karolkrause Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Witaj Konrad.Miałem niewątpliwą przyjemność dzięki Twojej uprzejmości pomacać nieco blanków z FA w tym genialny moim zdaniem SLS 9010.Drzemie w tym blanku wielki potencjał i niewątpliwie bedzie z niego kapitalny kij kleniowo-jaziowy.Pozdrawiam serdecznie Karol. Edytowane 24 Lutego 2014 przez Karol Krause 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witaj.Dzięki za odwiedziny, niebawem napiszę o nim pierwsze wrażenia z nad wody.Co do reszty blanków to mogę zapewnić że mamy do czynienia z naprawdę rewelacyjnym produktem.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Byłem Widziałem, pomacałem i w głowie kolejny pomysł na kijek boleniowy z lekkim odskokiem w kierunku kleniora Panie Konradzie dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Też byłem u Konrada, pomacałem co chiałem I blank który chciałem kupić jednak nie kupię ale....zakochałem się w blassie XF 6lb - genialny kleniowo-jaziowy patyk na tym blanku wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Będzie jeszcze jedna możliwość zbadania blanków FA w Wejherowie .15 marca w sklepie wędkarskim '' RED '' odbędzie się mały pokaz wędek spiningowych i muchowych mojej pracowni, oraz oczywiście prezentacja blanków pana Krzysztofa.Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam. I ja pomacałem podczas targów fajne blass-y ,kopara mi opadła piękne ugięcia! Niestety z kasą lipa i będę szukał z drugiej ręki.Dzięki Konrad pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 No muszę powiedzieć, że fajne kijki kręcą w tej firmie. Byłem, pomacałem, chwilę pogadałem. Pozdrawiam Cpt. Lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 No i zaczęło się!Zbroję SLS 9010-2. Jest to jeden z najlepszych blanków do rzecznego UL ,jakie miałem w ręku.Po kilku próbach wybór padł na przelotki Fuji Y w tytanowej ramce.Kijek najlepiej w nich pracuje no i pięknie się prezentuje Kilka fotek ugięcia, max 150 gUchwyt chyba zastosuję Fuji 18 Soft touch, ale jeszcze się zastanawiam.Mam jeszcze mały dylemat co do rękojeści, jeśli macie jakieś pomysły to dajcie znać .Na razie kilka z nichOdezwę się jak będzie wybrana rękojeść Pozdrawiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Witaj Konrad Do tak delikatnego patyczka uchwyt 18 ???Nie zgrabniej było by na 17 , no i w TYGRYSIE by fajnie się prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Druga rękojeść od dołu fajnie się prezentje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 wizualnie 17 lepiej pasuje do UL ale jakoś lepiej mi się w ręku układa 18 .Tak mam we wszystkich moich kijach. Coś z łapą mam chyba Dobiorę jakiś pierścień , taki aby zniwelował wizualną różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Co do stwierdzenia, że to jeden z najlepszych to prawda, dorzucilbym do tego jeszcze serię XF 6 lb Jak dla mnie to do tefo kijka, przynajmniej mi pasuje, 3 rękojeść od dołu i do tego soft touch z FA Edytowane 25 Lutego 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wybór padł na tą rękojeść.Razem z tym soft touch'em prezentuje się całkiem , całkiem Jutro jak będę miał chwilę to się wezmę za omotki .Już nie mogę się doczekać testu nad wodą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Dobry wybór Nie ma to jak ciemny koreczek A ten nowy tygrysek bardzo smacznie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wybór padł na tą rękojeść.DSC_0263.JPGRazem z tym soft touch'em prezentuje się całkiem , całkiem Jutro jak będę miał chwilę to się wezmę za omotki .Już nie mogę się doczekać testu nad wodą Bardzo fajna rękojeść Konradzie, piękny klasyczny kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Przygotowana do lakierowania Pod lakierem ten pomarańcz fajnie zmieni ton na ciemniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 No właśnie pokutuje, opinia że metalik nie zmienia koloru po polakierowaniu, co prawdą nie jest. im jaśniejsza omotka tym jest to bardziej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Bo nie zmienia. Zmienia się załamanie światła i dochodzi lakier który bezbarwny nie jest. Flex&Coat jest szczególnie na ten przykład, żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Bo nie zmienia. Zmienia się załamanie światła i dochodzi lakier który bezbarwny nie jest. Flex&Coat jest szczególnie na ten przykład, żółty. Chodzi mi o efekt wizualny, to ze lakier praktycznie nie wnika w strukturę nici metalicznych i nie zmienia ich pierwotnego koloru jest oczywiste. Omotka po polakierowaniu "wydaje się" ton ciemniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 miałem już dziś nie robić ale mnie coś podkusiło to polakierowałem.Schnie sobie i czeka na wyjazd nad wodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Dziś jeszcze z innej beczki.Dla odmiany trochę muchy w klasycznym ubraniu.Seria Ignis #5 9'0'' Ventus F 10'6'' #3 Ventus F 10'0'' #3 Ventus R 9'6'' #6 Ventus R 10'0'' #4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Kurcze, świetne klasyczne kije, a szklaki budowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Nie miałem okazji ale może trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Zapraszam wszystkich forumowiczów w sobotę 15.03 do sklepu wędkarskiego ''RED'' w Wejherowie, od godz. 10 do 15 będzie można obejżeć blanki Fishing ART-u oraz przetestować kilka gotowych wędek wykonanych w pracowni North Rods . Będzie do przetestowania kilkanaście wędek spiningowych oraz kilka muchówek.Serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Masz może w planach odwiedzić Wrocław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi