Andrzej Stanek Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Hatch jest w srodku , bo jest najbardziej urodziwy? (dla mie tak) Nic mu nie brakuje, solidna maszyna. Co do urody, nie wypowiadam się, po "korku" mam dość przepychanek na słowa... Gdybym łowił w ekstremie może Hatch, na moje spacerowe wędkowanie wystarczą Loop-y. A tak na serio, myślałem, że w realu większe zrobi na mnie wrażenie. Jedyny młynek który przytkał mnie na starcie to Centerpin Kingpin Zeppelin. Marzy mi się Mako tylko ta cena. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Kazdemu podoba sie to co sie podoba i nikt nie probuje tego zmieniac. Amen. Tez mie sie wydaje ze Loop to sprzet zupelnie wystarczajacy na twoje spacerki i i nie tracacy na pieknosci sprzet.Jesli chodzi o extreme to juz dyskusja na inny temat bo wtedy sprzet bardziej musi ukojic dusze niz oczy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Dla mnie są to porównywalne młynki. Seria Loop Opti: Speedrunner, Megaloop, Big jest robiona pod ten typ flyfishing-u co Hatch. Jak zerkniesz w YouTube kilka firm przewija się zamiennie między innymi wymienione. A co do urody i preferencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Andrzej, an tych przecenach coś w #9-11 było?? jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Były duże Nautilus-y NV, poszły od ręki. Tutaj też był młynek # 11-13 za 260$, ale sobie poszedł... http://www.lelandfly.com/In-Stock/Loop-Fly-Reels/Loop-Evotec-Fly-Reel-Left-FW-5-7-Red.html Ten jest w dobrej cenie... http://www.lelandfly.com/In-Stock/Saltwater-Reels/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek R. Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Kingpin Spey Reel http://www.kingpinreels.com/p26-spey-reelNie wiem, czy w tym wątku był ten kołowrotek, ale moim zdaniem jest to najładniejszy (ex aequo z Loop Classic) kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Loopy to betoniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Paweł tego (jeden i drugi) na bank przyjął bym w prezencie... fotka z ogromnej szuflady Google. Jak dla mnie najładniejszy młynek to ten w środku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi