platynowłosy Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam Panowie.Spaliła się nam (Waldiemu i mnie), miejscówka-łowisko specjalne, na długi weekend 11-11-2013.Cholera.Szukamy miejsca zastępczego, w odległości o 2 godz jazdy samochodem od Warszawy.Może znacie jakieś fajne miejsce?PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Spróbujcie pojechać na łowisko "Okoń" niedaleko Nowego Dworu Mazowieckiego, dosyć duży wybór ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Znam to łowisko, czekam aż się oziębi. Nie wiem, czy wpuścili już pstrągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Bierze już całkiem dobrze. Pstrągi już wpuścili (były chyba już nawet 2 lub 3 zarybienia) –od patelniaków do takich pod 1,5 kg.2 tygodnie temu tam byłem –w 40 minut trafiłem 2 sztuki po kilogramie. A na pierwszym i drugim stanowisku – koleś z żona w ciągu kilku godzin złowił łącznie prawie 30 pstrągów w różnych rozmiarach.Tak ze jak się potrzebuje mięsa i ma się gruby portfel –to można się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ten Koleś z żoną przyjeżdża od kilku lat. Z reguły mają stanowisko 30-33. Rzeczywiście potrafią wyjąć ryby. W szczególności Żona na boczny trok z małą białą gumką jest nie do pobicia.Dzięki za info. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Panowie, Szukamy miejsca na kilka dni, gdzie można pokój, łódkę wynająć, coś zjeść, generalnie, aby wikt i opierunek był. Pozdrawiam,Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Mazury czy Rzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Serwus,Jezioro szczupakowe preferowane. Pozdrawiam, Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Mazury czy Rzeka? Jak znasz lowisko specjalne na rzece, to ja chetnie zapytam o lokalizacje i szczegoly.Z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Naprawdę liczycie Panowie, że ktoś Wam wystawi wodę? Nawet prywatną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jak znasz lowisko specjalne na rzece, to ja chetnie zapytam o lokalizacje i szczegoly.Z gory dziekuje!Ja znam.Łowisko pstrągowe no kill. Co roku wpuszczają sporą ilość pstrąga i lipienia, ale tylko mucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Tak ja znam takie dwa.(Os na Sanie i Os na Dunajcu)Lecz chłopakom chodzi chyba o wodę prywatną a to Osy Pzw, chyba że mówisz jeszcze o innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Olek, mam takie miejsce, ale daleko od Wawy na północ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Bart - daj namiary na priv, jak możesz. O ile to nie Wersminia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Jak znasz lowisko specjalne na rzece, to ja chetnie zapytam o lokalizacje i szczegoly. Z gory dziekuje!Nie sprecyzowali jaką metodą i jakie ryby zamierzają łowić, dlatego spytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam Panowie. Dzięki za odzew, Waldi dokładnie sprecyzował o co nam chodzi.. jeszcze tylko wyjaśnienie, łowimy : spinn+cast. Drapieżnik. Bartek, dzięki za informację. Chętnie poproszę o bliższe dane, jeżeli masz życzenie to na priva. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Naprawdę liczycie Panowie, że ktoś Wam wystawi wodę? Nawet prywatną?Tak liczymy. O ile byłem w stanie zrozumieć ukrywanie miejscówek ogólnodostępnych (PZW) w obawie przed beretowaniem ryb o tyle utajniania prywatnych łowisk już nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam Panowie. Spaliła się nam (Waldiemu i mnie), miejscówka-łowisko specjalne, na długi weekend 11-11-2013. Nie wiem która Wam się spaliła ale jest "Eldorado" w Żelechowie jakieś 80km od W-wy, byłem raz chyba z 12-13 lat temu. Jest jakieś łowisko w Całowaniu za Otwockiem ale nie wiem czy tam spin jest dopuszczalny, tutaj nigdy nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Eldorado już nie to samo. Od paru lat nowi właściciele nastawieni na inne atrakcje dla turystów. Woda jest, ale słabo zarybiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umarlypoeta Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 W calowaniu na jesieni spinn koles dopuszcza o ile malo karpiarzy jest. Jest gdzie sie rozbic, tylko na dluzej to drogi biznes. Poza tym nie wiem czy jeszcze otwarte. P.s. to sa takie dwie wanny z woda. P.s. 2 szczupak na pewno tam jest, bo sam dziadek, ktory tam pilnuje wyjal przy mnie mamuske ponad 10kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Jest jeszcze coś takiego jak Oleśnikowa Dolina pod Grójcem. Nawet odcinek Taaaka Ryba tam nakręcono ze spiningową kadrą polski. W pobliskim Błędowie znajduje się inne łowisko specjalne Agrostawy. http://olesnik.pl/http://www.agrostawy.pl/modules.php?name=Stawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Naprawdę liczycie Panowie, że ktoś Wam wystawi wodę? Nawet prywatną?Mówić bo łowiska specjalne choć trochę zmniejszają presję na dzikie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam Panowie Sprawa mega pilna. Odświeżam temat. Woda, drapieżnik i zakwaterowanie. Region Mazury, Pomorze.Sprawdzone miejscówki.Proszę o sugestie.Pilne.Wersminia, Okoń Dziewiszewo nie tym razem.. PozdrawiamAlek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 To może; http://www.lowisko-piaseczno.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Gdzieś ostatnio czytałem dobre opinię o jez. Dadaj gdzie wędkarze mają fajne wyniki. Nawet jakieś zawody tam mają być albo były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi