Hubertus Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 No to klapa. Jeden zadowolony Klient powie drugiemu, jeden niezadowolony - dziesięciu. Kto się uparł w 1000% na NR to zamówi. Inni pomyślą kilka razy.Tak jak napisał kolega, jeden zadowolony powie drugiemu, niezadowolony narobi rabanu, taki standard i u mnie w branży. A że komplikacje się zdarzają przy rodbuildingowej dłubaninie, to wiem z doświdczenia.Kolega Konrad to bardzo porządna firma, rzeczowa i kontaktowa osoba, osobiście zdarzyło mnie się spytać o to i owo, i szkoda aby z powodu jednorazowego incydentu szargać człowiekowi opinię.Konrad przyznał się do błędu i bardzo dobrze.Mój kumpel robi kijki u Konrada, robi u mnie, widziałem, macałem łowiłem i nie ma sie czego przyczepić.Dlatego mimo wszystko jestem zwolennikiem załatwiania tego typu spraw, jak to się dawniej mawiało "solo" bez udziału publiczności.Połamania dla kolegów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Koledzy nie oto chodzi zeby komuś szargac opinie ale zebyśmy szanowali sie wzajemnie i jak jest problem to sie mowi prosto w oczy anie sprzedaje tanie bajeczki o uszkodzonych przesyłkach(przerabiałem to przez 4 miechy prawie coprawda w innej praowni) jak wiadomo ze szybko mozna to sprawdzic a wtedy juz niesmak pozostaje i napewno nie jest to wina zamawiajacego ktory płaci za towar a kreci sie nim jak juz pieniążki sa na koncie!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_rago Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja opini nikomu nie chciałem szargać bo na nią pracuje się bardzo długo,chcę tylko tyle żeby zamówienie było wykonane zgodnie z ustaleniami,i czasem wystarczy odebrać telefonżeby się porozumieć.Wczoraj pan Konrad odebrał i sprawę uważam za zakończoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Dlatego mimo wszystko jestem zwolennikiem załatwiania tego typu spraw, jak to się dawniej mawiało "solo" bez udziału publiczności.Połamania dla kolegów. Jesli zalatwicie sobie pracownie/reklamy/klientow bez uzycia jerkbaita to jak najbardziej, jesli bazujecie na forum to nie tylko lajki, wspaniale roboty, mistrzostwa swiata ale tez i negartwne opinie jak sie pojawiaja. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Każda opinia jest potrzebna , ta dobra i zła bo to mobilizuje do pracy choć wolałbym załatwiać to prywatnie.Do wiadomości wszystkich zainteresowanych , w sprawach zamówień czy każdych innych proszę o telefon od godz 18.00-20.00W ciągu dnia nie odbieram telefonów bo jestem zajęty pracą.Przepraszam za utrudnienia.Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Moja praca to handel.Na dobrą opinię pracuje się latami .Przekreśla się ją w jedną chwilę.Jednak jest na to recepta-dobry kontakt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Pracownia North - Rods jest the best a Konrad świetnym wędkarzem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Pracownia North - Rods jest the best a Konrad świetnym wędkarzem .sorki za offa ale co to ma być ?????????? ile masz lat ???? dramat dziecinada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 był problem Konrad wyjaśnił jest ok ale taka wazelina .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 sorki za offa ale co to ma być ?????????? ile masz lat ???? dramat dziecinadaMoże synek oglądał TV Trwam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jaka wazelina ? Koleś ogarnij się..Za wędki które zamawiam to płacę i nic nie dostaję gratis.Po pierwsze nie wypada a po drugie nie ma nic za darmo. Nigdy nie będzie i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jaka wazelina ? Koleś ogarnij się..Za wędki które zamawiam to płacę i nic nie dostaję gratis.Po pierwsze nie wypada a po drugie nie ma nic za darmo. Nigdy nie będzie i dobrze.proponuję przeczytać co piszesz i troszkę pomyśleć a i jeszcze jedno "kolesiem" twoim nie jestem i nigdy nie będę na tym kończę pisanie w tym wątku bo nie o to tu chodzi Konrad pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Wice wersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witam Kolejny filmik znanej telewizji Ładny przyłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 W odcinku można zobaczyć w akcji SUZUKI RXF-6LB-702 oraz MATAGI Super mebaru LMoże troszkę przybliży ich pracę przy prowadzeniu przynęty oraz podczas holu.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Bardzo ciekawy odcinek programu wszystko opisane bardzo jasno i dla tych co nie łowili na dużej rzece a zamierzają to w filmie zobaczą kilka bardzo cennych wskazówek , a praca kijków i rybki wiadomo A i nie jestem w jakikolwiek sposób spokrewniony z panem Konradem to tak dla jasności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 W odcinku można zobaczyć w akcji SUZUKI RXF-6LB-702 oraz MATAGI Super mebaru LMoże troszkę przybliży ich pracę przy prowadzeniu przynęty oraz podczas holu.Pozdrawiam. A który jest który? Konrad na który łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Myślę , że to właśnie Konrad posługiwał się RXF - em ... Edit.Pokićkało mnie się z Super Shore L , więc biorąc pod uwagę , że to chyba Konrad łowił delikatniejszym kijkiem , jest dokładnie odwrotnie . Edytowane 5 Października 2015 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Oczywiście łowię SUZUKI bo mi strasznie przypadły do gustu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walant Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) ... Edytowane 10 Października 2015 przez walant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Oczywiście łowię SUZUKI bo mi strasznie przypadły do gustu.Czyli opisy katalogowe swoje , a życie swoje ... Ten 6lb Mebaru staje dęba z dużym zapasem mocy jak widać , a 8lb RXF gnie się ładniutko , oj ładniutko .Konrad , mógłbyś ocenić zachowanie Suzuki w górnym zakresie cw , tak powiedzmy 7 gr. i 2" tłustej gumki ? Klęka wtedy , czy jest jeszcze możliwa pełna animacja przynęty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Też się dołożę do opinii na temat NR. W ubiegłym roku zamówiłem wykonanie wędki, blank dostarczyłem, termin wykonania podany przez Konrada to 3 tyg. Co do czego wędkę odebrałem dopiero po 7 tygodniach bo ciągle coś... W dodatku zrobił ją w części po swojemu bo biedak nie doczytał tego co mu napisałem, a że sezon z łódki mi się kończył to wzięłęm co było bo już całkiem bym się nie doczekał (zanim by to przerobił o ile by się podjął), żeby tą wędka połowić w obecnym sezonie. Wykonanie dobre, ale czas realizacji i ciągła ściema tak mnie zdenerwowały, że przez niego zaczęłęm sam składać sobie wędki, żeby się dłużej nie denerwować na takie ściemy i niedotrzymywanie terminów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Też się dołożę do opinii na temat NR. W ubiegłym roku zamówiłem wykonanie wędki, blank dostarczyłem, termin wykonania podany przez Konrada to 3 tyg. Co do czego wędkę odebrałem dopiero po 7 tygodniach bo ciągle coś... W dodatku zrobił ją w części po swojemu bo biedak nie doczytał tego co mu napisałem, a że sezon z łódki mi się kończył to wzięłęm co było bo już całkiem bym się nie doczekał (zanim by to przerobił o ile by się podjął), żeby tą wędka połowić w obecnym sezonie. Wykonanie dobre, ale czas realizacji i ciągła ściema tak mnie zdenerwowały, że przez niego zaczęłęm sam składać sobie wędki, żeby się dłużej nie denerwować na takie ściemy i niedotrzymywanie terminów. Proszę o kontakt , jeśli wędka nie spełnia pana oczekiwań co do komponentów ,przerobię ją na własny koszt oczywiście ale najpierw muszę wiedzieć o co chodzi.Proszę o kontakt od 18-20 tel: 662218059 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Czyli opisy katalogowe swoje , a życie swoje ... Ten 6lb Mebaru staje dęba z dużym zapasem mocy jak widać , a 8lb RXF gnie się ładniutko , oj ładniutko .Konrad , mógłbyś ocenić zachowanie Suzuki w górnym zakresie cw , tak powiedzmy 7 gr. i 2" tłustej gumki ? Klęka wtedy , czy jest jeszcze możliwa pełna animacja przynęty ?Matagi ma dość mocny dolnik dla tego praca tochę kołkowata ale to nie jest jej wada. Często łowimy w łowisku gdzie trzeba operować niskimi gramaturami a ryby są dość pokaźne więc mamy zapas mocy i to jest ok.Ja natomiast wolę blanki bardziej mięsiste i taki właśnie jest suzuki . Pięknie trzyma rybę i ma w sobie to "coś" że chce się tymi wędkami łowić. Dla suzuki RXF-6lb-702 górna granica komfortu to 7 gram + 2,5'Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi