Kunasz63 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jak w temacie, są tanie i chciałem się zapytać czy ktoś miał z nimi odczynienia..wklejam link z aledrogo http://allegro.pl/promocja-spodniobuty-oddychajace-rapala-xl-i3676536775.htmli jak tam kolego kupiles je?? jak Ci sie spisują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Nie nie kupiłem odpuściłem je sobie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Słyszałem ze trzeba bardzo o nie dbać Ja mam nowe jaxony i jak dla mnie rewelacja katuje je po krzaczirach i nic sie nie dzieje z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja kupiłem na Allegro oddychające spodniobuty Rapali za 260zł.Jak kupię do nich po niedzieli buty,to od 1 stycznia zacznę je testować.Mam nadzieję,że trochę w nich polatam.Zle nie wyglądają,ale nie mam porównania,bo wcześniej brodziłem w zwykłych spodniobutach Lemigo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Kamilos - jakie masz Jacksony i od kiedy bo też jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 mialem to badziewie i po 2-3 miesiacach skarpy podarly sie jak ruskie badziewie o butach nie wspomne bo ta badziewiasta filcowa podeszwe malo nie zgubilem gdzies w wodzie...... nie kupuj tego! mialem tez inny model z tej firmy to wytrzymal moze z pol roku takze odradzam z czystym sumieniem.... sam musze cos kupic a ta firme omijam wielkim lukiem pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 ja kupilem je ale znacznie taniej ale jeszcze nie mialem okazji wyprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Mam ten model z integrowanymi butami kupiłem w ubiegłym roku coś pod koniec stycznia i jestem bardzo zadowolony.wiem dokładnie ze kupiłem pierwszy wypust, i może dlatego dobrze sie trzymają słyszałem puźniej ze na 10 par trafi sie ze 2 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Szmata jest OK, choć pancerna nie jest. Natomiast skarpety są wyjątkowo kiepsko poklejone. Mnie po tygodniu zaczęły się odklejać taśmy na szwach neoprenu. Nic to, będzie okazja dla p. Błauciaka, do wykazania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ile wyniesie naprawa skarpet u tego pana ... oczywiście mniej więcej pytam czy jest to opłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) to nie jest naprawa skarpety, on raczej się w to nie bawi, wrzuca od razu nową lepszą od skarpet w spiochach z najwyżeszj półkiok 150-200 zł płaciłem 3 lata temu.robi skarpetę z jednej cześci neoprenu, dobrego, grubszego, z minimalną iloscią szwów,dodatkowo może Ci kewlarem okleic od spodu, żeby się nie niszczyło na piecie np.te skarpety przeżyją niejedne śpiochy, kupujac tańsze śpiochy można od razu udac się na zmianę skarpety na nową przed sezonem i mieć problem z głowywarto warto - polecam Edytowane 3 Stycznia 2014 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi