konrad79 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 To prawda, gdybym robił dla siebie też bym zbroił w KR ale taki dostałem ''prikaz'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Pierwsza z nich jest uzbrojona w tytany Alpsa Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ostro idziesz do przodu, więc i ja mam coś dla Ciebie. Udało mi się opracować 2 pierwsze gatunki i wypalić je na skórach. Przedstawione robione są do 75mm tub. Ale na tygodniu będą do 90 i 50mm W wolnych chwilach działam nad kolejnymi.Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Wygląda to świetnie, bardzo ci dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Nie ma problemu. Pomału dopracuje pozostałe gatunki i sukcesywnie wprowadzimy je na tubach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Od dzisiaj do końca przyszłego tygodnia (czyli 06,06) w pracowni NORTHRODS obowiązuje 20 % rabatu na wybrane blanki Batsona.Ilość sztuk jest ograniczona REVS 72 ULREVS 72MREVS72MH ISB 843ISB781ISB782IMB784 IST1143FIST1203FIST1024FIST993FIP963F HS 1025F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 No i pierwsza partia pojechała. Teraz trzeba zająć się kleniem i lipieniem, oraz trotką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Co to za blank w II wariancie okoniowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Kolejne wypalanki dopracowane. Pstrąg i lipień gotowe. Za tydzień troć oraz kleń. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Kolejne wypalanki dopracowane. Pstrąg i lipień gotowe. DSC_1064.JPGDSC_1066.JPG Za tydzień troć oraz kleń. Pozdrawiam Widać że co z Krzyżakowa to najlepsze Piękne te Twoje wypalanki, może jednak też się skuszę Tylko patyka będę musiał uzbroić hehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Toruń nie jest Krzyżakowem. Tak okresla się Malbork, Sztum i Kwidzyn EDYTA: Co do reszty, to masz 100% racji Edytowane 15 Października 2014 przez yankis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Toruń nie jest Krzyżakowem. Tak okresla się Malbork, Sztum i Kwidzyn EDYTA: Co do reszty, to masz 100% racji Ty nie obrażaj rodzonego Krzyżaka! Bo Bydzie tak długo tłukliśmy na Bronka i Sportowej aż spadli do 1 ligi :lol: Konrad, sorki za offa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Witam,napewno skorzystam z Waszej oferty PozdrowieniaS.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ciąg dalszy Ciąg dalszy nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 fajne, podobią mi sie cza zamówić nową tubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Konrad to fajny gość. Decyzja zapadła. W grudniu zamawiam kij na blankach boronowych pod okonia do 15gr a w przyszłym roku na tym samym blanku pod sandacza do 30gr. To na pewno ........ nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Cześć KonradPytanie z innej beczki powiedz mi jakie blanki używałeś do wędek śp Pawła Niemczyka chodzi mi o kijki okoniowe i sandaczowe lekkiepozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Wszystko co robiłem dla Pawełka to Veghter Borony i blanki z serii BLAAS SLIM w trochę zmodyfikowanej konstrukcji.Napisz mi na maila co dokładnie potrzebujesz to podam ci wszystkie szczegóły.Pozdrawiam i do zobaczenia na Turawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 nie wiem czy moje maile dotarłynapiszpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam.Czy znana jest waga blanków Slimów: SLS 8010-2N lub SLS 9010-2N? To dało by mi możliwość pewnego porównania np. z Eliksirem Pheniksa FX 802-2. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 muszę je wszystkie poważyć , wagę tych konkretnie modeli podam po targach w Lublinie.Teraz n ie mam możliwości zważenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wszystkim użytkownikom forum Jerkbait.pl życzę zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz dużo prezentów pod choinkąPozdrawiam-Konrad Wiśniewski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Serdecznie zapraszam wszystkich forumowiczów odwiedzających w dniach 7-8 luty targi '' Rybomania '' w Poznaniu na nasze stoisko.Będzie można obejrzeć nowości X-zoga , Matagi oraz Fishing Art.Dla wszystkich zamawiających wędki w dniach targowych obowiązuje rabat 10 %Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Do miłego zobaczenia w Poznaniu Konrad z pewnością odwiedzę Twoje królestwo Bedziesz też 06.02 (piątek) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Przyjadę 06.02 gdzieś tak ok. południa i będę się pomału rozkładał więc jak chcesz to możesz już wpadać od piątku Fajnie będzie pogadać więc do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi