Manniek66 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Do zobaczenia Jestem ciekaw blanków matagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No to Konradzie najprawdopodobniej znów będziemy się widzieć Oj już czuję jak się gną te xZogi, Matagi i Krzysiowe wypusty w moich łapkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Konrad, a takie pytanko: będziesz mieć coś z Krzysiowych blanków w wersjach NANO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Witam, moje pytanko brzmi...Czy będzie można coś kupić z gotowych wedek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Kilka na pewno wezmę ale ile dokładnie to zależy od miejsca na stoisku.Wolałbym pokazać trochę nowych blanków niż sprzedawać gotowce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Co do blanków nano to na pewno będzie kilka sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam.W związku z tym że do targów poznańskich pozostał tylko tydzień , przedstawiam listę gotowych wędek które będzie można zobaczyć na miejscu.X-zoga Black Buster : 2kg , 4 kg , 6 kg , 10 kg .Xzoga Taka g 3 kgMatagi super trout 2 sztBlaas slim 9010-2 N 9020-2 NBlaas F 706-2NVentus R 10'0'' #4Ventus R 9'6'' #6Ventus S 9'0'' #4Do tego kilka wędek okoniowych.Co do blanków to będzie można zobaczyć pełną ofertę X-zogi serii BB-X oraz Taka- G, ofertę blanków Matagi bez kilku sztuk(chwilowy brak na magazynie) oraz wybrane modele blanków Fishing Art-u takich jak Blass Slim Nano, Veghter Boron oraz nowe blanki okoniowe i muchowe.Serdecznie zapraszam wszystkich do mojego stoiska.Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam.W związku z............... Matagi super trout 2 szt Konrad,na targi za daleko. Masz może jakieś fajne foty tego kijaszka. Gdyby, to poproszę na: wal_mar@wp.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Kilka na pewno wezmę ale ile dokładnie to zależy od miejsca na stoisku.Wolałbym pokazać trochę nowych blanków niż sprzedawać gotowce wez wez na pewno miejsca starczy , a ze sprzedażą problemu pewno też nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Kilka ostatnich wypalanek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dla tych którzy nie mogą być w poznaniu zrobię jutro kilka fotek tych gotowych kijaszków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zachęcam też do odwiedzenia profilu pracowni na Facebooku.Jest tam prosty konkurs a do rozlosowania są trzy dwuosobowe wejściówki na targi.Rozstrzygnięcie już w poniedziałek.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Kilka ostatnich wypalanek.DSC_1332.JPGDSC_1333.JPGDSC_1334.JPG Rewelacja! W szczególności widzi mi się pasiak, skubany jak żywy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dwie sztuki wykonane na blankach Matagi super trout.Jest to dwuskładowy blank łączony za pomocą spigota o długości 183 cm., mocy 2-6 lb i cw 1,5-3,5g, Pokazane modele uzbrojone są w przelotki typu Minima TiChrome Match oraz rękojeść na uchwycie DPS silver 16.Dla zawodników bądź miłośników łowienia mikro przynętami - petatrda.Nie długo będzie więcej zdjęć tych wędek z nad wody i mam nadzieję z rybami:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Fajne kijaszki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Zdjęcia super trouta z nad wody:)Cieszy że łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 To chyba kij dla Wojtka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Na targach pytałem o taką fajną rękojeść do castingu, ale nie była na sprzedaż, miałem znaleźć ją w FA ale tam nie widzę nigdzie takiej. Czy mogę prosić o jej fotki i cenę...taka jakby drewniana w stylu MB arms challenge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 To co miałem już poszło , jak będę miał kolejne to zrobię fotki i umieszczę na stronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Chyba dobrym pomysłem byłoby wydłużyć insert z korka i skrócić gwint uchwytu. Edytowane 11 Marca 2015 przez Apioo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Witam Polecam obejrzeć nowy filmik "Z wędką nad wodę w Polskę i Świat - odc. 45" Fajny filmik instruktażowyMetoda znana, ale może zaskoczyć niektórych jakie rybki będą łowione Pozdrawiam Edytowane 21 Marca 2015 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Odcinek " Z wędką nad wodę w Polskę i świat" super dużo info sporo rybek....gratki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Konrad, możesz zdradzić jakim kijkiem(na jakim blanku)łowisz w tym materiale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Wędka jest uzbrojona na blanku Fishing Art-u SLF 706-2 nanoDo tej metody rewelacja, trochę źle opisany bo dał bym mu 8 lb ale pod większymi rybami spisuje się świetnie.Już nie długo kolejne odcinki z blankami Matagi super big pond i Suzuki RXF 602.Myślę że te materiały pozwolą w 100% ocenić ich pracę podczas holu i prowadzenia przynęty. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi