cezar80 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam poszukuje do tego kręćka rolkę prowadzącą żyłkę. Wyżłobił się rowek i trze żyłkę. jak by ktoś posiadał proszę o info i cenę.ps. najtańsze shimano ale po dużym tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Jak chcesz to sprzedam cały młynek w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ha...ja nawet dwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 A tak z ciekawości to ile chcecie za ten młynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar80 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 a samych rolek nie da radyTych catan to mam kilka ale własnie zalezy mi na naprawie tej jednej. To jedna z pierwszych jakie posiadam. Przerabiałem w niej mocowania łożysk, dokładałem łożyska eksperymentowałem z róznymi podkładkami i powiem że chodzi lepiej niż te czerwone nówki.a te używki w jakim stanie i jakie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Może ktoś mi powiedzieć jaka jest kolejność elementów rolki w Catanie FB ? Duża podkładka, mała, rolka, tulejka i duża, gruba podkładka ? Edytowane 25 Marca 2015 przez Spinnigista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Na znanym portalu aukcujnym na al... jest ogłoszenie o częściach zapasowych. Poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja mam taki kołowrotek na części. Napisz ile możesz zapłacić, pewnie się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi