admin Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Hmmmm ... Revo? Nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mam jedno pytanko - czy ten mosiężny element widoczny na środku zdjęcia powinien się ruszać na boki? Objaw mojego revo jest następujący - kręcę korbką, a ta właśnie część nie napędza szpukli. Później jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 witam!ten wałeczek który napędzany jest dużym kołem zębatym, które to koło napędzane jest korbą rusza się na boki i to chyba w większości multiplikatorów. powodem tego jest to że trzyma się ona dosyć luźno w plastykowej obejmie - nie masz się czym przejmować.nie bardzo rozumiem objaw o którym piszesz - napisz coś więcej.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Dzięki peresada! Rozkęciłem wszystko i rzeczywiści ten element tak ma. Co do reszty, to zobaczymy co powie Remek jak go zobaczy. Jak dla mnie, to coś się czasami zacina - są takie chwile, że nie można po prostu przekręcić korbką... Ot cały objaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 No OK. Słuchajcie zrobimy w takim razie mały warsztacik z konserwacji multików - powiedzmy, że zrobię 4 szt. Więcej nie dam rady. A może ktoś zrobić fotki? Bo nie za bardzo wiem w których miejscach smarować multika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 No OK. Słuchajcie zrobimy w takim razie mały warsztacik z konserwacji multików - powiedzmy, że zrobię 4 szt. Więcej nie dam rady. A może ktoś zrobić fotki? Bo nie za bardzo wiem w których miejscach smarować multika Wobler w jednym z artykułów zamieszczonych na j.pl jest wszystko pokazane i dokładnie opisane PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ok już mam Popper mi pomógł - na m.pl jest lepiej opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 No OK. Słuchajcie zrobimy w takim razie mały warsztacik z konserwacji multików - powiedzmy, że zrobię 4 szt. Więcej nie dam rady. A może ktoś zrobić fotki? Bo nie za bardzo wiem w których miejscach smarować multika Wobler w jednym z artykułów zamieszczonych na j.pl jest wszystko pokazane i dokładnie opisane PozdrawiamSlider To po co te warsztaty.....? <_< Miłego wieczoru Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 No OK. Słuchajcie zrobimy w takim razie mały warsztacik z konserwacji multików - powiedzmy, że zrobię 4 szt. Więcej nie dam rady. A może ktoś zrobić fotki? Bo nie za bardzo wiem w których miejscach smarować multika Wobler w jednym z artykułów zamieszczonych na j.pl jest wszystko pokazane i dokładnie opisane PozdrawiamSlider To po co te warsztaty.....? <_< Miłego wieczoru Wszystkim życzę hihi http://www.multiplikator.pl/index.php?option=com_content& ;task=view&id=28&Itemid=45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi