i pięknym progresywnym głęboim ugięciem ,palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Też go mam i powiem to samo, te serie to petarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Już nie długo wrzucę parę fotek gotowych wędek na blankach FA, a póki co Batsonik.Jeden z moich standardów sandaczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczów.W związku ze zbliżającymi się targami ''RYBOMANIA 2014'' , zapraszam serdecznie wszystkich do naszego stoiska .Pragnę również poinformować iż w dniach targowych obowiązuje 10% rabatu na zamówione wędki.Pozdrawiam-Konrad Wiśniewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi