rognis_oko Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Cześć wszystkim. Tym razem spotykamy się tydzień wcześniej niż planowaliśmy.Ze względu na Święta Wielkanocy i zbliżający się zlot nad Drwęcą, nasze spotkanie odbędzie się w dniu 19.03.2008. Spotkanie od godziny 18.00 w cafe Jerk na ul.Twardej. Zapraszam wszystkich! Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Do zobaczenia za niecałe 2 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Oraz ja sie zjawie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Dzięx za miłe spotkanie. Jak zawsze cycuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maroni Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 było sympatycznie i do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Kryst - jajeczko pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Pozdrawiam wszystkich, Następne wspaniałe spotkanie! @Friko, ostro pojechałeś po bandzie! Piękne, piękne te Twoje perełeczki! Pogodnych i szczęśliwych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 @krystmysle ze to Ty pojechales po bandzie z tymi jajeczkami :)to bylo bardzo miłe żałuję że nie mogłem zostać dłużej,bardzo dziękuję wszystkim za spotkanie! ps. musimy sie umowic na dokrecenie Twojego steeza do tego mojego lamiglaska <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 [quote title=Friko napisał(a) dnia Thu, 20 March 2008 08:03ps. musimy sie umowic na dokrecenie Twojego steeza do tego mojego lamiglaska <_< Jak wszystko dobrze się ułoży, to nad Drwęcą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 @krystNad Drwęcą raczej się nie uda, bo mnie nie będzie, ale mam nadzieję że dokręcimy go w najbliżyszym terminie <_< @Jozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Jajeczka the best Towarzystwo również, już czekam na następne - a to już nedługo - nad Drwęcą <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Jak zawsze było super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nemo Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 co prawda byłem pierwszy raz na spotkaniu wspólnoty jerkbaita, ale na prawdę było fajnie. A przez to jajeczko na początku poczułem się jak w wielkiej rodzinie dzięki za spotkanie i do następnego razu nemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dzieńdobry czy jak Ktoś nie jest z Warszawy i niemógł być na spotkankaniu to czy jest szansa na fotki tych Frika-sów rodbuilderskich? ? o których mowa w wątku Multi-help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 @hasiorjak będziesz przejazdem to się odezwij zreszta remka poprosiłem żeby fotki wstawił jakieś do galerii, zanim uafjdam kije nad wodą <_< jak to mówi @Gumo, rzucone w Wiślany szlam, nieco tracą na wyrazie <_< Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ...zanim uafjdam kije nad wodą Twisted Evil jak to mówi @Gumo, rzucone w Wiślany szlam, nieco tracą na wyrazie... Zyskuja, Pawelku..zyskuja... <_< Znac po tym, ze to nie jest zegar-antyk z gablotki a wlasciciel nie jest kustoszem... Zaluje ale nie moglem byc na spotkaniu...a mialem wziac cos z wedek , jak Wy to mowicie, na korbe... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 No szkoda, strasznie jestem ciekawy jak ten MXF wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dziękuję wszystkim za przybycie. Jak zwykle było bardzo miło.Widzimy się na kolejnym spotkaniu za około miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ...zanim uafjdam kije nad wodą Twisted Evil jak to mówi @Gumo, rzucone w Wiślany szlam, nieco tracą na wyrazie... Zyskuja, Pawelku..zyskuja... <_< Znac po tym, ze to nie jest zegar-antyk z gablotki a wlasciciel nie jest kustoszem... Zaluje ale nie moglem byc na spotkaniu...a mialem wziac cos z wedek , jak Wy to mowicie, na korbe... Gumo DOBRE! Coś w tym jest. Moje ulubione spinningi pozostają bez czyszczenia przez 2-3 sezony... Wyglądają jak wyglądają, ale łowi się nimi rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć wszystkim.
Tym razem spotykamy się tydzień wcześniej niż planowaliśmy.
Ze względu na Święta Wielkanocy i zbliżający się zlot nad Drwęcą, nasze spotkanie odbędzie się w dniu 19.03.2008.
Spotkanie od godziny 18.00 w cafe Jerk na ul.Twardej.
Zapraszam wszystkich!
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
44 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi