Skocz do zawartości

Nowa pracownia NORTHRODS

popper

Rekomendowane odpowiedzi

Konrada nie znam, ale jak ktos laczy swoje hobby ze swoja praca to chyba o to chodzi, idealne polaczenie? 

Jakos nie widze tutaj zadnego parcia na szklo czy na $

Jakby mi ktos placil za to ze lowie sobie ryby dla przyjemnosci to dlaczego nie skorzystac?

Odniosłem się do postu napisanego wyżej  ;) (przeczytaj oba ,ze zrozumieniem) , a co do reszty zdania nie zmienię  :( .

Edytowane przez miramar69

Nie nazbyt daleko idące wnioski aby? :ph34r:  

A jakbyś to inaczej określił? Pożyjemy, zobaczymy. Pewien Pan też robił karierę, a swoich klientów olał ciepłym moczem. Na szczęście do nich nie należałem, ale byli tacy co o swoje musieli się długo upominać.

Koledzy, a ja myślę że temat w ogóle zmierza w złą stronę. Póki co nie ma nikogo, kto by twierdził że Konrad go olał czy też oszukał.

Wędki już dawno kręcił kto inny, bo Konrad zajmował się swoimi sprawami.

Tymczasem z Waszych wypowiedzi (między wierszami) można wywnioskować, że Konrad delikatnie mówiąc "zwiał", a Chłop zwyczajnie próbuje zrobić coś ze swoim życiem i dąży do zmian na lepsze.

Chyba warto wziąć na wstrzymanie, zanim się coś palnie niepotrzebnego...

Edytowane przez Dano.
  • Like 10

• 2 tygodnie później...

Cytuję wpis Konrada na FB.

Witam.

W związku z przeprowadzką oraz innymi okolicznościami powodującymi brak możliwości dotrzymania terminów wykonania zamówień , pracownia zaprzestaje działalności. Zrealizowane projekty zostaną dostarczone drogą pocztową. Ostatnie 3 zamówienia otrzymają zwrot zaliczek.

Proszę o nieprzesyłanie zapytań w sprawie wędek .

Zasadne reklamacje będą oczywiście uwzględniane .

Proszę w tych sprawach o kontakt mailowy.

Wszystkim użytkownikom spzętu Northrods życzę samych sukcesów wędkarskich oraz polecam korzystanie z pracowni Art Rod lub Rodmas .

Pozdrawiam.

Panowie - Konrad powziął taką a nie inną decyję. Osobiście szacun za taki ruch... Ilu z nas by się odważyło? 

Pierd....ąć to wszystko i wyjechać... Bynajmniej nie w Bieszczady!

Zmieniałem w życiu wiele i prawdą jest, że finalnie każda zmiana wyszła na dobre. Nie mam tu na myśli zmiany opon na zimowe - ujowe.... :)

Pamiętajcie o jednym - dziś jeździmy na różne łowiska w krajach skandynawskich, ale przecież ktoś musiał tam pojechać pierwszy!

Pionierzy mają ciekawe życie i nie zawsze łatwe, ale na pewno extremalne :) I duże słowa uznania dla Karoliny, żony Konrada - dzielnie mu towarzyszy i niesamowicie współdzieli pasję....

• Like 10

Bez zbędnych uszczypliwości, w programie był Irek, Sergiusz, Krzysztof Zieliński i inni, nikt ich pracowni nie zamknął.  

Ale nie tak intensywnie jak PAn Konrad  :) W sumie Daniel ma racje nie nam oceniać - podjął chlop taką decyzję i szacun ...jego sprawa .

• Like 1