Skocz do zawartości
  • 0

Czas podsumować 2005r

admin

Pytanie

Witam forumowiczów,

Zbliża się koniec roku. Zwykle jest to czas podsumowań. Wczoraj znalazłem chwilkę by pomyśleć również o swoim mijającym już roku. Szczerze mówiąc wiele się zmieniło, wydarzyło. A oto najważniejsze z nich związane z wędkarstwem ... :mellow: :

- wyjazd do Szwecji. Pierwszy, przełomowy. Chociaż wędkuję spinningowo już od 85 roku ( teraz uświadomiłem sobie, że to kolejne wydarzenie 20 lecie), dopiero teraz odkryłem Szwecję - kraj niesamowitych możliwości. Wyjazd był wspaniały również ze względu na fantastycznych kompanów, którzy podobnie jak ja są zakręceni na punkcie wędkarstwa spinningowego.

- moja cenna życiówka szczupaka - 113cm złowiona w Szwecji. Czyli kolejne 10 cm dołożone do mojego poprzedniego polskiego rekordu. Cieszy bardzo, bardzo! Dzięki Rognis za podebranie i zrobienie zdjęć!

- nowy, całkowicie nowy sprzęt wędkarski. Optymalny pod względem połowów szczupaka. Długie poszukiwania, kupowanie w ciemno a w efekcie rozkosz w rękach :mellow:

- wejście w lekki casting. Zakup odpowiedniego sprzętu, pierwsze próby i nowe możliwości.

- najważniejsze jerkbait.pl i wszystkie inne aktywności z tym związane (Zlot itd.). Uruchomienie miejsca, w którym ludzie będą mogli wymieniać się doświadczeniami na temat połowu ryb drapieżnych. Szczerze? Nie myślałem, że tak to będzie wyglądało! Bardzo się z tego powodu cieszę!!!! Dodatkowo poznanie wielu, świetnych wędkarzy, fantastycznych i bardzo miłych ludzi.

O życiu osobistym nie mówię ale tutaj też był przełom. Wiele zmian na lepsze, za co chcę podziękować!

A co u Was?

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi