milupa Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jakas tam mialo ale zapomniana zostala, jak przyjade na swieta to moge ciut odstapic, warto Jak będziesz jechał to prócz dubbingu weź coś gotowego Właśnie robię drugie podejście do muchy i trzeba skompletować jakieś pudełeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Następny pozytywnie zarażony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja bym się na takie ciut, ciut pisał jeśli można - podoba mi się ten materiał i mam pewien pomysł jak go wykorzystać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Bardzo chętnie Bujo. Chcę tylko próbkę, poszukam podobnych w "swoich" kanałach...Daj znać jak będzie w PL. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi