Skocz do zawartości

Spodniobuty oddychające RAPALA - używał może ktoś?

barwena1977

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Ja kupiłem na Allegro oddychające spodniobuty Rapali za 260zł.Jak kupię do nich po niedzieli buty,to od 1 stycznia zacznę je testować.Mam nadzieję,że trochę w nich polatam.Zle nie wyglądają,ale nie mam porównania,bo wcześniej brodziłem w zwykłych spodniobutach Lemigo.

mialem to badziewie i po 2-3 miesiacach skarpy podarly sie jak ruskie badziewie o butach nie wspomne bo ta badziewiasta filcowa podeszwe malo nie zgubilem gdzies w wodzie...... nie kupuj tego! mialem tez inny model z tej firmy to wytrzymal moze z pol roku takze odradzam z czystym sumieniem.... sam musze cos kupic a ta firme omijam wielkim lukiem pozdrowionka

Mam ten model z integrowanymi butami kupiłem w ubiegłym roku coś pod koniec stycznia i jestem bardzo zadowolony.wiem dokładnie ze kupiłem pierwszy wypust, i może dlatego dobrze sie trzymają słyszałem puźniej ze na 10 par trafi sie ze 2 dobre

to nie jest naprawa skarpety, on raczej się w to nie bawi, wrzuca od razu nową lepszą od skarpet w spiochach z najwyżeszj półki

ok 150-200 zł płaciłem 3 lata temu.

robi skarpetę z jednej cześci neoprenu, dobrego, grubszego, z minimalną iloscią szwów,

dodatkowo może Ci kewlarem okleic od spodu, żeby się nie niszczyło na piecie np.

te skarpety przeżyją niejedne śpiochy, 

kupujac tańsze śpiochy można od razu udac się na zmianę skarpety na nową przed sezonem  ;)  i mieć problem z głowy

warto warto - polecam

Edytowane przez ziom7