Zwierzu Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Właśnie trwa emisja na Planete + - program przyrodniczy (do 21:45).Przed chwilą pokazywali piękne ataki szczupaków .Z opisu :"Niegdyś przy Renie, Dunaju i innych dużych europejskich rzekach powstawały stawy, z których wydobywano żwir. Budowa sztucznych zbiorników wodnych negatywnie oddziaływała na środowisko. Obecnie zaprzestano tego procederu, a stawy stały się schronieniem dla wielu zagrożonych gatunków. Żyją w nich m.in. szczupaki, węgorze słodkowodne, raki czy bobry. Dokument zawiera wiele unikatowych zdjęć, które przedstawiają niezwykły podwodny świat." Będzie jeszcze emisja 9.11 o 16.25 Edytowane 5 Listopada 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 kolego jaki to tytuł ?? u mnie dzisiaj wieje i deszcz u mnie a co za tym idzie tv nie działa liga mistrzów nawet na necie jest u mnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) kolego jaki to tytuł ?? u mnie dzisiaj wieje i deszcz u mnie a co za tym idzie tv nie działa liga mistrzów nawet na necie jest u mnie :/Podwodne czarowanie http://www.planeteplus.pl/dokument-podwodne-czarowanie_41732 Edytowane 5 Listopada 2013 przez brando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Dzięki wielkie.. trzeba dodać do listy życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Dzięki Zwierzu za nagłośnienie też chętnie obejrzę powtórkę bo widziałem że zdjęcia rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Oglądałem i jestem pod wrażeniem ujęć i całego tego świata podwodnego zwykłej glinianki, a raczej niezwykłej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi