Baloo Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Koledzy, Szukam w kraju zacisków (najlepiej podwójnych) do przyponów. Czy ktoś wie gdzie można takowe zdobyć? Za oceanem nie ma problemu, ale nie będę się bawił w wysyłki dla kilku zacisków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Podwójne? Jak one wyglądają Wiem ze colmic ma zaciski do przyponów ale nie wiem jak tam z jakością. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 W sklepie z osprzętem elektroinstalacyjnym są tulejki do przewodów (linka) worek 100 szt. kosztuje kilka złotych.Lub to co Jozek pisał w Dragonie powinny być. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 widze matek, ze chcesz zaciskac hard mono albo FC, zapytam na wszelki wypadek - czy masz szczypce do zaciskania podwojnych tulejek?bo jezeli nie, to musisz tez szczypce kupic, a jak juz bedziesz kupowal takie szczypce, to od razu mozesz sobie zamowic tulejki obydwa materialy mozna swietnie wiazac, mam dwa niezawodne wezly i w zasadzie nie potrzeba zaciskow tulejki zaciskowe z elektrohandlu mozesz zapomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Pitt - zgadza się. Sezon tuż tuż i chcę zrobić trochę przyponów z FC. Kiedyś zaciskałem podwójne tulejki zwykłymi obcęgami. Jak się to robiło z wyczuciem to nie było problemu. Nie spotkałem się w Polsce z takimi zestawami jak mówisz (tulejki plus specjalne szczupce). Zobaczę te Dragonowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brati Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Prologic ma w ofercie takie zaciski http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5& assortment=56&producer=970&kind=5001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 matek juz masz ale zwyklymi kleszczami, to dupa zbita bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Polak potrafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Baloo
Koledzy,
Szukam w kraju zacisków (najlepiej podwójnych) do przyponów. Czy ktoś wie gdzie można takowe zdobyć?
Za oceanem nie ma problemu, ale nie będę się bawił w wysyłki dla kilku zacisków...
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi