rognis_oko Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Cześć wszystkim. Tym razem spotykamy się tydzień wcześniej niż planowaliśmy.Ze względu na Święta Wielkanocy i zbliżający się zlot nad Drwęcą, nasze spotkanie odbędzie się w dniu 19.03.2008. Spotkanie od godziny 18.00 w cafe Jerk na ul.Twardej. Zapraszam wszystkich! Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Będę jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 niezłe tempo, statystycznie potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ja też się pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Lista chętnych: 1. rognis_oko2. Singor_Ths3. BartekP4. Pablom5. MGOR6. Tommek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Tym Razem nic mnie nie powstrzyma przed spotkaniem, będę na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Stawię się Dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Chyba będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Lista chętnych: 1. rognis_oko2. Singor_Ths3. BartekP4. Pablom5. MGOR6. Tommek7. adasio8. explorator739. Maciejowaty10. gacopyrz11. hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 12. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 13. Włóczykij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 A Kolega Remek, to będzie, czy nie będzie, bo innemu koledze obiecał, że będzie i otworzy warsztat smarowania multika. Jeśli Kolega Remek będzie to chętnie przyniosę Steez'a i posłucham o jego inności mechanicznej! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Będę i Ja. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maroni Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ja też przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nemo Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ja również się piszę PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 I tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 U mnie ten tydzień super zawalony w pracy, a jeszcze do tego w środę przyjeżdża do mnie przedstawiciel Firmy z Niemiec, której jestem dystrybutorem ... ale kurcze postaram się przyjechać, aby zobaczyć jak profesjonalnie rozkłada się multiki na części Jakby się udało to podłożyłbym swojego do rozbiórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 I mi może się uda przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Lista chętnych: 1. rognis_oko2. Singor_Ths3. BartekP4. Pablom5. MGOR6. Tommek7. adasio8. explorator739. Maciejowaty10. gacopyrz11. hlehle12. Kryst13. Włóczykij14. Remek15. Friko16. Gromit17. Maroni18. Nemo19. SzymusS20. PikeHunteR Do zobaczenia już jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Panowie z żalem muszę Was poinformować, że mimo wcześniejszych zapowiedzi nie będę mógł przybyć na spotkanie - sprawy zawodowe (może wpadnę na chwilę ale nie mogę obiecać). W sprawie smarowania multików skontaktuję się z każdym osobiście. Przepraszam ale sprawa jest wyjątkowa i wyszła całkowicie nieprzewidzianie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 ja dojade do wawy jutro w nocy, na spotkanie się nie wyrobię, ale na ryby to bym gdzieś przed świętami wyskoczył. <_< nie planujecie jakiegoś zgrupowania nad wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Niestety w amoku przedświątecznej gorączki zakupów, porządków itp. moje spotkanie z Wami staje pod znakiem zapytania Wszystko się pewnie wyjaśni w ostatniej chwili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Olo, nie przeginaj, dawaj na jajeczko <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć wszystkim.
Tym razem spotykamy się tydzień wcześniej niż planowaliśmy.
Ze względu na Święta Wielkanocy i zbliżający się zlot nad Drwęcą, nasze spotkanie odbędzie się w dniu 19.03.2008.
Spotkanie od godziny 18.00 w cafe Jerk na ul.Twardej.
Zapraszam wszystkich!
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
44 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi