saalar Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 czy jest ktoś kto bezinteresownie pomoże w zakupie pozwolenia? niestety nie mogę podjechać osobiście "te 300km" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Na kiedy potrzebujesz?Pytam, bo zamierzam być na "otwarciu" Jeśli potrzebujesz, na "troszkę później", to 15.11.br mógłbym podejść do WPN i wykupić.Jeśli wcześniej, sugeruję kontakt bezpośredni z Tomkiem Bajorem (WPN). Wiem, że najczęściej stara się pomóc w tym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) , Edytowane 2 Listopada 2013 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 czy też Wigierskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Na kiedy potrzebujesz?Pytam, bo zamierzam być na "otwarciu" Jeśli potrzebujesz, na "troszkę później", to 15.11.br mógłbym podejść do WPN i wykupić.Jeśli wcześniej, sugeruję kontakt bezpośredni z Tomkiem Bajorem (WPN). Wiem, że najczęściej stara się pomóc w tym zakresie.Waldku a troszki pózniej to na kiedy ????Wybierasz się po 15.11 ??? Edytowane 2 Listopada 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) , Edytowane 2 Listopada 2013 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 15go chętnie zameldowałbym się już w Międzyzdrojach i wolałbym już mieć pozwolenie. Jest szansa dostać to na miejscu w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Waldku a troszki pózniej to na kiedy ????Wybierasz się po 15.11 ???Mam nadzieję, że rankiem 15 liściopada, zamoczę już cztery litery w solance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Mam nadzieję, że rankiem 15 liściopada, zamoczę już cztery litery w solance.a 15go można już łapać czy dopiero od 16 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Łowić można. Któż zabroni. Termin dotyczy troci. Warto jednakże sprawdzić jak to jest z wydłużeniem łykendu w tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Łowić można. Któż zabroni. Termin dotyczy troci. Warto jednakże sprawdzić jak to jest z wydłużeniem łykendu w tył. No ok ja nie wnikam niemniej za trocią dopiero w sobotę można się pomoczyć na legalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) W sumie, to w tych przygotowaniach nie wziąłem tego pod uwagę. Trzeba to sprawdzić na pewno Dzięki Wojtku za zwrócenie uwagi. Wygląda, że termin jest sztywny. Edytowane 2 Listopada 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 czyli 15 czy 16y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Od 16 można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Od 16 możnaBędziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi