TomCast Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) To nie są przypadkiem kaseciaki? A nie, zmyliły mnie te kolorowe szpule Edytowane 13 Grudnia 2013 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja swojego (Evotec 5-8) przed chwilą uzbrajałem w podkład ORVIS Gel-Spun + Running Line Guideline + głowica Guideline Triple-D docięta do 24 gram i jajco. Musiałem ująć podkładu, inaczej głowica nie wchodziła. Zestaw pod switch 11' #7. Jako zestaw: kij + młynek leży idealnie. Pojemność Runnera jest większa. Co do kolorowych Evotec - fajne, pytanie komu jaki kolor leży. Jak dla mnie: czarny potem może zielony kombinacja... PSUzbrojony 5-8 wygląda odlotowo, może dla tego Loop większość swoich fotek w serii Evotec opiera na tej wielkości. Przy kiju jak wyżej, cała głowica po za szczytowa przelotką + 30 cm Running Line punkt ciężkości idealnie w miejscu przeznaczonym... To teraz czekać sezonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam , przedstawiam moja nowa betoniarke . Ross momentum 5 . Nie jestem fotografem wiec zdjecia nie najlepszej jakosci .Zwyklym kompaktem robione. .Pozdrawiam Zbigniew 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 zdjęcie zdjęciem ,ale brzmienie ross'a niezapomniane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Brzmienie i hamulec to po prostu poezja .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mam 4kę, naprawde wspaniała maszyna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Taka steampunkowa maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ross piękny. .Tradycyjna jakość i dobra od zawsze opinia.(Momentum były?Maaasz!)-pamiętacie trójkowe filmowe recenzje ? Tymczasem coś na szczupaki i trotki .Sprawdzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Pamiętamy Paweł tak samo jak Rosssssssssssss co tak syczy.- a teraz,- już przestało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Arku-tak więc dla miłośników Rossa założony powinien być wątek pt."Ross -mówki"także zaczerpnięty ze złotych czasów 3-ki. Za parę dni fotki fajnego egzemplarza i krótka dotycząca go historia. pozdrawiam-kardi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Taak Rossy chyba nie są najpiękniejsze , ale użytkowo poezja. Z małych Evolutiony to absolutna klasyka. Z dużych mam Momentum #5, stara seria. Miałem to szczęście, że parę razy miał okazję "zagrać". I ten dźwięk Rossów chyba nadrabia za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Moja zabawka na Mongolie. Kraken 5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Tomek - bardzo podoba się mi ten kecioł i zalozenia producenta + cena finalna. Mocno nad taką 5 dumam, byłaby do #12 którą przeciez kiedyś zakupię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ten kraken #5 to do jakiego kija ma być? Myślałem nim do 14' ale nie wiem czy za lekki nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ten kraken #5 to do jakiego kija ma być? Myślałem nim do 14' ale nie wiem czy za lekki nie jest...Tego kupilem do switcha 11' 9wt, ale wydaje mi sie,ze spokojnie da rade 14'. Kolowrotki od Allen Fly fishing raczej sa przyciezkawe. -Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 To jakieś jaja, 17 szt. łożysk w kołowrotku muchowym........... GDZIE ?????????? :D :D opis podaje ilosc kulek w lozyskach a nie ilosc lozysk swoja droga, masakra jakas, co za belkot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 opis podaje ilosc kulek w lozyskach a nie ilosc lozysk swoja droga, masakra jakas, co za belkot Pan Czesio sie troche podtopil jak przymierzal spiochy @Standerusa i mu zupelnie padlo na i tak juz zryty beret to i se lozysk troche dodal :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam, Przewalilem wiele kolowrotkow ale nastepnym bedzie taki Ross jak Kuby, ktory zreszta kiedys byl moj, pozniej innego Michala az do niego trafil droga okrezna. Mi najbardziej w tej starej seri pasuje waga, robia to teraz wszystko leciutkie i ciezko wywazyc cos dluzszego jak spej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Kto nie czyta-po poradę do pitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 No i sobie porzucałem dzisiaj switch-em. Pogoda była super, sprawdziłem jak nowy nabytek leży przy kiju i w trakcie rzutów. Prawie godzinny trening zaostrzył apetyt na przyszły sezon. G4 5-8 do switch-a 11' #7 pierwsza klasa. Dobrze wyważony zestaw. Loop Opti Runner dostaje polski blank do pary (#8), zlecenie otwarte. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Brzydkie nie sa no i ten mocarny hamulec. Nautilus kusi mnie od pewnego czasu, tylko ta cena, zwlaszcza modelu 12wt. pozyjemy-zakupimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 miałem kiedyś FW w rozmiarze 5. bardzo ładny młyn, ale precyzja hamulca moim zdaniem w rossie lepsza ( pisze tu o rozmiarach pstrągowych)pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) miałem kiedyś FW w rozmiarze 5. bardzo ładny młyn, ale precyzja hamulca moim zdaniem w rossie lepsza ( pisze tu o rozmiarach pstrągowych)pozdrówkaMnie interesuje model NV ale jego nawet w rozmiarze pstragowych nie robia Ross.... Big Canyon tez niezla opcja tyle ze uroda.... Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 http://www.amazon.com/Nautilus-Reel-Anodized-Black-Retrieve/dp/B001TN5O5I/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1388311931&sr=8-5&keywords=Nautilus+nvkardi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 nadal 6 stówek, 2 krakeny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi