peresada Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 witam!pokazała się nowa wędka bassowa w ofercie tenryu.nie wiem jak dla Was ale dla mnie to najpiękniejsza jaką widziałem.prostota i szyk - coś pięknego.pozdrawiam!http://fishing.tenryu-magna.com/bass/mission.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Rzeczywiście kijek ładny. Jednak mnie bardziej podoba się lekka łososiówka CR78MH-BC z serii Cierry Tanryu. KIj szczególnie predysponowany do castingowych łowów na rzekach północnej Europy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ładna ładna i szeroki wybór doboru mocy wędziska !W sumie piękny kijke, choc bardziej podoba mi sie korek a nie gąbka a ta czerń daje efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Piękny Trochę przypomina mi Steez'a (ceną też). Łososiówka, o której wspomniał Thymallus też zaje...fajna. Rewelacyjne ultralight'y. Piekny poranek mi zafundowałeś! Dzięki Peresada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Super rzeczywiście...ten ultralight spinner może bym dla siebie na okonka wziął...hmmm...bardzo ładny kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Poza fajowymi kijami to te jachty motorowe z żagielkiem chyba najfajniejsze jest na czym oko zawiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Będę troszkę oryginalny ale mnie sie nie podoba. Przede wszystkim nie podoba mi się zbrojenie tego kija. Zobaczcie dokładnie jak jest zrobiony - liczba przelotek i jakie to przelotki. Oczywiście pewnie ma to jakiś sens ale wizualnie mi to nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 ... to może tylko tak wyglądać na zdjęciu, warto na to wziąc poprawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Troszkę zrobiłem zdjęć sprzętu wędkarskiego i raczej przelotki maleją niż rosną - kwestia perspektywy i te szczytowe powinny byc małe. Poza tym policz sobie ile jest przelotek 8 (!) i jak wygląda pierwsza (jak w Mephisto do 4oz.) Oczywiście nie neguję tej konstrukcji - ciekawi mnie raczej dlaczego tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No ja sie nie znam na fotografii, trudno mi więc coś wysnuć z tego zdjęcia. Przelotek może być ile jest bo może blank jest pałowaty (opisany chyba na 20lb) - i tyle po prostu wystarczyło. Trzebaby wziac do ręki żeby stwierdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Bardzo ładne - mnie się podobają. Nazwa też fajna, wieje egzotyką. Zastanawia mnie tylko model MI69B-H. Trzydziesto funtowy kij i cw tylko 1 1/2 oz - opisany jako 'Long Cast To BIKYARO' - wie kto co to jest to BIKYARO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Tomaszku,Masz rację - to kwestia gustu. Pewnie mieli jakieś przemyślenia by tak zrobić. Kto kupuje? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Znam takiego jednego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ja chyba też - czekam na opinię. Major Crafty są cool więc ... czekam teraz na opinię na temat Tenryu. ja skręcam powoli w kierunku hand made ... po tym co ostatnio zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Stary temat, ale tak długo oglądam ten kij i tak mi się podoba, że zamówiłem sobie właśnie u pana Kawalca spinningowego Phenixa, którego design będzie wzorowany na tym. Dogadujemy szczegóły: długość dolnika, rodzaj przynęt itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Stary temat, ale tak długo oglądam ten kij i tak mi się podoba, że zamówiłem sobie właśnie u pana Kawalca spinningowego Phenixa, którego design będzie wzorowany na tym. Dogadujemy szczegóły: długość dolnika, rodzaj przynęt itp gdybym wiedzial, ze tak tez mozna, to wszystkie kije zbroilbym na blankach po 3.50, tuzinami kupowanymi ... wystarczyloby, zeby rodbuilder, pozniej nad taka wedka usiadl i jej powiedzial do jakich przynet bedzie sluzyla ... ma to wparawdzie cos z szamanstwa, ale coz, widac, ze skoro po forach sie o tym wipisuje, to musi niechybnie dzialac ... mam wrazenie, ze to gra warta swieczki ... na przyszlosc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Kiedyś się mówiło żeby książkę pod poduszkę na noc zapakować to się wiedza utrwali. Może swoim wędkom zacznę czytać i też im pod podusie jakiś bajkopisanie o sandaczach zapakuję. Przez miesiąc sie utrwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) Coś chyba nic a nic nie zrozumiałeś Pitt, a to prosty tekst Midziam78, no i chyba tak robiłeś z książkami zamiast w gimnazjum uczyć się elementarza logiki. U mnie nie zdałeś, podobnie jak Pitt. Edytowane 11 Maja 2013 przez Wilk_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi