Skocz do zawartości

Najładniejszy kołowrotek muchowy :)

ictus

Rekomendowane odpowiedzi

Ja swojego (Evotec 5-8) przed chwilą uzbrajałem w podkład ORVIS Gel-Spun + Running Line Guideline + głowica Guideline Triple-D docięta do 24 gram i jajco. Musiałem ująć podkładu, inaczej głowica nie wchodziła. Zestaw pod switch 11' #7. Jako zestaw: kij + młynek leży idealnie. Pojemność Runnera jest większa. Co do kolorowych Evotec - fajne, pytanie komu jaki kolor leży. Jak dla mnie: czarny potem może zielony kombinacja... ;)

PS

Uzbrojony 5-8 wygląda odlotowo, może dla tego Loop większość swoich fotek w serii Evotec opiera na tej wielkości. Przy kiju jak wyżej, cała głowica po za szczytowa przelotką + 30 cm Running Line punkt ciężkości idealnie w miejscu przeznaczonym... To teraz czekać sezonu... :D

Ross piękny. :).Tradycyjna jakość i dobra od zawsze opinia.

(Momentum były?Maaasz!)-pamiętacie trójkowe filmowe recenzje ? :D

Tymczasem coś na szczupaki i trotki .Sprawdzone.

post-46397-0-86276600-1386976534_thumb.jpg   post-46397-0-43154300-1386976567_thumb.jpg

• Like 1

No i sobie porzucałem dzisiaj switch-em. Pogoda była super, sprawdziłem jak nowy nabytek leży przy kiju i w trakcie rzutów. Prawie godzinny trening zaostrzył apetyt na przyszły sezon. G4 5-8 do switch-a 11' #7 pierwsza klasa. Dobrze wyważony zestaw. Loop Opti Runner dostaje polski blank do pary (#8), zlecenie otwarte.  :)

ki1a.jpg

fzar.jpg

• Like 2

• 2 tygodnie później...

miałem kiedyś FW w rozmiarze 5. bardzo ładny młyn, ale precyzja hamulca moim zdaniem w rossie lepsza ( pisze tu o rozmiarach pstrągowych)

pozdrówka

Mnie interesuje model NV ale jego nawet w rozmiarze pstragowych nie robia :)

Ross.... Big Canyon tez niezla opcja tyle ze uroda....

Edytowane przez Darecki72