ziuta Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Próbuję znaleźć informacje na temat blanku Phenixa 701-1-B. Wpisuję 701, 701-1, FX 701, 701-1-B i wyświetla że brak wyników a wiem przeglądając wątki iż takowe są. Czy jest możliwe że wyszukiwarka nie podaje wyników dla liczb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 zawsze możesz spróbować wpisać w google.pl frazę "site:jerkbait.pl phenix 701-1-B" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/22387-wymarzona-okoni%C3%B3wka/http://jerkbait.pl/topic/6743-blanki-phenixa/page-2 Edyt.Pisaliśmy jednocześnie wg tego samego klucza Edytowane 3 Listopada 2013 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzychun Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Próbuję znaleźć informacje na temat blanku Phenixa 701-1-B. Wpisuję 701, 701-1, FX 701, 701-1-B i wyświetla że brak wyników a wiem przeglądając wątki iż takowe są. Czy jest możliwe że wyszukiwarka nie podaje wyników dla liczb ?Ta forumowa to porażka jest niestety. Trzeba z googla korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 wejdz na ustawienia i pszukaj jako posty a nie jako tematy ... inaczej ciezko bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzychun Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 wejdz na ustawienia i pszukaj jako posty a nie jako tematy ... inaczej ciezko bedzie Nie o to chodzi. Domyślnie ustawione jest przeszukiwanie tematów i treści, sposób wyplucia to już kto co woli.Jest tak, jak napisał ziuta. A jeszcze do tego czasem znajduje, czasem nie (wiem, że brzmi to głupio, ale tak było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziuta Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Dziękuje za pomoc. Faktycznie tak jak podał @jano wyżej fraza "site:jerkbait.pl phenix 701-1-B" daje najwięcej wyników. Oczywiście ustawiałem szukanie poszczególnych postów ( sporo informacji jest o tym blanku w wątkach autorskich) ale też bez rezultatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Hmm... przyjrzymy sie temu, ostatnio wyszukiwarka funkcjonowala juz bardzo dobrze, moze cos sie po aktualizacji oprogramowania posypalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Kiedyś było chyba tak ustawione ,że jak słowo miało mniej ni z 5 liter to wyszukiwarka nie pokazywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Kiedyś było chyba tak ustawione ,że jak słowo miało mniej niż z 5 liter to wyszukiwarka nie pokazywała. Teraz chyba jest podobnie, szukając informacji nt. GPS - 0 wyników, trzeba skorzystać z googl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 mozna znalezc nawet 2 litery, np. w przypadku HM nalezy wpisac: *HM* w przypadku GPS nalezy wpisac *GPS* itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nie działa mi nawet jak skopiuję i wkleję *HM* .Wyników 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Minimum 4 litery. Zmienię w bazie danych na 2. Dajcie chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 nie wiem jak to robicie, ale u mnie dziala z 3 literami i z 2 literami ... w tej kolejnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Pytanie Pitt, kiedy to wpisałeś bo zmieniłem parametry w enginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 o 22 z hakiem ... teraz wpisalem HM (z gwiazdkami) i otrzymalem 546 rezultatow ... o 23.15 wpisalem dla draki *a* i wyszukiwarka ograniczyla wyniki do pierwszego 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tak Jest limit na 1000 odpowiedzi. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 czy ktos inny moglby sprobowac wyszukac dowolnej kombinacji 2 liter tak jak ja to zrobilem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Spróbowałem i .. działa ,ale co ważniejsze chyba trzeba szukanej frazy poszukiwac we właściwym dziale, bo wrzucenie poszukiwanej frazy na np, tej stronie (w tym temacie) ograniczy poszukiwania do TEGO tematu.Edit: czyli najlepiej szukac na stronie FORUM bo przeszukane zostają cale zasoby . Edytowane 29 Grudnia 2013 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 U mnie dalej nie działa.Przykładowo - wpisuje słowo Fox i zero wyników , ale jak wpiszę drugi człon Fox Rage to wyniki są.Coś na PC muszę zmienić czy w ustawieniach strony forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 *fox* - daje 4 strony wyników, oczywiście we wszelkich kombinacjach "fox"-a (fox rage, seafox. itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bjpol Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) .... z ciekawości sprawdziłem, zero wyników dla fox mam firefox-a Edytowane 2 Stycznia 2014 przez bjpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 tzn wszedles na wyszukiwanie zaawansowane i wpisales fox pomiedzy gwiazdkami, czyli *fox*? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Na chromie działa, trzeba zrobić jak napisał Pitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ziuta
Próbuję znaleźć informacje na temat blanku Phenixa 701-1-B. Wpisuję 701, 701-1, FX 701, 701-1-B i wyświetla że brak wyników a wiem przeglądając wątki iż takowe są. Czy jest możliwe że wyszukiwarka nie podaje wyników dla liczb ?
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi