obcy91 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Witajcie, stałem się posiadaczem aparatu Fuji XP 50. Zastanawiam się jak mogę go zamontować na głowie,czapce aby móc filmować w przyszłym sezonie rybki.Szukałem na allegro i w sklepach jakiegoś uchwytu, jak do GoPro ale nic nie znalazłem. Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 na daszek mozesz wszyc kawalek blaszki. Nawiercasz ja sobie w dowolnym miejscu. W blaszke sruba o fi umozliwiajaca wkrecenie aparatu. Srube skrecasz nakretka. Najprostszy i najtanszy pomysl. Tylko, ze aparat troche wazy i z obsluga moze byc problem. Jeszcze jesli sie nie myle sa klipsy z mozliwoscia montazu aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 156 gram na daszku to może być problem. Mam w ten sposb zamocowaną sony adr15(90gram) i muszę dość mocno ściągać pasek od czapki aby się nie zsuwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi