siacho73 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Z tego co wróbelki ćwierkają to pracownia nie działa, a Konrad podobno pracuje w Szwecji jako przewodnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 W Norwegii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 No to klienci wiedzą teraz gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 No to klienci wiedzą teraz gdzie szukać Coś mi to przypomina......rottweilera z Kielc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Coś mi to przypomina......rottweilera z Kielc.Nie nazbyt daleko idące wnioski aby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Konrada nie znam, ale jak ktos laczy swoje hobby ze swoja praca to chyba o to chodzi, idealne polaczenie? Jakos nie widze tutaj zadnego parcia na szklo czy na $ Jakby mi ktos placil za to ze lowie sobie ryby dla przyjemnosci to dlaczego nie skorzystac?Odniosłem się do postu napisanego wyżej (przeczytaj oba ,ze zrozumieniem) , a co do reszty zdania nie zmienię . Edytowane 5 Listopada 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Odniosłem się do postu napisanego wyżej (przeczytaj oba ,ze zrozumieniem) , a co do reszty zdania nie zmienię . A ja sie odnioslem ogolnie. I daje rade czytac ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Nie nazbyt daleko idące wnioski aby? A jakbyś to inaczej określił? Pożyjemy, zobaczymy. Pewien Pan też robił karierę, a swoich klientów olał ciepłym moczem. Na szczęście do nich nie należałem, ale byli tacy co o swoje musieli się długo upominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Znam kilka przykrych przypadków.Pytanie brzmi, czy Konrad również "klientów olał...", bo jeśli nie, to dyskusja na temat Jego wyjazdu jest bezprzedmiotową raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Koledzy, a ja myślę że temat w ogóle zmierza w złą stronę. Póki co nie ma nikogo, kto by twierdził że Konrad go olał czy też oszukał.Wędki już dawno kręcił kto inny, bo Konrad zajmował się swoimi sprawami.Tymczasem z Waszych wypowiedzi (między wierszami) można wywnioskować, że Konrad delikatnie mówiąc "zwiał", a Chłop zwyczajnie próbuje zrobić coś ze swoim życiem i dąży do zmian na lepsze.Chyba warto wziąć na wstrzymanie, zanim się coś palnie niepotrzebnego... Edytowane 5 Listopada 2017 przez Dano. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Konradowi źle nie wróżę, ale podobnie kiedyś było w innej pracowni. Oby się nie powtórzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1804770942895745&id=702897569749760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1804770942895745&id=702897569749760Cytuję wpis Konrada na FB. Witam.W związku z przeprowadzką oraz innymi okolicznościami powodującymi brak możliwości dotrzymania terminów wykonania zamówień , pracownia zaprzestaje działalności. Zrealizowane projekty zostaną dostarczone drogą pocztową. Ostatnie 3 zamówienia otrzymają zwrot zaliczek.Proszę o nieprzesyłanie zapytań w sprawie wędek .Zasadne reklamacje będą oczywiście uwzględniane .Proszę w tych sprawach o kontakt mailowy.Wszystkim użytkownikom spzętu Northrods życzę samych sukcesów wędkarskich oraz polecam korzystanie z pracowni Art Rod lub Rodmas .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Cos sie konczy, cos sie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Cos sie konczy, cos sie zaczyna Jak to w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wygląda na to że ta katolicka telewizja zamyka w niewyjaśniony sposób pracownie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoF Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 wygląda na to że gamonie którym nie poszło 'jasnowidzenie' powinny walnąć się w pierś i odszczekać pod stołem. Polskie piekiełko w klasycznej odsłonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wygląda na to że ta katolicka telewizja zamyka w niewyjaśniony sposób pracownie Bez zbędnych uszczypliwości, w programie był Irek, Sergiusz, Krzysztof Zieliński i inni, nikt ich pracowni nie zamknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Panowie - Konrad powziął taką a nie inną decyję. Osobiście szacun za taki ruch... Ilu z nas by się odważyło? Pierd....ąć to wszystko i wyjechać... Bynajmniej nie w Bieszczady!Zmieniałem w życiu wiele i prawdą jest, że finalnie każda zmiana wyszła na dobre. Nie mam tu na myśli zmiany opon na zimowe - ujowe.... Pamiętajcie o jednym - dziś jeździmy na różne łowiska w krajach skandynawskich, ale przecież ktoś musiał tam pojechać pierwszy!Pionierzy mają ciekawe życie i nie zawsze łatwe, ale na pewno extremalne I duże słowa uznania dla Karoliny, żony Konrada - dzielnie mu towarzyszy i niesamowicie współdzieli pasję.... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Bez zbędnych uszczypliwości, w programie był Irek, Sergiusz, Krzysztof Zieliński i inni, nikt ich pracowni nie zamknął. Ale nie tak intensywnie jak PAn Konrad W sumie Daniel ma racje nie nam oceniać - podjął chlop taką decyzję i szacun ...jego sprawa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi